Expert Q & A: Arbejdsplads relationer

Expert Q & A: Arbejdsplads relationer

Opbygning positive relationer med kolleger er en vigtig del af karriere succes. Beverly Flaxington, selvbiografiske og Guld-prisvindende forfatter til flere bøger, herunder forstå andre mennesker: De fem hemmeligheder til menneskelig adfærd og professionel højttaler / coach deler hendes ekspertise på dette vigtige emne.

Bygning Effektiv Arbejdsplads Relationships

Være proaktiv

LoveToKnow: Hvad kan tidlige karriere fagfolk gøre for at hjælpe med at opbygge positive relationer på arbejdspladsen?

Bev Flaxington: Det er vigtigt at identificere en person eller flere personer, som du beundrer at være mentorer. Dyrk relationer med folk, der har formået på en måde, der forbinder til dine værdier.

Det er også vigtigt at holde sig over i kampen for enhver sladder, grimt eller negativitet. Dette får os altid i problemer og er ikke det værd.

Ud over mentorer, finde samme niveau relationer, der er noget for noget - folk, du kan samarbejde og dele ideer med. Du ønsker ikke at blive til skulderen, og du ikke ønsker at søge en eller andens skulder på arbejdspladsen. Hold det som et partnerskab, og på par for mere succes.

Genkend Barrierer

LTK: Hvad ser du som de største barrierer for at danne positive relationer på arbejdspladsen?

BF: De største barrierer har at gøre med en eller flere af følgende:

  • En usikkerhed i jobbet - frygt, hvis jeg kommer for tæt på en kollega, de måtte lære alt for meget om mig eller tage mit job
  • En arbejdsplads, der dyrker og trives på sladder og bagholdsangreb; hvis du ikke engagere, du er ikke "in"
  • Tid ikke nok, og for meget at gøre - stress er så meget, at vi ikke kan fokusere på relationer
  • En fornemmelse af, at mine medarbejdere bliver mere end jeg er, eller ikke gør så meget, som jeg er, der fører til vrede
  • Afstand / placering / geografi og forskellige kulturer
  • Manglende forståelse om adfærdsmæssige stilarter og de forskellige måder folk kommunikerer - forudsat at jeg ved hvad du mener, når jeg virkelig ikke

Fejl skal undgås

LTK: Hvad ser du som den mest almindelige fejl, at folk gør med hensyn til arbejdspladsen relationer, og hvordan kan det undgås?

BF: Der er så mange! Hvis jeg skal vælge en mest almindelige, vil jeg sige, det er ikke at forstå adfærdsmæssige stil og kommunikation forskelle. Vi antager folk ikke "like" os eller vi ikke kan lide dem på grund af en forskel i stil og tilgang. Man kunne være en tempofyldt, få-det-gjort type person og en anden kunne være "stoppe op og tænke" og proces type person. De ser ikke den objektive forskel, de bare se forskel! Vi er tilbøjelige til at lide mennesker, der er ligesom os.

Forbered succes

Læring hvad der er involveret i opbygningen af ​​positive relationer på arbejdspladsen, samt anerkende barrierer for succes på dette område, kan gå en lang vej mod at hjælpe dig med at få i den rigtige tankegang for at interagere med dine kolleger og vejledere. Din evne til at komme sammen med andre mennesker på arbejdspladsen vil gå en lang vej mod at forberede dig til at nyde en langsigtet karriere succes.