Facebook humørikoner

Facebook humørikoner


Facebook humørikoner kan tilføje humor og personlighed til dine statusopdateringer. Det er nemt at lære at tilføje disse specialtegn, der er både iøjnefaldende og sjov at bruge.

Hvad er Facebook humørikoner?

Humørikoner er billeder, som du kan skrive ind på din Facebook-status, der ligner almindelige elementer såsom glade ansigter, noder, og hjerter. Disse billeder bruges til at illustrere tonen i teksten, eller blot dekorere en statusmeddelelse eller en kommentar.

En anden populær område i Facebook, hvor der anvendes humørikoner er Facebook chat. De fleste Internet chatrum er fulde af smiley ansigter og andre humørikoner, med mange tildele særlige tastaturgenveje til de mest almindelige. Facebook chat er en smule bagud på dette område, da det kun giver en håndfuld billeder, der skal bruges. Selvfølgelig kan du stadig oprette dine egne humørikoner i enhver situation, blot ved hjælp af standard tastatur bogstaver og symboler.

Standard Humørikoner

Du har sandsynligvis set mange standard humørikoner på Facebook, som består af kombinationer af symboler og bogstaver til at ligne ansigter, der udtrykker forskellige følelser. Drej hovedet til siden til venstre for at se ansigterne. Der er snesevis af disse er i brug, men nogle af de mest almindelige er:

 • :) - En glad, smilende ansigt
 • ;) - Et kys
 • :( - En trist ansigt
 • : P - tungen stikker ud
 • 8-) - et ansigt med briller

Facebook humørikoner af andre end ansigter billeder kan også udtrykkes med standard tastatur tegn, f.eks <3 til at ligne et hjerte.

I Facebook chat, vil mange af disse humørikoner vise sig som små billeder i stedet for de tegn, der anvendes til at skabe dem. I statusmeddelelser og kommentarer, dog vil de vises som skrevet.

Special Facebook humørikoner

Andre humørikoner er faktiske billeder af ting som noder, ansigter, hjerter og andre former. Disse er skabt på de fleste pc'er og bærbare computere ved at holde tastaturets "Alt" tasten og skrive et tal eller række tal. Kontroller, at du ved hjælp af tallene på tastaturet nummer pad snarere end dem i toppen af ​​tastaturet for disse symboler. Nogle eksempler på disse humørikoner er:

 • Heart - Alt og 3
 • Glade ansigt - Alt og 1
 • Musik note - Alt og 1,3 eller Alt og 1,4
 • Sun - Alt og 1,5
 • Pil peger opad - Alt og 2,4
 • Pil peger nedad - Alt og 2,5
 • Symbol Varemærke - Alt og 0,1,5,3

Du kan lege med forskellige kombinationer af tal for at se, hvilke symboler vil dukke op. Hold efterretning dem, du kan lide, så du kan bruge dem ofte!

Hvis du har problemer med at skrive symbolerne i statusopdateringer, bogmærke en liste over dem som denne på fsymbols.com, og du kan kopiere og indsætte billeder i dine Facebook-beskeder. De vil blive vist lige som hvis du havde skrevet i koderne selv.

Tredjepart humørikoner til Facebook

Der er nogle tredjeparts applikationer, der hævder at give dig mange flere tilgængelige humørikoner til brug i dine Facebook-statusopdateringer samt Facebook humørikoner til chat. Nogle af disse kan fungere, men kun hvis dine venner også har programmet installeret. De, der ikke deler programmet vil ikke være i stand til at se dine billeder.

Andre programmer er ren og skær svindel, der søger efter personlige oplysninger og sende sig selv til dine venner uden din tilladelse. Gør altid lidt af forskning på denne type program til at sikre, at det er legitimt, før du installerer det på din Facebook-konto.

Have det sjovt med humørikoner på Facebook

For de fleste mennesker, Facebook er en måde at communucate med venner og holde tingene munter, så det er et godt sted at have en lidt sjov og udtrykke dig. Uanset om du bruger masser af hjerter til at vise kærlighed og taknemmelighed eller bare at spille rundt med de forskellige humørikoner til rådighed, kan Facebook humørikoner være legende og sjovt at bruge. Nogle gange er det lettere at udtrykke dig selv med billeder, selv på sociale netværkssider.