Facebook baggrunde

Facebook baggrunde


Brugerdefineret facebook baggrunde ikke eksisterer. Siden starten i 2004 som et online community for Harvard studerende, har Facebook sat sig ud fra andre sociale netværkssider som MySpace og Xanga ved at insistere, at brugerne overholder en streng stil guide, kun ved hjælp af tekst og Facebook-defineret billede retningslinjer personliggøre deres sider.

Dette kan synes at være overordentlig streng for et websted angiveligt designet til at være en afsætningsmulighed for kommunikation og selvudfoldelse, men det har udarbejdet. På trods af at være i stand til at tilpasse Facebook baggrunde og andre aspekter af deres websteder, har flere brugere valgt Facebook end MySpace eller andre sociale networking site. Adskillige buyouts af Facebook er blevet forsøgt, går så højt som $ 750.000.000, men ejerne har holdt fast, holder Facebook uafhængig (selvom de udelukkende sælger adspace fra kunder Microsofts annonce pulje, hvilket synes at være en noget eksklusivt sponsorat).

Sikkerhed Bekymringer

En grund til, at Facebook-baggrunde er ikke tilpasses er sikkerhed. Normalt de metoder, der anvendes til at styre layout og billeder på websteder som MySpace er CSS. Cascading Style Sheets er en metode, webdesignere bruger til at adskille udseendet af en webside fra indholdet, så lokaliteter, der skal vist mere tydeligt på flere platforme, såsom telefoner, computere eller webTV. Som med enhver kode, der udføres af en webbrowser, det skaber dog sårbarheder til ondsindede kodere. Da Facebook har haft en historie af brud på sikkerheden og brugeroplysninger, fjerne denne særlige fare var en fornuftig beslutning fra deres side.

Et andet aspekt af at begrænse baggrundsbilleder er afskaffelsen af ​​ethvert spørgsmål af uregelmæssigheder eller overtrædelse af EF-standarder. Facebook var oprindeligt en meget eksklusiv ansøgning - kun tilgængelig for studerende på Harvard, så alle Ivy League studerende, derefter til selskaber som Apple Computer, men nu har udvidet åbent medlemskab til alle over 13 år Det betyder, at de skal være forsigtige med, hvad slags billeder skal vises til dem under 18 år Der er bestemt måder omkring dette spørgsmål - Flickr og Livejournal har "modent indhold" filtre, for eksempel - den nemmeste måde at undgå muligheden er at fjerne de indstilling.

Alternativer til Facebook baggrunde

Dette er ikke til at sige, at der ikke er en masse store muligheder for at tilpasse en Facebook-side. En af fordelene ved Facebook er tilgængeligheden af ​​eksternt udviklede programmer for medlemmer at nyde og sende til andre. For eksempel "Flair" ansøgningen viser en grafisk af en lille opslagstavle og derefter præsenterer brugeren med et udvalg af "knapper" - billeder, der kan sættes på tavlen med budskaber spænder fra politiske slogans til tåbelige ordsprog som "jeg er ikke så tilfældigt som du tror jeg salat. " Disse knapper kan arrangeres på opslagstavlen og sendt som "gaver" til andre Facebook-brugere. Det er også nemt at skabte originale "Flair" knapperne så godt.

En anden grafisk måde at tilpasse en Facebook-side er med Expressions program, som har en række lodrette bannere med citater, film logoer og andre billeder, som brugerne kan nyde. Nye billeder er skabt og føjes til Expressions biblioteket, og Facebook-medlemmer kan få besked om det og suppleant hvad billede vises på deres profil.

Under disse programmer og andre, der vises på profilsiden af ​​hver bruger er en af ​​de måder, som Facebook giver et mål for personalisering. Profilen side selv består af mange forskellige elementer, hvoraf nogle er fastgjort på plads, men mange af dem kan bevæges. De to ansøgninger, der er beskrevet ovenfor, er i stand til at blive flyttet ind i mange steder på profilsiden, og det udgør en foranstaltning af kontrol over betragterens miljø, hvis ikke faktisk at være Facebook baggrunde.

Toppen af ​​profilen viser en persons billede, og det er også helt tilpasselig. Faktisk Facebook adskiller sig fra mange andre steder i, at der er et ubegrænset antal foto uploads for brugere (selvom enkelte albums er begrænset til 60 billeder hver).

I sidste ende lektionen undervist af Facebooks popularitet på trods af begrænset fleksibilitet er, at hvis der er en kvalitet interface, vil brugerne komme, have det sjovt og gøre Facebook nummer et i sociale netværk.