Eye Makeup for forskellige Eye Former

Enhver kvinde er unik og smuk. Samtidig er der ingen kvinde mangler nogen fejl i udseende. Som for ansigtet, kan fejl let korrigeres med makeup og endelig vises som fordele. Enhver kvinde bør vide, hvordan man kan anvende makeup, så det ville understrege hendes naturlige skønhed og gøre hende mere attraktiv og samtidig ville skjule fejl. Afhængig af formen på dine øjne vælge forskellige farver og måder at anvende eye makeup. Jeg vil fortælle dig hvordan.

Eye Makeup for forskellige Eye Former

Eye Makeup for dybtliggende øjne

Eye Makeup for forskellige Eye Former

Hvis du har dybtliggende øjne, vælger lys og nacreous nuancer af øjenskygger, ville det bidrage til at gøre dine øjne ser visuelt større. Påfør lys øjenskygger på dit øjenlåg fra den inderste hjørne af øjet til den ydre og lidt længere. Lyse farver bør anvendes i midten af låget, og mørkere farver - på og lige over soklen linje. Blend den mørkere nuance op og ud.

Eye Makeup for Brede sæt øjne

Eye Makeup for forskellige Eye Former

Du kan visuelt reducere intervallet mellem dine øjne, hvis du anvender en mørkere nuance af øjenskygger fra den ydre hjørne af øjet til midten af øjenlåget. Anvend en lysere øjenskygge fra midten af øjenlåget til den inderste hjørne af øjet. Blend i forskellige nuancer i midten af ​​øjenlåget.

Eye Makeup for Luk sæt øjne

Eye Makeup for forskellige Eye Former

Luk sæt øjne er de smallere end ene øje bredde. Påfør nogle korrektion på de indre hjørner af begge øjne. Ved anvendelse af en eyeliner tegne en meget tynd tråd med langs de øvre øjenvipper, så det bliver tykkere nær det ydre hjørne af øjnene. Påfør et meget tyndt lag af lette eye-skygger fra det inderste hjørne af dine øjne til midten af ​​dit øjenlåg. Derefter anvende øjenskygger i mørkere nuancer startende fra midten af øjenlåget til den ydre hjørne. Blend farverne i midten af ​​øjenlågene. Brug mere mascara på de yderste hjørner.

Eye Makeup for Down Drejede Eyes

Eye Makeup for forskellige Eye Former

Hvis du ønsker at gøre ned vendte øjne smukkere, er det vigtigt at skygge øjenskygge op og ud. Påfør eyeliner tæt på den øverste vipperne linje og derefter blande i skyggen langs soklen linie i de yderste to tredjedele af øjnene. For visuelt at løfte øjnene, anvende tætte mascara.

Eye Makeup for asiatiske Eyes

Eye Makeup for forskellige Eye Former

Hvis du har asiatiske øjne, anvende lys øjenskygger på dine øjenlåg. Brug en blyant til at gøre en tyk røgfyldte linje langs øverste øjenvipper (linjen skal være tyk nok til at blive set godt, når dine øjne er åbne). Under den nederste øjenvipper trække en tyndere line. For at gøre dine øjne visuelt bredere anvende brun øjenskygge på dine øjenbryn. Dæk dine øjenvipper med to eller tre lag af tætte mascara.

Eye Makeup for dem, der bærer briller

Hvis rammen af dine briller er lyst, er det ikke nødvendigt at tilføje farve med øjenskygger. Det er bedre at være opmærksom på dine øjenvipper og lægge vægt på dem. Hvis du normalt foretrækker brun mascara, prøv en sort. For at give dig øjenvipper mere volumen og gøre dem fluffy, skal du bruge en tæt mascara og anvende det fra rødderne til spidserne. De, iført skildpadde eller horn-kantede briller bør finde tid og rette formen på øjenbryn og farve dem, hvis det er nødvendigt. Det er vigtigt, at dine øjenbryn og øjne bestemme dit ansigt, men ikke brillen.

The Secret of Big Eyes

Shadows of mørke nuancer gøre dine øjne visuelt mindre, dybtliggende, mens lyse nuancer, tværtimod gøre dem synes større, "åbne dem bredere". Hvis du ønsker at skabe effekten af store, smukke øjne, vælger lys øjenskygger. Anvend øjenskygger efter anvendelse af øjet blyant eller en anden form for eyeliner: det ville gøre dit look blødere og drømmende. Hvis du ønsker at gøre dit look mere dramatisk, anvender eyeliner efter anvendelse af eye-skygger. Så krølle dine øjenvipper, ville det tilføje dem forme. Så afslutte dit øje make-up med et lag af mascara. For at tilføje mere volumen til dine øjenvipper og gøre dem synes større brug en tæt mascara. Aldrig linje den indre kant af de lavere øjenvipper, ville det gøre dine øjne visuelt mindre.

Eye Makeup for forskellige Eye Former