Facial fugtighedscreme med solcreme

Facial fugtighedscreme med solcreme


Facial fugtighedscreme med solcreme er afgørende for kvalitet hudpleje. Uden denne beskyttende lag, din hud er udsat for risiko for en lang række spørgsmål fra tidlig ældning til kræft.

Vigtigheden af ​​Skin Care Protection

Du har hørt om de skadelige virkninger af solens UVA og UVB stråler, men det er noget, vi virkelig ikke kan høre nok. Brug af lotion og solcreme på huden, især dit ansigt, sparer dig fra mange sundhedsproblemer og kosmetiske fejl. Makeup kan kun skjule så meget, og derfor er det vigtigt at tage sig af din hud indefra og ud, så godt du kan.

The Power of SPF

Vi har set det på vores solcreme i årevis - men hvad betyder det egentlig? SPF står for "solbeskyttelsesfaktor". Nummeret på flasken angiver mængden af ​​beskyttelse du kan få mod solens farlige komponenter. SPF 15 vil blokere ud omkring 92 procent af solens stråler. Det betyder i stedet for at brænde i 10 minutter vil en individuel iført solcreme brænde efter 150 minutter.

Mens dette i sig selv er noget af en forbedring, anbefaler mange dermatologer iført en SPF på mindst 45. Beyond solcreme, er der også SPF tøj til salg, hvis du har behov for yderligere beskyttelse.

Sæt lys op og rydde op

Det er nemt at finde en ansigtsbehandling fugtighedscreme med solcreme for at hjælpe forbedre din hud. Når dit ansigt er korrekt hydreret, vil du ikke kun føles blødere, men du vil se mere levende såvel. Sund hud er tilsyneladende uden selv en plet af makeup, og ordentlig hydrering er det første skridt til at kigge din sundeste.

Du skal dog ikke tage denne rådgivning og antager, at en almindelig fugtighedscreme er nok. Juryen er stadig ude om, hvad der præcist forårsager rynker - tør hud eller miljø? Det er derfor, det er afgørende, at vi beskytter vores hud for begge situationer. En ansigtsbehandling fugtighedscreme med solcreme er den bedste løsning. Hvis dit ansigt lotion ikke indeholder en bredspektret SPF, så er det tid til at skifte til et nyt mærke.

At vælge en Facial fugtighedscreme med solcreme

Hvad er din livsstil? Hvis du bruger en masse tid udendørs i sommermånederne, kan det være en fordel for dig at kigge efter en vandtæt eller vandafvisende solcreme. Det er sjældnere i kosmetik og specialiserede fugtighedscreme, men det kan findes med en lille indsats. Det er også helt acceptabelt at bære en traditionel solcreme under din makeup.

Det kan være nødvendigt at købe en ansigtsbehandling fugtighedscreme med solcreme til sommer, og en anden version eller brand for vinteren. Aldrig gøre almindelig fejl af kun iført ansigtet fugtighedscreme med solcreme i varmt vejr måneder.

Dit daglige pendling året rundt er nok til at forårsage større solskader og øge din risiko for hudkræft.

Det næste skridt i at vælge en ansigtsbehandling fugtighedscreme med solcreme er at bestemme din hudtype. Hvis du har tendens til at have fedtet hud i din næse og pande område, og alligevel er tørre på andre dele af dit ansigt, så chancerne er du har kombineret hud. Hvis makeup tendens til at absorbere ind i dit ansigt meget hurtigt, eller du kæmper med skamplet udbrud, er du medlem af fedtet hud klub.

Skællende hud betyder, at du er tør, og hvis du er virkelig heldig med nogen som helst problemer, du har normal hud og en langt bredere vifte af produkter at vælge imellem.

Det er vigtigt, du bruger en ansigtsbehandling fugtighedscreme med solcreme, der passer til din hudtype, så du kan høste det fulde udbytte af formuleringen.

En kvalitet facial fugtighedscreme med solcreme kan gøre en verden til forskel i din hudpleje. Du skal bare kan være i stand til at generobre din ungdom for en stund længere.