Faktorer, der påvirker Antique Tool Værdier

Faktorer, der påvirker Antique Tool Værdier
Lær mere om antikke håndværktøj

Uanset om du har antikke værktøjer til at sælge, tilføjer til en samling eller elsker fornemmelsen af ​​at arbejde med antikke redskaber, vel vidende, hvordan man fastlægger et antikt værktøj værdi er afgørende.

Fire kriterier, der påvirker værdien af ​​et antikt værktøj

Værdien af ​​antikke værktøjer, ligesom værdien af ​​alle antikviteter og samlerobjekter, varierer meget baseret på fire hovedkriterier.

1. Rarity

Den sjældenhed af et antikt værktøj har en stor effekt på værktøjets værdi. To eksempler på sjældne Stanley fly er den # 12 3/4 og # 212. Samlere skal være opmærksom på, at der er forfalskninger af mange sjældne værktøjer. Hvis du vil vide mere om at spotte forfalskninger og kopier af antikke værktøjer, besøg Blood and Gore af Patrick Leach.

2. Betingelse

En værktøjets sjældenhed og dets tilstand er ofte indbyrdes forbundne. Betingelsen for en antik værktøj påvirker dens værdi uanset sjældenhed af værktøjet. For eksempel er et værktøj, der er sjældne og i meget dårlig stand generelt ikke vil være lige så værdifulde som et fælles værktøj i fremragende stand.

En fremragende ressource, der anvendes af mange antikke værktøj samlere til at bestemme tilstanden af et værktøj er Fine Tool Journal Classification System. Dette system har en liste over kriterier, der klassificerer et redskab i en af syv kategorier, der spænder fra '' ny '' til fattige. Værktøj Timer giver en kopi af denne ordning i artiklen En nybegynders guide til Indsamling Antikke Tools fra Union Hill Antikviteter Tools.

3. Det hensigtsmæssige eller Demand

Det er ofte sagt i verden af ​​antikviteter, at hvert stykke har fire forskellige værdier.

  • Prisen ejeren mener, det er værd.
  • Prisen køberen vil gerne betale.
  • Den viste pris i en Price Guide
  • Den faktiske salgspris

Antikke værktøj sælgere ved, at værktøjet skal være noget en køber ønsker at indsamle. Salgsprisen for et værktøj er måske ikke så meget som det børsnoterede bogførte værdi, hvis det ikke er ønskeligt eller i efterspørgslen.

4. Provenance

At kende historien om ejerskab, eller herkomst, af et antikt værktøj ofte tilføjer pengeværdi til det element, især hvis værktøjet tilhørte en tidlig håndværker eller andre kendte personlighed. Initialer eller en persons navn, på en antik værktøj også tilfører værdi. I tilfælde af de fleste antikviteter, såsom porcelæn eller sølv, et monogram eller et navn, normalt sænker værdien af ​​stykket.

Find ud af værdien af ​​dit Antikke Tools

Selvom indsamling antikke værktøjer er en interessant og fornøjelig hobby, som er opmærksom på de faktorer, der påvirker et antikt værktøj værdi gør det endnu mere givende. Se Price Guide til Antique Tools til ressourcer, der kan hjælpe dig med at afgøre, hvor meget bestemte poster er værd.