Expert Q & A: jobsøgning Tips til Administrative Professionals

Expert Q & A: jobsøgning Tips til Administrative Professionals

Er du i markedet for en administrativ stilling? Robert Hosking, administrerende direktør for OfficeTeam, en førende personale med speciale i den midlertidige placering af højt kvalificerede kontor og administrative fagfolk support, deler sine tanker om dette emne.

Jobsøgning Rådgivning for administrative Professionals

LoveToKnow (LTK): Hvad ser du som de vigtigste jobsøgning tips til folk, der ønsker at arbejde som administrative fagfolk?

Robert Hosking (RH):

  • Forøg din omsættelighed ved at holde dine færdigheder ajour. Find ud af, hvilke færdigheder er mest efterspurgte og tage kurser for at give dig selv en kant på disse områder. Fokus på skarphed både dine tekniske og sociale kompetencer.
  • Netværk online og i person, herunder med koncerner og brancheforeninger som Den Internationale Sammenslutning af administrative Professionals. Mund-til-mund er stadig den bedste måde at finde en position.
  • Arbejde med en specialiseret rekruttering firma, der kan hjælpe med at identificere holdninger, kan du ikke være bekendt med på anden måde.

LTK: Hvad synes at være de mest efterspurgte kompetencer til administrative fagfolk i det nuværende arbejdsmarked?

RH:

  • Virksomheder vil have administrative fagfolk, der kan strække ud over deres jobbeskrivelse, jonglere flere projekter og hurtigt løse skiftende forretningsbehov.
  • Der er et behov for administrative medarbejdere, der præsenterer et positivt, professionelt billede til interne og eksterne kunder. Stærke mundtlige og skriftlige kommunikationsevner demonstreret personligt, på telefonen og via e-mail, samt kendskab til de sociale medier, er ved at blive bydende nødvendigt.
  • Virksomhederne ser for administrative fagfolk, der er dygtige med de nyeste computer software applikationer og kan uddanne andre i deres brug. Mellemliggende til avancerede færdigheder i Microsoft Office-programmer, herunder Word, Excel, Outlook og PowerPoint er også værdsat.

LTK: Hvad ser du som de vigtigste tip, administrative jobsøgende skal bruge til at gøre deres CV skiller sig ud til at ansætte ledere?

RH:

  • Jobsøgende har brug for at kvantificere tidligere resultater og sørge for disse detaljer er front og center. Dette giver en leje manager til klart at erkende, hvordan du kan påvirke virksomhedens bundlinje.
  • Det hjælper også at tilpasse dit cv, så det taler direkte til en potentiel arbejdsgiver behov. Der er ikke sådan noget som en one-size-fits-all CV. Spejle sprog og nøgleord fundet i jobbeskrivelsen.
  • Spørg altid en ven eller et familiemedlem, der anmelder dit CV før du sender den. De kan fortælle dig, hvis de mest værdifulde oplysninger, der bringes til læserne og også kontrollere for stavefejl.

Forbered dig på en vellykket jobsøgning

Sæt disse ekspert tips i praksis og du vil være på vej til at finde en stor administrativ position.