Expert Rådgivning for første gang hjemme købere

Expert Rådgivning for første gang hjemme købere
Ed Craine, Mortgage Expert

Rådgivning for første gang hjemme købere er tilgængelig fra en lang række kilder, men som råd bør du har tillid til? Ed Craine, forfatter og pant ekspert, giver pålidelig og rettidig rådgivning til folk tænker på at købe deres første bolig i dette eksklusive LoveToKnow Mortgage interview.

Hvor skal første gang boligkøberne søge råd?

Første gang boligkøberne skal først finde en velrenommeret, erfaren ejendomsmægler og en pant mægler der har specialiseret sig i at arbejde med første gang hjemme købere. At købe et hjem kan være en skræmmende opgave, så bevæbne dig selv med eksperter i arenaen vil vise sig uvurderlig.

Hvad er det bedste råd for første gang hjemme købere?

Gå se en masse egenskaber. Dine muligheder afvejes omhyggeligt, og vær ikke bange for at stille en masse spørgsmål. Dette vil sikre, at du ikke foretager en forhastet beslutning, at du kan afvikle beklager.

Hold din cool, når de forhandler. Der er altid et andet tog kommer. Vær forberedt på bump og forhindringer undervejs.

Hvad er det værste råd for første gang hjemme købere?

Den meget overused sætning, "Nu er det bedste tidspunkt at købe" er det værste råd en første gang hjem køber kan tage. Sandheden er, kan det ikke være det bedste tidspunkt at købe. Jeg ville være meget skeptisk over for enhver, der gør en sådan påstand. Hvis du hører dette fra nogen, skal du ikke være bange for at udfordre den. Spørg, hvorfor det er den bedste tid for dig at købe givet dine personlige forhold.

Skulle første gang boligkøberne bruge en ejendomsmægler?

Absolut! En første gang hjemme køber behov forhandlingsbordet ekspertise, som en ejendomsmægler giver. Det er enorme investering, du laver, og du skal sørge for, at du får en god handel. Desuden vil REALTORS® gøre en masse benarbejde i at finde dit hjem for dig, så du sparer timers tid trekking fra åbent hus til åbent hus. REALTORS® vil også hjælpe dig med de involverede i et køb transaktion snørklede og ofte vil have stor henvisninger for dig til folk, du kan få brug såsom entreprenører, flytter virksomheder, et cetera.

Skulle første gang boligkøberne bliver forhåndsgodkendt til et realkreditlån, før at finde et hjem?

Ja, det er et absolut must. Kom forhåndsgodkendt vil tillade dig at vide, hvad du har råd til for ikke at spilde tid på at kigge på ejendomme uden for din prisklasse. Din forhåndsgodkendelse lader også sælgerne ved, at de skal tage dig alvorligt. Selvfølgelig bliver forhåndsgodkendt også giver dig mere indflydelse i forhandlingerne.

Hvor meget af en udbetaling skal første gang boligkøberne give?

Mængden af ​​din ned betaling vil afhænge af dine unikke omstændigheder. Det vil sige, der er ingen tal, der er lige for alle. Ved at arbejde med en erfaren pant mægler, får du gode råd om, hvor meget du har brug for at lægge på et hjem for at sikre, at du har råd til dine månedlige afdrag på realkreditlån.

Hvordan skal første gang boligkøberne vælge en långiver?

Få en henvisning, hvis du kan. Interview flere långivere og stille masser af spørgsmål om deres erfaringer, hvordan de arbejder, hvordan de bliver betalt, og hvordan de kommunikerer. Du kan simpelthen ikke stille for mange spørgsmål. Igen, dette er en stor investering, og du skal sørge for du har det godt med långiver, du arbejder med.

Hvilke råd har du for første gang homebuyers vedrørende hjem inspektioner?

Få dem! Forstå dem! Selv hvis sælgeren giver dig et hjem inspektion, bør du overveje at bestille din egen.

Der kan anerkendes som en første gang hjem køber?

En person, der aldrig har ejet et hjem sikkert kvalificerer. I nogle tilfælde med nye love, første gang hjemme købere er købere, der ikke har købt et hjem i flere år. Din pant mægler vil lade dig vide, hvis du opfylder betingelserne som en første gang hjemme køber i din tilstand.

Om Ed Craine

Ed Craine er administrerende direktør for San Francisco baserede Smith Craine Finance, en prisvindende pant mæglervirksomhed. Ed fungerer som en administrerende direktør for BNI, og er en medvirkende forfatter til flere NY Times bedst sælgende bøger. Ed er også udgiver af Broker Banker Magazine.