Faith: At finde en kirke Tips

Overvej Teologi når de søger en kirke

En af de største fejltagelser folk gør, når de ser for en kirke, ikke overvejer teologi af kirken som en primær faktor i, hvorvidt de vil deltage. Ofte kirker, som har en meget spændende ansigt udadtil kan have noget i deres doktrinære erklæring, når den er endeligt åbenbaret for dig, kan forårsage betydelige problemer og komme i vejen for gode relationer i kirken.

Når du er på udkig efter en kirke hjem, så spørg en præst eller ældste om en kopi af kirkens doktrinære redegørelse. Hvis kirken ikke har en klart defineret, skal der være en alvorlig rødt flag.

Når du modtager det, bruge lidt tid på at kigge igennem den. Hvis der er noget for enhver strejker dig som ulige eller frastødende, tjek det imod, hvad du ved af Bibelen. Hvis du ikke ved meget om Bibelen, køre det forbi en, du respekterer, og skrive ned dit spørgsmål til en kommende samtale med en præst eller anden kirkeleder.

Sørg for at du er om bord med læren om særlige kirke du tænker at beskytte dig selv og kirken fra en masse hjertesorg i fremtiden. Forlader en kirke kan være meget svært, og kan skyldes forskelle i fortolkning i fremtiden, hvis du ikke er på samme side til at begynde med.

Find en kirke, hvor du kan tjene

En stor faldgrube i forsøget på at finde en kirke tænker, at du er på udkig efter nogen eller noget at give til dig. Dette er et produkt af amerikansk forbrugerisme, som vi alle lever i Amerika skal beskæftige sig med, farver vores tænkning om alt.

En kirke er ikke noget, man butikker for. En kirke er et fællesskab af syndere, der har opdaget nåde Jesus, og som alle kæmper for at leve mere som ham. En kirke er et sted at give, et sted at tjene, og et sted at vokse. Døm ikke en kirke baseret på, hvad du kan få fra det, men snarere fra, hvad du kan give til det. Tag et kig og se, om kirken vil drage fordel af din specifikke personlighed, dine talenter og færdigheder, og din viden.

Når du har fundet det sted, hoppe i hovedet først. Hvis du er en tilhænger af Jesus, du er en del af kirken, om du er aktiv eller ej. Tag din plads, og se fordelene ved at give.