Europa Rejser: Barcelona Travel Tips

Barcelona Tours og seværdigheder

Der er en række forskellige måder at udforske byen Barcelona. Vælge hvilken tour er den rette for dig, afhænger af, hvordan og hvor længe du ønsker at se seværdigheder i byen. Alle ture bog hurtigt, så prøv at arrangere dem på forhånd.

Barcelona City Tours giver tilpasses ture i byen. Selskabet vil skræddersy din udflugt til kun dække Seværdigheder i Barcelona, ​​du ønsker at se. Tour guider vil samle dig op fra dit hotel i en MPV eller coach og tage dig ud for en halv dag eller dagen lang tur i området.

Hvis du er en vin fan bør du tage en vin og tapas tour i Barcelona. Turene vil typisk tage dig til en række forskellige tapas barer i området for at opleve forskellige aspekter af den spanske kultur.

Hvis du føler dig meget eventyrlysten så du måske ønsker at prøve en Barcelona tour ved himlen. Mange helikopter virksomheder i Barcelona giver helikopter ture i byen, der kan tilbyde dig en helt unik kig på Barcelona. Priserne spænder fra 45 euro for en 5 minutters flyvning til 240 euro eller mere for flyvninger halv time eller længere.

Barcelona Museer

Barcelona er hjemsted for en række museer. To af
bedste museer at besøge i løbet af din rejse
er Picasso-museet og Barbier-Mueller Museum of Pre-Columbian Art.

Picasso-museet er et must mens i Barcelona og kan være en fremragende dag tur
for en familie eller lille gruppe. Picasso tilbragte flere år af sit liv i Barcelona
og museet har nogle af kunstnerens tidlige arbejde. Stykker i museet
omfatte nogle af hans barndom skitser samt nogle billeder fra sin Rose
og blå perioder. Museet er åbent for rundvisninger tirsdag til søndag til en pris
ca. 5 Euro. Den er lukket om mandagen.

Den Barbier-Mueller Museum of Pre-Columbian Art er det eneste museum i Europa
der er helt dedikeret til præcolumbiansk kunst. Museet er lille og
kun indeholder omkring 100 forskellige kunstværker. Posterne omfatter keramik,
skulpturer, vægtæpper og andre arkæologiske perler fra det område
mellem Mesoamerika og Sydamerika før
Spansk ankom. Den Barbier-Mueller
Museet er lukket om mandagen, men
er åben resten af ​​ugen og weekenden. Børn under seksten kan indtaste
museet gratis og med generelle optagelse er 3 euro. Diskonteret billetter
er til rådighed for studerende og store grupper.

Andre museer kan du besøge under dit Barcelona
ferie er Gaudi Casa-Museu, Gaudis Alice-i-Eventyrland hus og Fundació
Miro, et moderne kunstmuseum.

Rejser i Barcelona

Metroen er en af ​​de nemmeste måder at udforske Barcelona, ​​med fem forskellige linjer til at hjælpe dig komme rundt. Den FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya) har to linjer, der opererer inden for Barcelona og kan være et godt valg, hvis du ønsker at gøre en dages tur til en nærliggende by.

Hvis du rejser en kort afstand så bussen kan være vejen at gå. Busser vil normalt ankomme hvert kvarter og kan give dig mulighed for at se dele af byen, mens du er på rejse til din næste destination. De fleste af Barcelonas seværdigheder ligger i gåafstand fra bus linje. Du kan også tage bussen til at udforske Barcelona natteliv. Men husk to ting: Busser opererer i løbet af natten på begrænsede tidsplaner og fredag ​​og lørdag aftener busser vil fylde op hurtigt, så planlægge dine weekender.

Hvis taxier er din foretrukne metode til transport, de er let tilgængelige. Førerhuse i Barcelona arbejde meget som de gør i andre lande. Førerhuse vil vise et grønt lys, når de er gratis og vil bruge en meter til at bestemme prisen på din tur. Hvis du tager en taxa til lufthavnen eller har bagage med dig under din tur, så vil du ofte blive ændret et ekstra gebyr.

Barcelona Sea Front

Havet foran Barcelona har meget at tilbyde turister. Området var engang en industriel jord, men efter 1992 Olympiske Lege blev forvandlet til en ny bydel med restauranter, butikker og barer, der er alle et besøg samt en strand, der kan bruges til solbadning og svømning værd.

En stor turistattraktion på Barcelona havet er monument af Christopher Columbus. Monumentet blev sat op som en hyldest til den opdagelsesrejsende og tilbyder en fantastisk udsigt over byen.

Også placeret på strandpromenaden er Moll d'Espanya, som er et indkøbscenter særligt travlt i weekenden. Mall har et udvalg af forskellige butikker samt en god portion af restauranter at vælge imellem for spisning, mens du handler.

For en lille smule spansk kultur kan man besøge kirken La Merce, som er en barokstil kirke, der blev bygget til den jomfruelige La Merce, skytshelgen for Barcelona. Byen Barcelona har en festival for La Merce den 24. september hvert år (en helligdag). Arrangementer for festivalen omfatter en parade, musikalsk optræden, sportsbegivenheder og fyrværkeri.

Rejser til Spanien

Flybilletter til Spanien er som regel let at finde. Typisk Barcelona flyvninger er billigere i løbet af Spaniens lavsæsonen måneder, som er oktober-maj. Ligesom flybilletter til andre steder, jo tidligere du køber din flybillet, jo billigere vil det sandsynligvis være.

Barcelona rejsepakker kan ofte være en god måde at booke både fly og dit hotel på samme tid. Mange luftfartsselskaber har særlige tilbud med flyselskaber og hoteller til at tilbyde deres tjenester på en rabat, når de købes sammen.

Der er tre store luftfartsselskaber, der rejser regelmæssigt fra USA til Barcelona. Air Europa, Air Plus Comet og Iberia alle tilbyder daglige non-stop service fra New York (og andre større amerikanske byer) til Spanien.

Når du rejser formular i Europa, kan du normalt købe en billig Barcelona fly fra de fleste større europæiske lufthavne. Hvis du er i Europa, bør du også overveje at rejse til Barcelona via toget. Tog til Barcelona ankommer dagligt og billetter er ofte betydeligt billigere end flybilletter.

Barcelona Natteliv

Spansk natteliv tager feste til det yderste med klubber opholder åben godt ind i morgen timer. I modsætning til i Det Forenede stat, hvor sent nat begivenheder er typisk forbeholdt voksne, det i Spanien er ikke ualmindeligt at se hele familier (herunder yngre børn) ud over midnat spise middag eller socialt samvær med andre.

Hvis du aldrig har været ude så Old Town Barcelona kan være et godt sted for dig at starte din oplevelse. Old Town Barcelona har en række forskellige barer og klubber, så du er bundet til at finde en virksomhed, der passer til din gruppe.

De fleste klubber vil ikke åbne indtil midnat hvis ikke en eller to om morgenen. På grund af at det kan være nyttigt at tage en lur i den tidlige eftermiddag før de går ud eller starte dagen senere, så du er vågen nok til fuldt ud at tage i nattelivet.

Hvis du beslutter at gå til en klub, være parat til at betale et unormalt højt gebyr for drikkevarer. Drikkevarer i klubberne, især de trendy populære klubber, kan koste fem til ti gange prisen på drikkevarer andetsteds.

Dagture fra Barcelona

Der er en hel dagsture man kan tage fra Barcelona. En af de bedste er at Vila Olimpica på Poble Nou. Den olympiske landsby blev skabt i 1992, da De Olympiske Lege blev afholdt i Barcelona og er et must-see for enhver sport elsker. Den nemmeste måde at komme til den olympiske landsby er ved at tage metroen. Turen inkluderer Mapfre Tower og Hotel Arts (to af de højeste bygninger i Spanien), en David og Goliath springvand samt flere seværdigheder såsom det olympiske ring og stadion.

Hvis du er en shopper derefter en rundvisning i La Rambia kan være til dig. Rambia kan sammenlignes med Champs Elysees i Paris eller Via Veneto i Rom og har en stor samling af butikker, kunstgallerier og museer til at udforske hele dagen, ud over gade entertainere i de varmere måneder.

Barcelonas vin land kan også være en sjov dag tur. Regionen tilbyder en række forskellige vine til at prøve fra forskellige vinproducenter og vinmarker. Området kan turnerede på cykel eller til fods, og kan give dig et indblik i spansk kultur, mens i nogle af de smukkeste dele af Barcelona.