Få adgang til Court Records: Civil og Criminal

Få adgang til Court Records: Civil og Criminal

I de fleste tilfælde er Domstolen poster til rådighed for offentligheden, men de er ikke altid let at få adgang. Freedom of Information Act kræver, at domstolene offentliggør oplysninger til rådighed for folk, der anmoder herom. Hvis du har brug for at finde straffeattest hurtigt og nemt, tjek CivilRecords.org. Hvis du har tid til at tage at gøre søgningen så følg dig selv nedenstående trin.

  1. Vide, hvad du er på udkig efter. Oplysninger fra straffeattest er ikke som gør en generel søgning på nettet. Du kan ikke bare skrive et navn og finde de oplysninger, du har brug for. Du skal bruge det fulde navn, alder, fødselsdato, kompetencen for den ret sagen og omtrentlige datoer for retssagen.
  2. Få detaljerne højre. Sørg for at tjekke stavningen af navnene på alle, som du søger efter. Der er forskellige former for retssager, herunder civile og kriminelle. Records for kriminelle og trafik eller hastighedsoverskridelser billetter kan være lettere at få adgang end for civile sager såsom skilsmisse, adoption eller andre dragter. Vide, hvad slags tilfælde, du søger, og som retten var ansvarlig for at starte din offentlige registre søgning.
  3. Prøv en online søgning. Nogle grundlæggende domstol oplysninger kan være tilgængelige online. Vær opmærksom på at nogle steder er mere pålidelige end andre. De opkræver også for deres ydelser. Under de korrekte oplysninger vil gøre disse søgninger mere præcise. Husk også, at disse steder er begrænset, fordi politi og lokale domstole ikke alle har deres civile eller straffeattester tilgængelige online.
  4. Kontakt byretten eller advokat Generala € ™ s kontor. Når du ved hvad du leder efter, skal du tage til kilden. Kontakt Attorney Generala € ™ s kontor for den stat, hvor retssagen blev afholdt. De vil rådgive om, hvilken domstol til at kontakte (amt, stat eller føderale), og hvilken dokumentation du skal anmode posterne. Hver stat og ret forskellig i deres krav.
  5. Lej en privatdetektiv. Hvis dit offentlig adgang til retten information er begrænset, eller du arenâ € ™ t sikker på om detaljerne, du får brug for hjælp. Leje en privatdetektiv, der kan få adgang til søgninger og hjælpe dig med at finde de poster, du søger. Husk, at disse tjenester kan være dyrt, så du er nødt til at beslutte, hvor meget du ønsker oplysningerne.

Kom straffeattest kan være frustrerende, hvis du don € ™ t have de rigtige oplysninger. Men husk, vi er alle givet offentlig adgang til disse oplysninger. Vær sikker på at du er forberedt, før du går til retsbygningen, og held og lykke!