Extreme Pre-Wedding Vægttab bliver populær

En ny hurtig metode til at tabe vægt er dukket og vinder popularitet hurtigt - især blandt dem, som ønsker at få resultater i en begrænset periode, kvinder, hvis bryllupsdag nærmer sig.

Extreme Pre-Wedding Vægttab bliver populær

Brides stræber efter at se mere henrivende i deres brudekjoler ty til noget drastisk men effektiv foranstaltning for at blive fodret gennem næsen (ja, du læste rigtigt!)

Metoden er kendt som KE kost lover tab på op til £ 20 inden for 10 dage, og ingen kalorieindhold tælle nødvendig. Men du bliver nødt til at gå omkring med et rør stukket ind i din næse. Foderrøret løber hele vejen ned til din mave og holder drypper fodre dig under al denne tid. Nej, du kan ikke tage det ud, er processen utrættelig.

Den kost, der ramte Spanien og Italien og breder længere ud giver en langsom drop fodring på en blanding af protein, fedt og vand (uden kulhydrater), der bringer i 800 kalorier om dagen. Fodring på denne måde sætter en proces, der kaldes ketose, hvor kropsfedt bliver brændt væk hurtigt forårsager spektakulære vægttab.

Dr. Oliver Di Pietro, en Florida-baserede diætist der arrangerer denne form for behandling for $ 1.500 i Bay Harbor Islands, forsikrede ABC News, at ingen hospitalsindlæggelse er nødvendig, men patienten bliver nødt til at bære over med fodring karbad e i 10 dage og altid har fødevarer løsning på dem. Hvad han beskriver som den mest "fantastiske" ting om kost er, at efter et par timer patienten mister sult og appetit og vil vide noget sult hele behandlingen.

Kosten anbefales ikke til patienter med nyreproblemer, tilføjede Dr. Pietro, og dem, der undergår behandling kan lide af forstoppelse og ildelugtende ånde.

Men aparte det kan lyde, der er kvinder, der springer på det - ligesom Jessica Schnaider, 41, fra Surfside, Florida, ivrige efter at få den rigtige form for hendes juni brudekjole, men hverken formået at presse tid til træning og heller ikke kunne afstive sig til bærer to uger uden at spise.

Hun sagde, at hun var ved at miste vægt, så hurtigt, at skulle forklare hendes udseende til sine venner forsikre dem, at hun ikke var Sicking.

En advarsel kom fra Beverly Hills psykoanalytiker Bethany Marshall, der sagde, at den hurtige ændring kan bringe på mentale forstyrrelser, når en persons sind ikke havde tilpasset ordentligt til den nye fornemmelse af en slankere krop.