Evaluering dine 2012 Resolutioner

Jeg er klar over, det er juli, men nu kan være det perfekte tidspunkt at revurdere din nytårsforsætter. Ved at se op de mest almindelige resolutioner, det er ikke en overraskelse, at de fleste er relateret til sundhed. "Jeg har tænkt mig at begynde at udøve," "Jeg har tænkt mig at tabe", "Jeg har tænkt mig at spise sundt", "Jeg har tænkt mig at komme i form." Men disse udsagn er vage, når det kommer til at regne ud, hvordan du kommer til at opnå dine mål. Dette kan være en grund til, at beslutninger fise efter et par måneder.

Vende dine mål

Vi er halvvejs gennem året. Selvom du løbende bør revidere mål for dig selv, nu er et godt tidspunkt, hvis du ikke har gjort det endnu. Undersøg hvad dine mål er - er de specifikke? Hvis du ønsker at begynde at udøve, ikke generalisere målet. Stat, hvad du vil gøre: "Jeg har tænkt mig at gå rundt om blokken hver morgen" eller "Jeg har tænkt mig at køre tre dage om ugen." Startende med små, opnåelige mål kan også hjælpe med at lette din vej ind i en ny vane. Tænk på det som et sæt udnævnelse. Så kan du være mindre tilbøjelige til at blæse det ud eller sætte det ud til senere. Hvis dine specifikke mål ikke fungerer, har du chancen for at nappe dem og starte ned en anden vej. Giv ikke op, indtil du finder noget, du nyder og vil være realistisk for dit liv.

Evaluering dine 2012 Resolutioner

Opbevar ikke Secrets

Ved gennemgang af de forventninger, som du lavet af dig selv for 2012, se på det som en stolt livsstil ændring, ikke en kort etårig opløsning. Det bør være noget, du indarbejde i dit liv. Start med at finde støtte fra familie og venner. Gør det ikke en hemmelighed. Hvis folk ved, at du prøver at se din fødeindtagelse, motion, eller hvad du har valgt at ændre, de er mindre tilbøjelige til at sabotere dine fremskridt.

Grib dagen

Du behøver ikke at bruge ferien som en undskyldning eller en grund til at ændre. I dag er lige så vigtig som enhver anden dag, så start nu. Der er ingen grund til at vente, indtil din kost valg eller motionsvaner løbe løbsk i løbet af ferien til at skabe forandring. Hvis du er på en sund vej nu, kan du henvende sig til enhver dag - ferie eller på anden måde - uden problemer. Slip af med fristelser i huset, lave mad derhjemme mere, lære, hvad en normal del af fødevarer ser ud, og har snacks på hånden, når sultestrejker (normalt 150-200 kalorier for en snack).

Husk, enhver livsstil ændring er en udfordring. Vi er menneske, så hvis du har en dag uden motion eller du havde et stykke chokolade kage, ikke føler besejret. Indse, at nu er det tid til at re-charge og starte forfra. I morgen er en anden dag til at starte tilbage på dine mål. Vent ikke indtil den 1. januar.