Expet Q & A: At blive en Mompreneur

Expet Q & A: At blive en Mompreneur

Er du en mor med en iværksætterånd? Hvis ja, er du bestemt ikke alene. Det er slet ikke usædvanligt, at mødre til at lede efter måder at tjene til livets ophold uden at holde en traditionel job. Julie Shifman professionel coach, foredragsholder og forfatter til tredje akt: skabe det liv du vil efter din første karriere og Full-Time Moderskab deler hendes indsigt.

Overvejelser til at forfølge Mompreneurship

LoveToKnow (LTK): Hvorfor bliver selvstændig en god mulighed for moms?

Julie Shifman (JS): Antallet en grund mine klienter fortæller mig, at de ønsker at være selvstændig er, så de kan styre deres tidsplan. Selv om det betyder faktisk arbejder flere timer end en ni-til-fem job som er typisk for at blive selvstændig, evnen arbejde hvornår og hvordan mor har brug for at er vigtigere end det antal timer (som det fremgår af det faktum, at jeg er selvstændig, og jeg skriver dette på 10:45, når mine huslige pligter er overstået).

LTK: Hvordan kan en mor fortælle, hvis hun er klar til iværksætteri?

JS: Der er to vigtige overvejelser:

  • Har hun en meget stærk Do / sige forholdet? Det betyder, vil hun gøre, hvad hun siger, at hun kommer til at mindst 95% af tiden. Hvis ikke, hun er ikke en god kandidat til iværksætteri, fordi der ikke er nogen chef kræver handling, kun dig at sørge for ting få gjort.
  • Kan hun risikerer det økonomisk, hvis det hele går dårligt (så mange nye forretninger svigter)? Jeg rådgive ser på det værst tænkelige scenarie og sagde: "Kunne vi økonomisk komme igennem det?" Hvis ikke, er det kun værd at risikoen, hvis hovedet ville være helt enorm (tænk på en high tech idé ligesom Groupon).

At vælge en Business Type

LTK: Hvad er den bedste måde at afgøre, hvilken type virksomhed til at starte som en mor?

JS: Det er individuel for kvinderne. Enhver, der starter en virksomhed skal bo og vejrtrækning det 24 timer i døgnet, så hun virkelig bedre elsker mission i selskabet. Mit firma tredje akt mission er at hjælpe kvinder med at skabe en opfyldelse næste fase af livet. Jeg tror helt på, hvad vi gør, og det holder mig arbejder hårdt, skrive og tale på kvinders arrangementer rundt om i landet for at fremme min mission. En af mine klienter elskede at bage og har nu en virksomhed at gøre den bedste gulerod kage i verden (kaldet Nancakes). Det er hendes mission.

LTK: Hvilke almindelige fejl bør mødre tænker på at blive virksomhedsejere undgå?

JS: Du må ikke antage, at din hobby bør blive din virksomhed. Bare fordi du elsker noget betyder ikke, det kan blive en rentabel forretning. Det virkede for Nancakes fordi hun gjorde forskning for at vide, at der var et bæredygtigt marked for gulerodskage. Men for de fleste hobbyer, tænker på den kvinde, der elsker at strikke og åbner en garn butik, betyder det ikke ende godt.

Er Entrepreneurship rigtige for dig?

Afgøre, om du skal starte din egen virksomhed er en stor beslutning. Det er bestemt ikke en, som du bør gøre let. Overvej råd præsenteres her grundigt, før der træffes beslutning om at komme videre er noget, du virkelig ønsker at gøre. Hvis du beslutter at gå fremad, vil dit næste trin være at begynde at udarbejde en forretningsplan.