Fælles Casual fredag ​​Apparel Begrænsninger

Fælles Casual fredag ​​Apparel Begrænsninger
Mange virksomheder tillader ansatte at klæde sig mere afslappet på fredag ​​end andre dage i ugen, men de har ikke alle nødvendigvis følger de samme retningslinier for tøj, der anses for acceptable. Nogle er meget afslappet, så medarbejderne at bære shorts og t-shirts, mens andre ikke går så langt som til selv lade arbejdstagerne bære jeans. Der er sikkert en række fordele ved Casual fredag ​​påklædning.

Hvor Casual?

Virksomhederne er ikke forpligtet til at lade medarbejdernes kjole ned «om fredagen - eller på noget andet tidspunkt i ugen - så virksomhedens ledelse er helt sikkert frit afgøre, hvad der er og ikke er acceptabelt. Hvis din virksomhed har afslappet fredagen og din tilgang er lidt mere struktureret end "alt er tilladt," det er en god idé at sætte eventuelle restriktioner skriftligt, så der er ingen forvirring. Du ville ikke have noget formål at være en belønning og motiverende faktor for medarbejderne at blive en kilde til konflikt eller utilfredshed.

Fælles Begrænsninger

  • Jeans - Selv om ikke alle virksomheder tillader jeans, overvejer khakis skal kausal nok, dem, der ofte sat grænser. Virksomheder, der tillader jeans på afslappet fredag ​​ofte afvise ekstremt falmet, flossede eller stærkt slidte jeans, såvel som dem, der har huller i dem.
  • Shorts - Det er ikke så almindeligt for virksomheder at give medarbejderne at bære shorts på kausal fredag ​​som det er at give jeans. Dem, der tillader shorts ofte forbyder atletisk stilarter og kræver dem være temmelig længe for ikke at være alt for afslørende.
  • Shirts - Nogle virksomheder afvise T-shirts, sweatshirts, tanktoppe eller camisoles på afslappet fredagen. Det er også ret almindeligt at forbyde gennemsigtige elementer (såsom stejle eller mesh toppe) brugt uden andre skjorter under dem. Det er ikke usædvanligt for virksomheder at kræve medarbejdere til at bære firma logo shirts på afslappet fredagen.
  • Sko - Det er ikke ualmindeligt for virksomhederne at forbyde afslappet flip flops eller sportssko på afslappet fredag. Nogle arbejdspladser tillader ikke nogen form for åben tå sko (nogensinde) af sikkerhedsgrunde.
  • Athletic / udendørs slid - Virksomheder ofte forbyder medarbejderne at bære nogen form for atletisk tøj eller badetøj fra deres afslappet fredag ​​påklædning.

Gøre din beslutning

Disse er blot et par eksempler på nogle af de mest almindelige afslappet fredag ​​dress code restriktioner, virksomheder indført. Den restriktioner virksomheden indfører bør give mening for dit arbejdsmiljø, under hensyntagen til virksomhedens behov samt hvad kunderne ville finde acceptable, hvis du er i en kundevendte forretninger. Skal også tages Medarbejder sikkerhed i betragtning, når de foretager en endelig afgørelse med hensyn til, hvor afslappet du vil tillade fredagen bliver i din forretningsadresse.