Fælles Sundhed: The Fountain of Youth?

Hvis Ponce de Leon var i live i dag, ville jeg tror, ​​han ville være helt imponeret over nogle af vores anti-aging produkter! Med videnskabelig forskning og avanceret teknologi understøtter den blomstrende sundhed og skønhed industrien er der alle former for effektive produkter, du kan finde på markedet til at hjælpe dig se ung og forblive sunde.

Mens ungdommens kilde stadig vanskeligt, er der stadig nogle gode nyheder. Tilsyneladende for alle vores bestræbelser lever længere og sundere har resulteret i øgede levetid! Gennemsnitlig levetid i dag for kvinder er 79,9 og for mænd, er 75. Anti-aging ikke bare hud dyb. Det handler om at se ung, føler levende og være i stand til at leve en aktiv livsstil godt ind i vores halvtredserne, tresserne og halvfjerdserne uden de sædvanlige ømhed og dårligt helbred i forbindelse med aldring. Fælles sundhed er et aspekt af sundhed og skønhed, som de fleste af os har en tendens til at forsømme. Vi sørger for, at vi anvender anti-aging cremer, solcreme for at beskytte vores hud fra foto-aging, omsorg for vores hjerter, og gøre vores bedste for at tabe sig og motion, og det er alle gode, men at opretholde fælles sundhed er lige så vigtigt.

Uanset hvor ung du ser og føler, kan ømme led hindre dig fra at gå steder og gøre ting, du ønsker at gøre. Desuden, hvis fælles sundhed er forsømt det er sandsynligt at få gradvist værre. Desværre med forværrede fælles sundhed, kunne vi let blive mennesker, der "alle klædt op med ingen steder at gå." Vi vil se, hvordan du kan tage sig af dine led, så de giver dig maksimal støtte til at nyde en aktiv livsstil godt ind i din senior år.

Først, lad os se på nogle måder, du kan se yngre, forblive sund længere og leve et selvstændigt liv så længe som muligt!

Motion. Du er nødt til at udøve. Hvorfor? Fordi som vi alder, viser undersøgelser, at vi bliver mindre aktive. Ifølge en artikel i alder og aldring, en af ​​de mest magtfulde afskrækkende for ikke udøver, blandt kategorien over 65 år var apati og skepsis om, hvorvidt motion faktisk kunne gøre en forskel i styrke eller forlænge deres liv. Tværtimod viser undersøgelser, at motion gør hjælpe med at forbedre blodtryk, øge udholdenhed, udholdenhed og knogletæthed, og har en gavnlig effekt på balance, gangart og muskelkraft. Et klinisk forsøg har vist, at en 90-årig kvinde efter 12 ugers styrketræning øvelser resulteret i en reduktion af lårmusklen alder på 20 år, forbedre hendes gåture og mobilitet.

Fysisk træning har positiv indvirkning på den mentale helbred som godt. I 2006 National Institute of Mental Health og Age Concern har foretaget en undersøgelse, der viste, at motion var forbundet med lavere niveauer af stress, depression og angst; og forbedrede niveauer af kognitive funktioner, generelle trivsel, højere selvværd og en mere aktiv social life.It er en myte, at folk over 60 år eller ældre ikke kan nyde kraftig fysisk aktivitet. Yoshihisa Hosaka, 60 år, brød 60 + maratonløb rekord! David Shepherd har den højeste britiske rekord ved 2000m indendørs roning mesterskabet i kategorien 85-89 år! Hold stimulere sindet lære nye færdigheder bidrager til at forbedre hjernens funktioner.

I modsætning til hvad folk tror, ​​kan nye hjerneceller produceres, uanset din alder kan være. Et forsøg udført af UCLA forskere bestående af personer over 55 år viste, at surfe på internettet stimulerede områder i hjernen er forbundet med visuel evne, forståelse, hukommelse og sprog. Hvis du klikker fra ét websted til et andet stimulerede dele af hjernen, der beskæftiger sig med beslutningsprocessen og kompleks argumentation. Moralen af ​​historien? Hold surfing! Jo mere du surfer de større mentale fordele, du vil opleve!

Socialisere. Den MacArthur Study af vellykket aldring viser, at folk, der har stærke sociale relationer nyder normalt bedre helbred. Det hjælper også til at øge immunforsvaret sundhed. Interessant, gifte mennesker har en tendens til at leve længere med omkring 4 år for kvinder og 10 år for mænd, ifølge forskning fra University of Chicago.

Husk at slappe af. I denne high-tech, høj stresset verden, er vi nødt til at lære at slappe af. Find en teknik, der passer dig-musik, massage, en god bog. Afslapning kan bidrage til at reducere blodtrykket og stress-relaterede tilstande.

Hold en optimistisk holdning. Mayo Clinic forskning viser, at mennesker, der er optimistiske lever omkring 12 år længere end deres pessimistiske kolleger.

Hold en House Pet. Studier ved Purdue University, viser, at folk, der har et kæledyr normalt lever længere end folk, der ikke gør. Have et kæledyr i hjemmet udløser en afslapning svar.

Være en god samaritaner. The Buck Institute of Age Research i Californien rapporterede, at folk, der melder sig frivilligt til socialt arbejde har en 44 procent lavere dødelighed end dem, der ikke tilbyder nogen af ​​deres tid til velgørende aktiviteter. Forskerne mener, at engagere sig i velgørende arbejde kunne bidrage til at styrke immunforsvaret og var sammenlignelig med 4 gange om ugen øvelse regime.

Rygestop. Du bemærkede jeg ikke nævne disse punkter tidligere: Stop med at ryge, spise en sund kost, og opretholde en optimal vægt. Vi har alle været godt rusket med disse punkter, men da vi stadig tendens til at forsømme det indlysende, skal nævnes! Rygning forårsager akkumulerende skade på dit helbred, især til lungerne. Jo længere du ryger jo mere sandsynligt du er til at udvikle rygerelaterede sundhedsrisici. Og så vidt din vægt angår, hvert pund af ekstra vægt du bærer arbejder ud til 3 gange mere pres på dine knæ og andre vægtbærende led. Slitage af disse led er naturligvis uundgåelig i mennesker, der er overvægtige.

Og det bringer os tilbage til, hvordan du kan tage sig af dine led og forsinke deres aldring.

Fælles Sundhed kosttilskud. Et videnskabeligt baserede fælles supplement ligesom GoFlex indeholder et bredt spektrum af næringsstoffer, der effektivt understøtter fællesfunktioner. Det er en helt ny tilgang til fælles næring, beskyttelse og health.GoFlex består af naturlige ingredienser som glucosamin sulfat, HYAL fælles, Interhealth kollagen type II, grønne læber muslinger og MSM. Faktisk har HYAL joint (også kendt som hyaluronsyre, hyaluronan eller HA) fået kælenavnet "ungdommens kilde" for sin evne til at støtte fælles sundhed samt minimere aldersrelateret degeneration i kroppen. Urter som Boswellin og hvid pilebark hjælp til at lindre fælles ubehag og hævelse.

GoFlex kommer med en gratis Food and Drug Association godkendt aktuelt fløde, der kan anvendes direkte på samlinger til hurtigtvirkende smertelindring! Ingredienserne i joint supplerer gerne GoFlex give de ernæringsmæssige byggesten, der er nødvendige for at støtte ældre leddene såsom knæ, skuldre , hofter, håndled, albuer og tilbage. Gennembrud i videnskabelig forskning og teknologi har produceret en læge-godkendt formel, der giver maksimal beskyttelse mod aldring leddene.