Facebook Smiley Koder

Facebook Smiley Koder


Der er flere forskellige smiley koder, der arbejder i Facebook chat. Disse koder kan hjælpe forbedre din oplevelse, mens du chatter ved at hjælpe til at formidle følelser og hensigt. Lær og udnytte de følgende smiley koder til at hjælpe forbedre dine chat-sessioner.

Hvad er Facebook Smiley koder?

Når du bruger nogen form for instant messenger, kan du normalt indsætte søde små billeder for at repræsentere dine følelser. Disse er mere almindeligt kendt som "humørikoner". Folk kalder dem "smileys", fordi de stammer fra den første smiley billede, der blev indlejret i tidlig chat-systemer - det smilende ansigt.

En Liste over Smiley Koder for Facebook

Facebook chat er en smule begrænset i antallet af humørikoner, der er understøttet. Med tiden kan Facebook chat udvikle sig til en mere funktionel instant messaging-system, men for nu er der kun omkring to dusin Facebook smiley koder til rådighed. Følgende diagrammer skitsere de mest almindelige og mere populære smiley humørikoner og nogle af de mindre kendte varianter af standard smiley ansigter, som du kan bruge i Facebook chat. Klik på billedet ovenfor for at downloade en printervenlig version.

Hvis du har brug for hjælp at hente udskriftsvenlig version, tjek disse nyttige tips.

Smiley Koder for Facebook Chat
Beskrivelse Smiley Koder
Normal Smile
:-) :) :] =)
Toothy Grin
:-D : D = D
Wink
;-) ;)
Open Mouth Gasp
: -O : O : -o : O
Panderynken
:-( :( : [ = (
Stikker ud tungen
:-P : P :-P : P = P
Curly Smile
: 3
Kiss
: - * : *
Briller
8-) 8) B-) B)
Vred
> :( >:-(
Solbriller
8-> | 8 | B- | B |
Meget vred
>: O >: - O >: O >: - O
Forvirret
oO Oo
Usikker
: / : - / : \ : - \
Cry
: '(
Andre Smiley Koder
Beskrivelse Smiley Koder
Pacman
: V
Shark
(^^^)
Angel
O :) O:-)
Devil
3 :) 3:-)
Knibe
-_-
Chris Putnam
: Putnam:
Kiki
^ _ ^
Penguin
<(")
Heart
<3
Robot
: |]
42
: 42:
Lignende
(Y)

Udtrykke dig på chat

Smiley koder hjælpe formidle følelser og nuancer, der kan gå tabt i en maskinskrevet bytte. Hold denne liste over Facebook smiley koder handy og henvise til det ofte som du chatte at sikre, at du udtrykker dig præcis som du ønsker.