Expert Q & A: Insider Tips til Job interviews

Expert Q & A: Insider Tips til Job interviews

Leder du efter nogle ekspert tips til virkelig hjælpe dig skille sig ud, når interviewe til et job? Beverly Ehinger Evans, assisterende dekan for Karriereudvikling med York College of Pennsylvania deler hendes tanker om, hvordan interviewpersonerne kan hjælpe sig selv skiller sig ud på en positiv måde, såvel som indsigt hyppig jobsamtale fejl.

Tips til at gøre en positiv indtryk

LoveToKnow (LTK): Hvad er nogle eksempler på ting, som interviewpersonerne kan gøre for at virkelig hjælpe dem skiller sig ud på en positiv måde?

Beverly Ehinger Evans (BEE): Den mest afprøvede og sande metode til stående ud positivt er at gennemføre en virkelig omfattende jobsøgning begynder med selvevaluering, gennemføre grundig forskning, udvikling af et professionelt netværk og interviewe som din bedste professionelle selv. I sidste ende, er dette den mest effektive måde ikke blot at identificere holdninger og marker passende med dine færdigheder, evner, interesser og værdier, men holdninger, der resulterer i en win-win for kandidaten / nye leje og organisationen. Mens der er små ting, en jobsøger kan gøre for at blive bemærket som en håndskreven tak note, disse skal være ægte handlinger, ikke konstruerede taktikker.

Undgå at foretage et negativt indtryk

LTK: Hvad er nogle eksempler på ting, som jobsøgende ofte siger i interviews, der holder dem fra at blive betragtet til leje?

BEE: Jobsøgende ofte overdriver deres kvalifikationer og kompetencer og undlader at give konkrete eksempler på deres evner. Denne fejl er oftest lavet af nye deltagere i den professionelle verden, og college studerende, der udfører deres første professionelle jobsøgning. Interviewpersoner nødt til at være omhyggelig med at identificere den passende tillid til at formidle, som kan være svært. Hvis de misforstået situationen, og har ikke gjort deres hjemmearbejde om organisation og position, kan de underdrive eller overdrive deres evne, som slutter deres kandidatur. Lederskab er et eksempel på dette. Yngre fagfolk er til tider overmodig om deres lederevner og forstår ikke nuancerne i professionel og situationsbestemt ledelse.

Bedre forberedt til succes

Anvend disse ekspert tips i dit job interview indsats, og du vil være bedre forberedt på succes.