Facebook Blokeret på Arbejdspladsen

Facebook Blokeret på Arbejdspladsen


Over hele landet, mange kontorfolk tænder deres computer og find Facebook blokeret på arbejde. Hvad mange arbejdere ikke ved er, at Facebook ikke altid blokeret bare for at gøre arbejdstagerne mere produktive. Ofte virksomheder og it-afdelinger har mange grunde til at begrænse adgangen til Facebook.

Hvorfor Er Facebook Blokeret på arbejdspladsen?

Til stor ærgrelse for mange i-touch medarbejdere sociale netværk, mange virksomheder vælger at blokere Facebook på kontoret. Men hvorfor er det sådan? Et par almindelige årsager til at forklare forbuddet omfatter:

  • Internet Security. Mange it-afdelinger frygter den indvirkning, som sociale netværk kan have på virksomhedens ejede maskiner. Fra hjemmesider med annoncer og lignende til ansvar angreb, der kan skade computere, er det ofte ikke er værd at risikoen for at skade en maskine til en lille Facebook chatter. Spil som My Farm også komme sammen med yderligere IT-risici og virksomheder bekymre sig om Facebook sikkerhed som resultat.
  • Produktivitet. Hvis du nogensinde har brugt en betydelig mængde tid på Facebook, vil du sandsynligvis klar over, at webstedet kan være lidt af en tidsrøver. Mange menneskelige ressourcer departmentsrestrict sitet fra medarbejdere i håb om at øge produktiviteten.
  • Corporate image. På denne dag og alder af sociale medier, mange virksomheder bekymre sig om den måde, at deres ansatte kan præsentere sig selv og på den legendariske arbejde ur. Begrænsning Facebook løser nogle af disse bekymringer.
  • Office personlige oplysninger. Nogle virksomheder er langt mere optaget af den type indhold nogen kan være afslørende på en ikke så privat socialt netværk. Corporate hemmeligheder bør forblive hemmeligheder; mange virksomheder ser at blokere Facebook for at bidrage til at sikre dette er tilfældet.
  • Branding. Mange virksomheder ser på at skabe et bestemt brand identitet at have ansatte ud på sociale medier kan påvirke. Af denne grund, flere selskaber gør deres ansatte underskriver sociale medier aftaler om deres aktiviteter uden for kontoret.

Er det rimeligt?

Mange medarbejdere spørgsmålet om, hvorvidt Facebook er blokeret på arbejdet er rimeligt at dem. Mange kritikere af selskabets kontrol over Facebook citere, at en virksomhed skal ansætte en medarbejder og har tillid til deres medarbejdere til at opføre sig på sociale netværkssider på en professionel måde. Andre endda sige, at virksomhederne ikke blokerer medarbejder brug af andre Electronics (ligesom kopimaskiner eller scannere), så hvorfor blok Facebook? Derudover medarbejdere har mobiltelefoner eller andre enheder i deres lomme, at de let kan bruge til at komme rundt om blokken. Til disse mennesker, blokken synes fjollet. Hvorvidt problemet er fair eller ej, er stadig op til debat af virksomheder og deres ansatte. Men som svar på disse type spørgsmål, har mange virksomheder taget til at vedtage sociale medier politik - ligesom de har andre kommunikationspolitikker på plads.

Hvordan kan du få omkring Block?

Med blokerede Facebook på arbejdspladsen, mange medarbejdere søger at finde væk rundt i systemet. Et par af de mest almindelige måder er:

  • Ved hjælp af en proxy baseret hjemmeside for at komme rundt simple omdirigere blokke i kontorlokaler.
  • Emailing et link til Facebook til dig selv og derefter klikke på det. Ofte vil dette komme rundt mange blokke.
  • Brug Facebook på en personlig mobilenhed såsom gennem en iPhone Widget eller mobile webbrowser.
  • Hvis Facebook er blokeret af anvendelse af en adgangskode, kan du altid prøve at se, om administratoren ville give dig adgang til denne adgangskode.

Skal du selv gider?

De største problemer med at komme rundt om blokken på arbejdet er ikke teknologi baseret. Selv hvis din it-afdeling finder ud din foretrukne metode, og derefter blokerer det, det er mere vigtigt, at medarbejderne vurdere, hvorfor adgangen til Facebook på arbejdet er så vigtigt for dem. Er det værd at risikere dit job at få på Facebook i arbejdstiden?

Hvis du føler, at ikke at kunne komme på Facebook på arbejdspladsen er forkert, kan en åbenhjertig diskussion med personen bag beslutningen om at blokere webstedet hjælpe dig til bedre at forstå motiverne bag beslutningen på selskabets niveau. Under dette niveau af indsigt kan gøre det, så du føler dig mere komfortabel at holde dine Facebook-statusopdateringer for off-arbejdstid.