Expert Tips til Do It Yourself Rettelser

Expert Tips til Do It Yourself Rettelser


LoveToKnow Home Improvement nylig satte sig ned med Scott Becker, også kendt i cyberspace som din online Handyman. Han har været en selvstændig, professionel handyman siden 1993, og har en passion for teknologi og ser andre udføre opgaver, de engang troede var umuligt. Han siger: "Hvad folk har brug for at forstå, er, at uanset den udfordring, de er i stand til at gøre mere, end de giver sig selv kredit for." Han mener, det er et spørgsmål om at bryde forbi frygt, og det er en af ​​grundene til, han etablerede YourOnlineHandyman.com, hvor det overordnede tema er hjælp til gør-det-selv, sammen med ekspert tips til gør det selv rettelser, og forskellige historier relateret til hjem forbedring industrien.

Hvordan kom du til at starte din handyman virksomhed?

Efter at have forladt college i midten af ​​80'erne, vidste jeg ikke, hvad jeg ønskede at gøre. Jeg forsøgte flere jobs. I denne periode gik jeg til min mors hus og så en mand rengøring hendes tæpper. Jeg blev taget af tanken om at have en lille virksomhed, og jeg begyndte et tæppe rengøring virksomhed. En dag, mens du stadig kæmper for at få kunder, en af ​​mine kunder spurgte mig, om jeg kendte nogen, der kunne gøre andet arbejde omkring deres hjem. Jeg fortalte kunden, at jeg kunne gøre jobbet. Jeg nød handyman arbejde mere end gulvtæppet rengøring, selvom gulvtæppet rengøring var mere indbringende. Den nice del var, at jeg ikke behøvede at opgive gulvtæppet rengøring. Jeg løb både virksomheder ud af den samme lastbil og stadig gør i dag.

Hvordan ville du foreslå folk finde en handyman til at udføre reparationer i hjemmet?

Den bedste måde at finde en pålidelig person til at gøre nogen form for arbejde er gennem mund-til-mund. At få nogen form for arbejdstager anbefalet af en person, du kender og stoler på er langt den bedste måde. Det er bedre for handyman så godt. Jeg har bemærket fra mine 15 år i erhvervslivet, som ofte de venner af folk, der henviste mig er meget ligesom den forelæggende kunde. Hvis du beslutter mellem to håndværkere, bør en henvisning have fordel. Sørg for at stille masser af spørgsmål som: Hvor længe har du været i branchen? Arbejder du på dette fuld tid? Har du forsikring? Hvor meget erfaring har du med denne specielle type job, og kan jeg se det arbejde? Prøv og få en fornemmelse igennem svarene.

Deres erfaring, hvad ville du sige er de mest almindelige husholdningsartikler reparationer?

De reparationer, jeg dømmes for at løse, er forskellige. Sheetrock reparation fra beskadigede vægge og lofter er store, så er lille hardware reparation. Folk har en masse problemer med hængsler, håndtag, låse og den slags. Normalt når jeg går til en kundes hjem de har en lang liste over ting, der skal reparation.

Hvilke typer af reparationer kan foretages af en handyman snarere end at ringe en dyrere specialiseret leverandør?

En dygtig handyman kan mange opgaver, herunder snedkeri, Sheetrock, maleri, tagdækning og sidespor og de fleste noget i hjemmet. En handyman er også god til fastsættelse små ting omkring dit hjem. Jeg er blevet kaldet til at løse brudte skuffer, døre og vinduer, fliser, spejle, hegn og meget mere. Visse erhverv såsom elektrisk og VVS kræver en særlig tilladelse og ganske lidt af specialiseret viden, og reparationer, såsom fastsættelse af en varmesystem kræver en hel del af særlige færdigheder og viden.

Kan du give os ekspert tips for gør det selv fastsætter at gøre boliger mere energieffektive?

Jeg har for nylig lagt ud på min blog om dette emne. Her er et par punkter, jeg rørte på. Først isolering går langt, ved at isolere dit hjem, kan du spare helt op til 20 procent på varmeregningen. En anden måde at spare er ved at udskifte dit gamle varmeanlæg, eller at sikre, at den, du har, er up-to-date og fungerer korrekt. Du kan også gøre en hel del andre ting såsom tætningslister vinduer og døre, der anvender loftsventilator og ved at installere en programmerbar termostat.

Så længe vi taler om tips, har du forslag til, hvad folk kan gøre for at gøre deres apparater holder længere?

Du må ikke misbruge dem. Brug apparater i den måde, de var beregnet til at blive brugt. Du må ikke overstuff vaskemaskinen eller tørretumbler, og ikke smække køleskabsdøren. Du skal dog ikke undgå at bruge apparater enten. Apparater skal bruges til at holde nogle af de indvendige dele i god stand. Pas på apparater og for det meste, de vare lang tid.

Hvor mange én ting at være forsigtig med, når de ansætter en handyman?

Gør dit bedste for at sikre, at den person eller virksomhed, du leje er ærlig. Spørg en masse spørgsmål. Hvis noget ikke føles rigtigt, lad ikke handyman gøre arbejdet.

Hvad synes du om en person starter en handyman virksomhed? Hvor skal de begynde?

At være en handyman er en stor forretning. For enhver, der har mulighed for og tillid til at være i deres egen virksomhed, er der intet som følelsen af ​​realisering du får, når du hjælpe nogen med noget, der skal gøres. Det er også en stor forretning for alle der kan lide at arbejde omkring mennesker. Lad alle vide, hvad du gør. Afhængig af din placering, skal du muligvis visse licenser forsikring. Når du har dem på plads, vil jeg anbefale løbesedler på lokale opslagstavler og små annoncer i en kirke eller tempel bulletin. Du må ikke bruge store penge på reklamer. Som jeg sagde, det handyman virksomhed er en mund til mund forretning, og når du får ind med en gruppe der vil være masser af arbejde i lang tid.