Facebook-indlæg Bly til skilsmisser & Røveri

Psykologer mener, at offentliggørelsen af ​​fotografier i sociale netværk kan føre til meget negative konsekvenser: røveri, skilsmisse og tab af forretning.

Facebook-indlæg Bly til skilsmisser & Røveri

For at beskytte dine personlige oplysninger og materielle besiddelser, psykologer anbefale mod at være for ærlig i sociale netværk.

Eksperterne mener, at fotografierne kan fortælle en masse om den finansielle trivsel for en person, interesser, hobbyer, livsstil og endda tegn.

Ifølge terapeuter, ville voksne aldrig åbent prale deres manicure, ferie, eller retter, men for sociale netværk. Internettet letter denne opgave i høj grad: sociale netværk er nu blevet ikke blot et middel til kommunikation, men også en platform for reklame og selvstændige PR. Dette er en form for Vanity Fair, hvor alle forsøger at være bedre end andre.

Facebook er et liv Parody

Forskere har gentagne gange opfordret til ikke at misunde andres liv ved at kigge på deres billeder på sociale netværk. Brug af billederne, kan vi måle de eksterne attributter, men ikke dybden af ​​andre peopleâ € ™ s lykke. Ønsket om at spendere kan indikere en ulykkelig liv, og flotte fotos er bare en måde at lysne det. I fotografierne, folk viser sig ikke som de er, men hvad de gerne vil være.

Tips til Undgå røveri

Eksperter anbefaler ikke at påvise materiel velfærd og ikke at skrive kompromitterende fotos i sociale netværk.
Et billede af dig og din familie på ferie, kan signalere en tyv, at lejligheden er ledig i øjeblikket. Således kan du blive et let bytte.

Facebook Billeder og skilsmisse

Desuden alt for oprigtige fotos ofte forårsager skilsmisse og separation i et forhold. Internettet har også en negativ indflydelse på familielivet. Kommer hjem fra arbejde, behøver ægtefællerne ikke nok hensyn til hinanden, men de kan tilbringe timer at opdatere deres side på Facebook, og som har en aktiv korrespondance med venner, hvilket er et tegn på afhængighed.