Face-Kini A La Pussi Riot ofte anvendes Kina

Farvede elefanthuer, eller med forsiden Kinis synes at blive en meget populær ting, som sandsynligvis ikke vil sende dig i fængsel. I hvert fald i Kina kan man velkommen til at bære dem, og en storstilet produktion er allerede blevet organiseret.

Face-Kini A La Pussi Riot ofte anvendes Kina

Dette er ikke til støtte for den russiske punkband Pussy Riot: de tre deltagere i bandet blev for nylig idømt to års fængsel, som omrøres verden medier. Dette er en ny strand post - face-Kini. Den blev skrevet om i Dailymail. Man kan frit vist på strandene i det østlige Kina (Shandong-provinsen) i et ansigt-Kini uden truslen om politiets forfølgelse. Man kan købe et personligt Kini til 15-25 yuan (hvad der svarer til $ 1,5-4). Der er monokrome modeller, modeller med aftryk af forskellige størrelser, og endda elefanthuer til børn.

Det er gode nyheder for dem, der vover at støtte pigerne fra Pussy Riot, iført farverige masker. Nu kan de forklare politiet, at de ikke ønskede at fornærme nogen med deres udseende, men blot beskyttede sig mod skadelige solens stråler. Face-Kini viser sig at være en mode tilbehør.