Facebook Photo Uploader Problemer

Facebook Photo Uploader Problemer


Facebook tilbyder en af ​​de største foto sharing sites på nettet, og mange mennesker får frustrerede over nogle af de Facebook Billed-uploader problemer, der kan opstå. Måske den mest populære sociale netværk derude, Facebook prale over 2,5 milliarder billeder uploadet til webstedet. Men når Facebooks foto uploader ikke vil arbejde, det er et underligt alle kan få billeder på sitet!

Potentielle Facebook Photo Uploader Problemer

Da Facebook først begyndte at give brugerne mulighed for at uploade billeder, uploaderen var meget enklere fra et programmeringssprog synspunkt. På det tidspunkt, kan brugerne kun uploade billeder fra en mappe på et tidspunkt og havde svært uploade mere end et par billeder ad gangen. Som Facebook voksede og brugerne begyndte at uploade flere og flere billeder, Facebook udviklingsteamet gik at opdatere uploader både for masse brug og brugervenlighed. Den nye uploader bruger ActiveX-objekter og et eksternt Java-applet til magten.

Den nuværende Facebook foto Uploader er en masse forbedring i forhold tidligere udleveringer. Værktøjet kræver en plug-in fra Facebook, som brugere for at kunne bruge skal acceptere. Når plug-in er blevet accepteret, vil et foto browser vises. Brugere af Apple-operativsystemer kan opleve, at fotobrowseren ser bekendt for mange upload-vinduer til stede i Apple OSX. Upload vindue simpelthen viser filerne på din computer med miniaturer af forskellige fotos vises under filen træet. Du kan uploade mange billeder på én gang med denne avancerede masse uploader. Ifølge Facebook, vil programmet køre i baggrunden, så du kan fortsætte med at nyde stedet, mens din fotos proces.

Hvad er problemet?

Ligesom en masse andre aspekter af Facebook, da holdet skiftede uploaderen, mange mennesker begyndte at få problemer med det. Almindelige problemer omfatter:

  • Mange brugere kan finde sig selv ude af stand til at bruge uploaderen hvis de ikke accepterer den plug-in anmodning. Hvis du er i et andet vindue eller ikke opmærksomhed, er det muligt at lukke anmodning uden at acceptere ved et uheld.
  • En anden af ​​de mere hyppige Facebook Billed-uploader problemer derude er, at uploaderen kræver den nyeste version af Adobe Flash. Brugere uden dette kan løbe ind i vanskeligheder eller formindsket funktion. Brugere med uploaderen bør også tjekke for at sikre at de har den nyeste version af deres webbrowser og Java, før du kontakter Facebook support.
  • Facebook foto uploaderen vil kun uploade billeder i .gif, .jpg, .bmp og .png formater. Alle andre filer formater som .pdf accepteres ikke - nogle gange til en brugers utilfredshed. Webstedet også accepterer ikke rå filformater, men kan acceptere fotos i høj opløsning med en simpel afkrydsning af kassen i uploader.
  • Den maksimale størrelse for en fil er 15MBs. Brugere med fotofiler større end denne størrelse vil ikke være i stand til at uploade dem, og vil løbe ind i problemer med uploaderen arbejder på alle da filerne er så store.
  • I sjældne tilfælde kan netværkets sikkerhedsindstillinger en computer eller forårsage reagerer adfærd. Det betyder, at computeren eller netværket ikke vil arbejde sammen med Facebook uploader. Selvom sjældne, brugerne i udlandet befinder sig mere tilbøjelige til spørgsmålet, samt dem, der forsøger at uploade billeder fra deres arbejdsplads.

En Final Thought

Mange funktioner på Facebook forårsage både glæde og ked af det. For nogle er mere avancerede foto uploaderen er enklere og hurtigere at bruge end nogen tidligere udgave. For andre voluminøse og besværlig udvikling gør værktøjet umuligt at anvende. Heldigvis er der andre muligheder for at hjælpe med dem, der finder værktøjet vanskelig. For eksempel kan du søge efter et foto eksportør, der vil kommunikere direkte fra din fotoredigering software til Facebook. Et af de mere populære eksempler på dette er iPhoto Exporter til Facebook. Der er lignende værktøjer til mange populære fotoredigering programmer. Dette vil give dig mulighed for at undgå at bruge Facebook Billed-uploader alle sammen.