Fakta Om Teen Udgangsforbud

Fakta Om Teen Udgangsforbud

Inden det besluttes, hvad der er rigtigt for din teenager og dit samfund, tage et kig på fakta om teenagere 'udgangsforbud. Dette er ofte et emne for debat blandt teenagere og deres forældre. Mange mennesker støtter indførelse af en udgangsforbud for teenagere, der mener, at dette vil skabe en reduktion i ungdomskriminalitet og repressalier. Andre føler, at det er en overtrædelse af teenagere 'borgerlige rettigheder til at pålægge en udgangsforbud.

Juridisk Forrang

Flere retssager har taget spørgsmålet om teenage udgangsforbud med varierende resultater.

Bykofsky v. Borough of Middletown

I 1975, til den allerførste sag tage spørgsmålet om unge retssager, Bykofsky v. Borough of Middletown, møde for retten. Forældre hævdede, at udgangsforbud i Middletown, Pennsylvania overtrådt første og fjortende ændring rettigheder. Retten besluttede, at bevare sikkerheden for teenagere opvejes krænkelse af frihedsrettighederne.

Qutb v. Strauss

Qutb v. Strauss markerede en af ​​de første retssager til at behandle spørgsmålet om unge udgangsforbud. I 1991, et par forældre bad om en midlertidig tilhold mod den unge udgangsforbud bekendtgørelse i Dallas, der ikke tillod teenagere under 18 år at være på offentlige steder fra den 11 til kl 06:00 Efter byen lavet et par ændringer til detaljerne i bekendtgørelse, retten stadfæstede den.

Hodgkins v. Peterson

I 1999 blev tre teenagere anholdt for at overtræde udgangsforbud i Indianapolis. En af teenage forældre indgivet en retssag hævder, at det udgangsforbud krænket første ændringsforslag mindreåriges rettigheder. I Hodgkins v. Peterson, domstolen slog ned udgangsforbud og sætte begrænsninger for alle udgangsforbud love, der ville blive indført i staten Indiana.

Ramos v. Byen Vernon

I 2003 ACLU roste domstolene for at vælte en ung udgangsforbud ordinance i Vernon, Connecticut. Ordinancen forbudt teenagere under 18 fra at være ude efter 11 pm på skole aftener og Midnights i weekenden i et forsøg på at dæmme op for kriminalitet i byen. Sagsøgere i tilfælde af Ramos v. Byen Vernon hævdede, at bekendtgørelse overtrådt første, fjerde og fjortende ændring mindreåriges rettigheder.

Undersøgelser af Udgangsforbud

By Mayors Foundation

Ifølge byen borgmestre Foundation, over 500 amerikanske byer i 2009 havde udgangsforbud på plads, men lidt er kendt om effektiviteten af ​​udgangsforbud. Fundamentet har skitsere de træk af en effektiv udgangsforbud program i Minneapolis, Minnesota, hvilket kombineret straffende konsekvenser med mentorordninger, voksne rollemodeller og stærkere kommunikationslinjer mellem alle involverede parter.

American Academy of Political og Samfundsfag

Effektiviteten af ​​Juvenile Udgangsforbud på kriminalitetsforebyggelse, en undersøgelse gennemført af Kenneth Adams af American Academy of Political og Samfundsfag, viste, at der er mere effektivt at bekæmpe ungdomskriminalitet end blot at anholde børn og bøder deres forældre. Fællesskabets engagement er nøglen til at løse dette problem. Undersøgelsen hævdede, at et udgangsforbud kun vil fungere som et værktøj til at identificere et problem; love og retshåndhævelse er ikke de eneste løsninger.

Western Kriminologi anmeldelse

Analysen af Udgangsforbud Håndhævelse og ungdomskriminalitet i Californien, en undersøgelse fra 1999, der dukkede op i den vestlige Kriminologi anmeldelse, konkluderer, "Baseret på den nuværende dokumentation, en forbrydelse reduktion strategi udelukkende baseret på indgriben retshåndhævelse har ringe effekt, hvilket tyder på, at løsninger er mere kompleks og mangefacetteret. " , Adspurgte som en del af undersøgelsen borgmestre argumenterede imidlertid, at de udgangsforbud gjorde reducere kriminalitet i deres citities, selv når forskningen ikke støttede det.

Amerikanske borgmesterkonference

Den amerikanske borgmesterkonference adspurgte borgmestre i 347 byer med udgangsforbud og fandt, at 88 procent af de byer fandt, at udgangsforbud gjorde deres gader sikrere for beboerne. Mens kun 72 af de 347 byer havde dagtimerne udgangsforbud, 100 procent af de byer viste et fald i pjækkeri og dagtimerne kriminalitet. Gang problemer faldt også i byer med udgangsforbud; 83 procent citeret et fald i bande aktivitet.

Ressourcer Om teenageres Udgangsforbud

Der er en enorm mængde information på internettet vedrørende spørgsmålet om teenage udgangsforbud love. Du ønsker måske at forske begge sider af sagen, inden der stemmes om et udgangsforbud lov, eller før du argumentere din position på det næste byrådet møde.

  • Youth Outreach tilbyder en aktivitet på udgangsforbud for lærere og forældre til at bruge til at åbne op diskussion med teenagere.
  • National Youth Rights Association har en samling af undersøgelser af teenage udgangsforbud for dig at downloade og revision.
  • Juggle.com s og iDebate debatter om udgangsforbud har fakta og udtalelser fra flere bidragydere.
  • Bogen Er Teen Udgangsforbud Effektiv? af Roman Espejo giver et overblik over problemet.

Danne sig en mening om Udgangsforbud

Da forskningen i udgangsforbud er stort set ikke er fyldestgørende, skal du danne dig din egen mening om udgangsforbud. Danner denne udtalelse vil involvere vejning, om sikkerheden og lavere kriminalitet, som fortalerne for udgangsforbud fremmer opvejer overtrædelse af forfatningsmæssige rettigheder, at de, mod udgangsforbud søger at forsvare.