Fælles Teenage Kærlighed problemer

Fælles Teenage Kærlighed problemer


Er du finde navigere verden af ​​dating og elsker at være udfordrende? Du er bestemt ikke alene. De problemer, du oplever som teenager nu er nok ikke så forskellig fra, hvad dine ældre familiemedlemmer og venner har oplevet tidligere. Spørg dem om råd og vejledning, når du navigerer stress og glæde af en verden af ​​dating.

15 Fælles Kærlighed problemer

Dating som en teenager kan helt sikkert være kompliceret. Uanset om du er på udkig efter vejledning med et problem, som du oplever nu, eller hvis du bare spekulerer hvad der kan være i vente for dig i fremtiden, tage lidt tid til at lære om de fælles problemer teenagere står mens dating, og få indsigt i, hvordan man løser dem.

1. unreturned Kærlighed

Det er temmelig almindeligt at falde for en person, der ikke vender tilbage dine følelser, og det kan helt sikkert være smertefuldt. Husk, at bare fordi en bestemt person ikke deler din interesse, betyder ikke, at der er noget galt med dig. Denne særlige kamp er bare ikke rigtigt - muligvis på grund af timing eller grundlæggende forskelle, der ikke er indlysende for dig på dette tidspunkt. Husk ", når en dør lukkes, åbnes en anden dør."

I samme respekt, hvis du er en teenager, der aldrig har været kysset eller i et forhold, vil du blive overrasket over, hvor mange andre teenagere eller folk i 20'erne eller endda 30'erne er i samme båd som dig. Må ikke bekymre dig om manglende erfaring; leve dit liv og bare være glad er nogle af de bedste måder at tiltrække nogen. Den rigtige match vil kunne lide dig lige som du er.

2. Kom godt bemærket

At få nogen til at mærke, at du tager mere end store make-up og søde tøj. Find ud af hvad du har til fælles, og chat ham op om det. Smile og være dig selv. Hvis din kærlighed interesse ikke mærke til dig og synes at returnere tiltrækning, når du har brugt tid sammen, fået at vide hinanden, og du har endda flirtet lidt, kan det være tid til at gå videre til en anden. Hvis han er bare ikke vild med dig, finde en person lige så fantastiske som er.

3. First Love

Fælles Teenage Kærlighed problemer

Første kærlighed er en god teenage kærlighed problem at have, men det kan også være som en rutsjebanetur. Det er normalt for de følelser at være ganske intens. Efter alt, oplevelserne er helt nye, og du er også beskæftiger sig med den forvirring, hormoner, jalousi, og endda presset til at have sex. Der er mange konsekvenser af at have sex, og du sandsynligvis ikke fortryde venter. Elsker, der kommer fra hjertet og kærlighed, der kommer fra hormoner er to adskilte ting - og det kan være svært at se forskel, når du oplever første kærlighed.

4. Interferens fra Friends

Selvom teenagere du måske ikke kan lide at indrømme det, chancerne er, at du virkelig bekymrer sig om, hvad dine venner tænker om dig - og nogen, at du kan blive dating. Det er en kendsgerning, at gruppepres kan ødelægge et forhold. Hvis dine venner ikke godkender din high school kæreste, kan du være i problemer. Det samme gælder for sex inden for en gruppe venner. Der kan være pres til dato, at visse personer og passe på, selvom du hellere vil vælge en fyr eller pige fra en anden gruppe i skolen. Husk på, at venner, som gør negative kommentarer om din kærlighed interesser måtte være motiveret af et ønske om at beskytte dig, men de kan også være motiveret af jalousi eller frygt for at blive efterladt, hvis du får involveret i et forhold. Lyt til, hvad de har at sige, men fyldes op dit eget sind.

5. Manglende Løbetid

Selvom du måske ikke vil indrømme det, vil det faktum, at du er ung have en indvirkning på din dating relationer. Du er ikke formodes at have niveauet for en voksen modenhed; Efter alt, du er en teenager. At lære at stå op for dig selv og sige, hvad du vil, når du stadig forsøger at finde ud af ting kan være svært - men det er en lærerig oplevelse, der vil hjælpe dig med vokset til en ansvarlig, selvsikker voksen. En fyr tror måske en romantisk aften spiller videospil, mens piger kan have høje forventninger til kærlighed og romantik. At være i et forhold tager to, og der er en give og tage, der skal opfylde både mennesker, uanset hvad alder sagen.

6. Isolering

Det er ikke sundt at få så involveret med en person, du er dating, at de to af jer bliver isoleret fra andre mennesker. Du må ikke distancere dig selv fra venner, bare fordi du har en kæreste eller kæreste, mens det ikke er ualmindeligt at føle behov for at være sammen med din kærlighed interesse hele tiden, det er ikke godt for nogen af ​​jer - eller andre forhold i dit liv - i det lange løb. Det er menneskets natur at brug for mere end én person i dit liv. Isolation kan være særligt ødelæggende, hvis du bryde op. Hold dine venner i dit liv og tilbringe tid sammen med dem, ud over at planlægge alene tid med din romantiske partner.

7. Meddelelse

Kommunikation er en vigtig del af et forhold. Det skaber tillid og forhindrer misforståelser. Når du ikke tale med din kæreste eller veninde om dine tanker og følelser, kan du være at holde dit forhold vokse. Uden vækst, kærlighed er ikke i stand til at udvikle og fortsætte. Når du først begynder at gå ud med nogen, tage din tid åbning, men hvis du opdager, at du ikke er i stand til at tale frit med denne person, efter en god mængde tid, der kan være et tegn på et alvorligt problem. Hvis du er kæreste / kæreste ikke åbne op for dig, kan det være et tegn på manglende tillid eller komfort. Du kan hjælpe ved at stille spørgsmål og lytte opmærksomt. Jo mere din kærlighed interesse fortæller dig, jo bedre han eller hun mener om at fortælle dig mere.

8. Forpligtelsesbevillinger Udfordringer

Som teenager, er du stadig at finde ud af, hvem du vil være - og dette kan føre til forskelle i et ønske om engagement i unge relationer. Det er almindeligt for en person at have en langsigtet forpligtelse, mens den anden person ikke vender tilbage følelser på samme niveau, eller er simpelthen ikke klar til en langsigtet engagement i en ung alder. Når engagement og følelser er ikke gengældt, kan det blive vanskeligt for et forhold til at fortsætte. Hvis du den ene presser på for engagement, stoppe op og spørge dig selv, hvad du virkelig ønsker. Hvis du ønsker at nyde at tilbringe tid med en du holder af, så prøv at fokusere på "nu" i stedet for hvad der kan ske mange år nede ad vejen. Du har stadig masser af vokser og udvikler at gøre.

9. Disapproval fra forældre

Fælles Teenage Kærlighed problemer

Parental misbilligelse af teen relationer er meget almindeligt for en række forskellige årsager. Dine forældre kan have bekymringer om, hvorvidt eller ikke du er virkelig klar til dato, eller hvis den person, du er interesseret i måske ikke være en god indflydelse. De kan også være parat til at indrømme, at deres barn er ved at være voksne. Hvis du har at gøre med dette, så prøv at diskutere dine følelser roligt med dine forældre. Lyt til dem og være klar til at følge nogle regler om dit forhold. Hvis dine forældre forbyder dig i at se den person, bør du overholde deres ønsker. Du kan stadig se din kæreste eller veninde i skolen og forblive venner. Hvis du opholder dig venner, før du opgraderer, kan du starte dating igen, da du vil være gammel nok til at gøre dine egne beslutninger. Mens denne hårde måske først acceptere, hvad der menes at være, vil være.

10. Ændringer i livet

Som high school graduering tilgange, vil du står over for vanskelige beslutninger. Du og din kæreste eller veninde kan gå til forskellige gymnasier, slutte sig til militæret eller flytte væk for at søge jobmuligheder. Afstand kan gøre opretholde et forhold vanskelig. Det er muligt at holde et forhold går fra en afstand, men det er ikke let. Du kan beslutte at bryde op eller til at forfølge en lang distance forhold. Begge du skal gøre en stor indsats for at holde kommunikationen åben og se hinanden, når du kan. Det er også vigtigt, at du både stole på hinanden og modstå fristelser. Ved at holde den kærlighed, du har til hinanden fokus i dit liv, vil du være i stand til at forblive stærk gennem afstanden. Husk det berømte citat af Richard Bach: "Hvis du elsker nogen, sætte dem fri Hvis de kommer tilbage, de er dine.".

11. Start en break-up

Du er ikke ser frem til at såre din betydelige andre følelser, men hvis du føler, at forholdet ikke fungerer ud, er du sandsynligvis nødt til at indlede en break-up. Der er nogle måder at tage brodden af ​​det for den anden person, dog. Gør det personligt, for eksempel. Hvis du er i en langdistance-forhold, vil bruge telefonen være bedre end at sende et brev eller en tekst (venligst ikke slå op med nogen i en tekst). Du må ikke pege fingre. Ikke alene kunne det desuden skade dumpee følelser, men hvis han føler sig tilbøjelig, kunne han lover at ændre de ting, du nævner, forvirrende dig videre. Du må ikke trække den ud ved at undgå den anden person eller gøre undskyldninger om, hvorfor du ikke kan gå ud med ham. Et rent brud er mindre stressende for alle, og du kan være i stand til at redde et venskab senere, hvis bruddet ikke bliver for rodet.

12. Håndtering af et voldeligt forhold

Hvis du er i et voldeligt forhold, advare dine forældre. Må ikke bryde op med misbrugeren, når du er helt alene sammen. Husk, at misbrugeren er den med problemet; misbruget har intet at gøre med dig. Omgiv dig med familie og venner, som du gør dig klar til at forlade forholdet. For yderligere oplysninger, skal du TeensAgainstAbuse.org.

13. Kom Dumpet

Tag en dyb indånding. Bare fordi forholdet ikke fungerede den måde, du havde håbet, betyder det ikke gøre dig mindre af en person. Fastsætte en frist for dig selv at være ked af det, bo i, se film, spise is-hvad gør du føler trøstet. Efter at komme tilbage til livet som sædvanlig, og glem ikke at være din fabelagtige selv. Nyd at være single i et stykke tid, fylde dine weekender med ting, du elsker at gøre, og den rette person vil dukke op i sidste ende. Kom dumpet gør ondt dit ego, men hverve dine bedste venner og nærmeste familie i at hjælpe dig med at huske alt, hvad du har at tilbyde. Du vil være tilbage til det normale, før du ved af det.

14. Dating en vens Ex

Skulle du eller skal du ikke date nogen, der bruges til at gå ud med din ven? I de fleste tilfælde er svaret på, om du skal date en vens ex er et rungende nej. Der er nogle undtagelser, men. Hvis de ikke gjorde dato for meget længe og gensidigt besluttet, at de var bedre stillet som venner, kunne det være fint. En anden gang kunne det være okay er, hvis de dateret længe siden, og der er ingen sidesten følelser. Spørg din vens mening først. Vær opmærksom på, at din ven kan fortælle dig, det er fint, selv når det ikke er. Se nøje for kropssprog signaler. Husk, at din ven ikke ønsker at høre detaljerne i dit forhold og være klar til at træffe et valg mellem de to, hvis det ikke bliver et problem.

15. Snyd

Har din betydelige andre snyde på dig? Gør det ham eller hende en snyder for livet? Måske. Måske ikke. Analyser din kæreste eller veninde adfærd, når du bliver opmærksom på, hvad der skete. Hvis han eller hun er proaktiv i at fortælle dig, hvad der skete og synes virkelig ked af det, kan du overveje at give en ny chance. Men hvis en stor del af at lyve og snige fandt sted, er situationen en anden. Hvis du ikke kan stole på den person, eller hvis han eller hun synes respektløst eller defensiv, selv efter at du har opdaget snyd, afslutte forholdet med det samme.

Perspektiv på Dating

Hvis du er en teenager, der har kærlighed problemer, er du ikke alene. Mange teen relationer ikke gør det. Det er ingen skyld; det er simpelthen en lektie at lære, der vil gøre dig stærkere i fremtidige kærlighedsforhold. Selvom du måske føler som om dit hjerte er brudt i en million stykker, er det midlertidig smerte. Snart vil du se, hvorfor det skulle ende, og hvad du har lært af det. Denne viden vil føre dig til dit livs kærlighed, uanset om det er i et par uger, måneder eller år. Dating eller være i et par som en teenager skal være sjovt, ingen pres, og forbedre dit liv og dine muligheder.