Eurovision 2011 Første semifinale resultater

Düsseldorf, Tyskland - Første Semi-Final af 2011 Eurovision Song Contest, Europas største og mest populære musik tv-show, endelig har fundet sted. 19 lande konkurrerede om at kvalificere og bane vej til finalen. 19 sange blev præsenteret for afsløre deltagernes store potentiale og drive fans af Eurovision 2011 ekstatisk. Med så mange talentfulde solister og kreative bands på scenen, kunne man ikke sige, hvad resultatet af den musikalske slag ville være. Ikke desto mindre er de første indtryk om den prestigefyldte sangkonkurrence nedenfor!

Eurovision 2011 Første semifinale resultater

1. Magdalena Tul - Jestem - Polen

Magdalena Tul har åbnet Semi-Final med hendes sang Jestem. Hun flyttede til rytmen i sangen udsøgt, med fire kvindelige dansere bistå hende. Den polske deltager lød overbevist trods den første performer på scenen og blev mødt af overdådige bifald af publikum.

2. Stella Mwangi - Haba Haba - Norge

Den anden spiller var Stella Mwangi fra Norge. Hendes energiske sang Haba Haba gjort hallen eksplodere med bifald. Opbakning sangere i røde kostumer bidrog til sangen lidenskabelige budskab. Publikum bare ikke 't stoppe heppe!

3. Aurela Gaçe - Feel The Passion - Albanien

Næste Aurela Gace fra Albanien viste hendes store vokale evner og artisteri i en sang Feel The Passion. Sangen blev ledsaget af pyrotekniske effekter og en imponerende spil af lys. Rød farve og brand - disse var de vigtigste egenskaber Albaniens resultater.

4. Emmy - Boom Boom - Armenien

Den fjerde præstation gjorde hallen danse og synge sammen. Emmy fra Armenien med sin sang Boom Boom var energisk og fræk, indstilling publikum i brand med sine hurtige rytmiske bevægelser til rytmen. Mandlige dansere afsluttet atmosfære af fest og god tid.

5. Yüksek Sadakat - Live It Up - Tyrkiet

Den næste til at udføre på Eurovision 2011 var den tyrkiske band Yüksek Sadakat. De optrådte en rock sang leve det op. Spice af showet var en bur kvindelig gymnast, der kom ud af buret og bredte sine vinger som en eksotisk fugl i sidste ende. Publikum brød ud i begejstret bifald.

6. Nina - Čaroban - Serbien

Nummer seks var Nina fra Serbien, hvis egenskaber kan absolut kaldes lyseste ene: en farveorgie på baggrunden, baggrund dansernes farverige kjoler og strømpebukser - alt dette kiggede jolly og ubekymret.

7. Alexej Vorobjov - Få dig - Rusland

Næste i rækken for Eurovision 2011 blev Rusland. Begyndelsen af ​​Alexej Vorobjov sang Get Du lød som en sjælfuld ballade, men så pludselig rytmen og rytmen ændres, og sangen viste sig at være en energisk dans hit. Alexej og danserne kiggede hårde og mandig i deres læder jakker og hvide tætsiddende T-shirts.

8. Anna Rossinelli - In Love For A While - Schweiz

Billederne af fluffy skyer, faldende stjerner og solen på baggrund skærmen skabte et eventyr-lignende atmosfære, når Anna Rossinelli fra Schweiz kom på scenen for at udføre i kærlighed i et stykke tid. Hun lød imponerende og sød på samme tid og gjorde publikum juble.

9. Eldrine - One More Day - Georgien

Så var det tid til Eldrine, et rockband fra Georgien, at indtage scenen. Kulminationen var stigende, mens de udfører hendes sang en dag mere. Kraftige afstår sætte publikum i brand, og drevet blev følt i hver lyd. Dette var helt sikkert et af de stærkeste rock-opførelser af showet.

10. Paradise Oskar - Da Da Dam - Finland

Den 19-årige Paradise Oskar fascineret publikum med sin enkle og sød sang Da Da Dam. Forestillingen selv var meget beskedent: ingen tilbage vokalister eller dansere, kun Oskar med sin guitar, og billedet af Jorden i baggrunden. Han virkede meget rolig og afslappet og modtog en varm følelsesmæssig velkomst af hallen.

11. Glen Vella - One Life - Malta

Dernæst en meget stilfuld ydeevne Glenn Vella fra Malta følges. Sangen One Life, udført energisk og oprigtigt, blev forstørret af udestående koreografi. Alt dette skabte et uforglemmeligt indtryk af Maltas show.

12. Senit - Stand By - San Marino

Den tolvte deltager at tage ordet på dette års Melodi Grand Prix var Senit fra San Marino. Hendes smukke og lydeligt stærk sang Stand By blev på de mest lyriske og sjælfulde opførelser af semifinalen.

13. Daria - Celebrate - Kroatien

Når den kroatiske sangerinde Daria optrådte på scenen, blev det klart med det samme, at det ville være en meget glamourøs præstation. Det kunne endda kaldt magisk fordi nogle tricks blev brugt det det - under showet Daria kjoler ændret to gange!

14. Sjonni Venner - Coming Home - Island

Den islandske band Sjonni Venner lød enkel, men meget levende og helt overbevisende med deres sang kommer hjem. De guitarer, tromlen og klaver bragt i spil på scenen skabte en uforglemmelig varm atmosfære af levende musik og levende følelser.

15. Kati Wolf - Hvad med mine drømme? - Ungarn

Kati Wolf fra Ungarn så imponerende på Eurovision 2011 scenen i blå lygter matcher farven på hendes kjole. Hendes præstation, støttet af mandlige dansere og kvindelige ryg vokalister var varmt mødt af hallen.

16. Homens Da Luta - Luta É Alegria - Portugal

Portugals præstation var helt sikkert den mest alsidige en: medlemmerne af bandet Homens Da Luta optrådte på scenen i kostumer, der repræsenterer mennesker af forskellige erhverv. De holdt bannere efterligner en slags fredelig demonstration. Det var en vidunderlig humoristisk præstation godt modtaget af publikum.

17. Evelina Sašenko - C'est Ma Vie - Litauen

Så scenen fyldt med mørkeblå lys, og den kraftfulde stemme Litauens deltager Evelina Sašenko genlød i hallen. Hendes sjælfulde ballade C'est Ma Vie ledsaget af klaver spil påberåbte fascination i publikum.

18. Ell / Nikki - Running Scared - Aserbajdsjan

Ell / Nikki udført en følelsesmæssigt stærk lyrisk komposition Running Scared. Sangerne klædt i hvidt, den stjerneklare baggrunden og visuelle effekter skabt en varm følelse af ømhed og en drømmende stemning. Ell / Nikki er en af ​​favoritterne i dette års Eurovision.

19. Loucas Yiorkas feat. Stereo Mike - Watch My Dance - Grækenland

De sidste til at udføre i den første semifinale var Loucas Yiorkas og Stereo Mike som elektrificeret publikum med deres energi og vokale dygtighed. Kraftfuld koreografi og visuelle effekter gjorde ydeevne endnu stærkere. Det var en anstændig finish af showet.

Eurovision 2011 semifinale (1) Vindere

Her er listen over vinderne af 2011 Eurovision Song Contest første semifinale, der har fået deres pladser i finalen i konkurrencen:

  1. Serbien
  2. Litauen
  3. Grækenland
  4. Aserbajdsjan
  5. Georgien
  6. Schweiz
  7. Ungarn
  8. Finland
  9. Rusland
  10. Island