Expert Badedragt Shopping Tips fra Shopzilla

Expert Badedragt Shopping Tips fra Shopzilla


LoveToKnow Badedragter haft mulighed for at tale med Helen Malani, tidligere chef Consumer Shopping Expert på Shopzilla. Helen deler tips og råd om oplevelsen af ​​shopping for badetøj på Shopzilla.

Fordele for Shopping Online

LTK: Helen, er der virkelig nogen fordele ved at shopping for badetøj online?

Helen Malani (HM): Ja, der er flere fordele ved at shopping for badetøj online.

  • Shopping uden for sæsonen: En af de største fordele er at kunne handle uden for sæsonen. Mursten og mørtel butikker ikke er fysisk i stand til at huse tøj til alle årstider på én gang. Du kan være på udkig efter en ferie badedragt i november, men har du lidt held at finde det på en lokal indkøbscenter.
  • Selection er også vigtig. Finde alle de mærker på ét sted er næsten umuligt, men Shopzilla bærer en bred vifte af badetøj mærker til kvinder, mænd og børn.
  • Montering er også langt mindre skræmmende. Er du utilpas med lysstofrør, der plager omklædningsrum over hele landet, som så mange mennesker er? Du vil opdage, at en masse af de handlende på Shopzilla såsom Adidas, H & M og Speedo bruger en funktion, der hedder, Min Virtual Model, der giver dig mulighed for at se, hvordan en bestemt stil badedragt ville se på din individuelle kropstype. Du skal blot vælge de funktioner, der bedst repræsenterer din figur og lad din model prøv din kulør på for dig!
  • Tid: For dem, der ikke har en masse tid til at shoppe, har vi også skabt SmartChoice mulighed. Denne service vil vise dig den laveste pris fra en Bizrate certificeret butik, der har det badetøj du søger på lager. Vi gør det benarbejde for dig, så du kan spare tid.

Navngivning Navne

Expert Badedragt Shopping Tips fra Shopzilla

LTK: Hvilken slags navn mærke badedragt valg har sitet har at byde på?

HM: Der er en bred vifte af mærke badetøj til rådighed via webstedet. Vi mener vores udvalg viser vifte af designere, stilarter, og valgfrihed for forbrugeren kan forvente, når de handler med Shopzilla. Priserne kan variere så lavt som $ 1,99 for en støtte bh bikini top, op til $ 500 for en Chanel lyserød bikini top. Det hele afhænger af, hvad du søger, og hvor meget du er villig til at bruge.

Vores købmænd bære badetøj fra så berømte navne som: Adidas, BCBG Max Azria, Christian Dior, Marc Jacobs, og Tommy Bahama [og mange andre].

LTK: Så kan shoppere finde badetøj til hele familien på Shopzilla?

HM: Ja, Shopzilla købmænd bære badetøj for stort set alle. Du kan finde masser af jakkesæt til mænd, kvinder og børn, herunder størrelser for juniorer, Missere, plus størrelser og Petites i en række forskellige stilarter og priser. Du kan endda købe svært at finde barsel badetøj fra vores købmænd.

Swim og strand tilbehør

LTK: Hvilke andre typer stranden og svømme tilbehør gør sitet tilbyde?

HM: Shopzilla tilbyder alt fra badebolde til badehåndklæder, kølere, flip flops, solcreme, solbriller, parasoller, you name it!

Betalingsmetoder

LTK: Da dette er online shopping, kan du diskutere betalingsmetoder og forsendelse?

HM: De typer af betalingsmetoder accepteres i høj grad afhænge af den enkelte købmand du køber fra, men de fleste former for populære betalinger er accepteret, herunder større kreditkort, og i nogle tilfælde PayPal.

Du kan også finde nogle gode tilbud på forsendelsesomkostninger med vores købmænd. Nogle købmænd tilbyder nu gratis forsendelse at gøre online shopping mere tiltrækkende for potentielle kunder. Hos Shopzilla har vi forenklet finde ud af forsendelsesomkostningerne for vores certificerede købmænd. Du skal bare indtaste din postnummer og forsendelse og skatter vil straks blive beregnet for dig.

Om Helen Malani

Expert Badedragt Shopping Tips fra Shopzilla

Helen Malani

Helen selv er kendt som "Smart Shopper", authoring en ugentlig syndikerede kolonne tilbyder rådgivning om shopping tips og trends. Hun har også været med i The Wall Street Journal og The New York Times.

Mere om Shopzilla

Shopzilla er en høj-drevne sammenligning shopping søgning hjemmeside, der tilbyder kunderne en måde at finde de bedste tilbud på de ting, de leder efter. Mens nogle steder opdaterer kun en gang om dagen, Shopzilla opdaterer tolv gange om dagen, så du altid har den nyeste info og oversigt til rådighed lige ved hånden.

Uanset om du søger efter badetøj eller andre genstande, Shopzilla får hurtige, nøjagtige resultater, du kan forfine og sortere som du har lyst. For mere information, for ot bruge hjemmesiden selv, kan du besøge: www.shopzilla.com.