Fakta om rygning, mens du ammer

Fakta om rygning, mens du ammer

Kvinder, der ryger kan have mange spørgsmål om, hvorvidt de kan amme, eller hvis de skal holde op med at ryge for at amme. Selv om det er almindeligt kendt, at rygning er ikke sundt for mor eller barn, vil mange mødre, der ryger være glade for at vide, at du kan amme, selv om du er ryger. Faktisk er det generelt troede, at selv om du ryger, amning er stadig en god mulighed for at fodre din baby.

Vil Baby Get Nikotin via modermælken?

Ja, din baby kan få nikotin gennem modermælken. Men ifølge La Leche League, hvis du ryger færre end 20 cigaretter om dagen, mængden af ​​nikotin, at barnet bliver så minimalt, at det udgør en lille risiko. Risikoen for nikotinafhængighed øges, hvis en mor ryger 20 til 30 cigaretter om dagen. Dette er faktisk tilfældet for de fleste lægemidler, at en mor vil tage, mens ammer, herunder koffein, over-the-counter smertestillende, og endda antibiotika.

Hvordan Nikotin Ændrer modermælk

Ifølge Social Narkotika og Amning af Debbi Donovan, IBCLC, modermælk nikotin smag. Dette giver mening, da det generelt er anset almindeligt kendt, at hvis en mor spiser en masse af en bestemt fødevare, der kan smag hendes modermælk så godt. Dette kan medføre babyer til at nægte at sygeplejerske eller forkorte den tid, de er villige til sygeplejerske.

Desuden undersøgelser tyder på, at rygning synes at nedsætte fedtindholdet i modermælk, hvilket gør det sværere for barnet at få nok kalorier og nyde godt af sunde fedtstoffer, der fremmer hjernens udvikling.

Nikotin og dit barns adfærdsmønstre

Nikotin er blevet forbundet med en række adfærdsmønstre hos spædbørn. Mens yderligere forskning er stadig nødvendigt, forundersøgelser link nikotin niveauer i et spædbarn med et væld af uønskede adfærdsmønstre. Babyer, hvis mødre røg:

  • Er mere tilbøjelige til at lide af kolik
  • Få mindre søvn, og har væsentlige ændringer i deres sovende mønstre
  • Få utilstrækkelig jod i deres systemer, som kan føre til udviklingsmæssige hjerneskade

Passiv rygning

Mens din baby ikke vil få en betydelig dosis nikotin gennem modermælken, vil han blive indånde nikotin fra luften sammen med alle de andre biprodukter fra cigaretrøg. Oven i det, arbejdsmarkedets Narkotika og Amning pjece påpeger, at den kumulative virkning af nikotin absorption betyder, at dit barn bliver op til ti gange mere nikotin end en baby, der er flaske fodret, hvis mor ryger.

Rygning og Milk Supply

Ifølge en undersøgelse, mælkeprodukt af mødre med for tidligt fødte børn: Virkningerne af cigaretrygning, rygning markant sænker en mors mælk levering ved at sænke prolactin i blodet. Desuden er disse Forskerne fandt, at rygning ændret indholdet af modermælk, hvilket gør det mindre fede som nedsætter kalorier barnet får fra en fodring.

Hvad med nikotinpræparater?

Selvom nikotinerstatningsterapi (NRT) produkter ikke er licenseret til brug for ammende mødre, anses de for sikre for ammende mødre, og at foretrække frem for at ryge. Ifølge pjecen, nikotinpræparater og amning af Wendy Jones ph.d., MRPharmS er babyer udsat for mindre nikotin gennem en NRT produkt. Dit blod niveau af nikotin efter rygning er 40 ng / L. Men med et NRT produkt, blodet niveau af nikotin er omkring 17ng / L. Desuden er dit barn ikke er udsat for de andre kemikalier i passiv rygning.

Hvis du vil bruge en NRT produkt, forskning af Wendy Jones, ph.d. foreslår, at du gør følgende:

  • Må ikke fortsætte med at ryge, hvis du bruger NRT. Brug kun en NRT til at hjælpe dig stoppe med at ryge.
  • Patches producere lavere nikotin niveauer over en længere periode og er at foretrække frem for tyggegummi, der producerer vidt forskellige niveauer. Men hvis du bruger tyggegummi, tygge det efter en fodring at begrænse dit barns eksponering.
  • Næsespray bør også bruges efter fodring at begrænse dit barns eksponering for nikotin.

Skal du amme, hvis du ryger?

Det er op til en mor at gøre valget om, hvorvidt at amme. Men fordelene ved amning langt opvejer risikoen ved rygning og amning. Faktisk amning hjælper modvirke mod nogle af risikoen for at ryge ved at give tiltrængte antistoffer, og hjælpe med lunge udvikling. Hvis du er ryger, og kan ikke holde op, kan du minimere risikoen for dit barn efter:

  • Undgå rygning, før du har fodret barnet, og undgå at fodre barnet lige efter du har røget. Halveringstiden af ​​nikotin er omkring 97 minutter, hvilket betyder, at det tager så lang tid for nikotin til at arbejde sig ud af dit system.
  • Prøv at bruge et rygestop støtte til rygestop.
  • Altid gå udenfor for at ryge, så du kan minimere virkningerne af passiv rygning på din baby.

Brystet er stadig bedst

Selvom der ikke er nogen tvivl om, at en baby er udsat for nikotin fra en rygning mor, og at nikotin og andre rygning biprodukter kan være skadelige, amning er stadig den bedste ernæringsmæssige løsning for dit barn.