Etsy Sellers Interview

Etsy Sellers Interview

Online kunstneres markedsplads, Etsy, er afsat til at forbinde Crafters med deres kunder over hele verden. Hvis du tænker på at starte en håndværksvirksomhed, kan du have spekuleret om at sælge på Etsy. Etsy trykke repræsentant Adam Brown tilbyder en indvendig kig på at sælge dine håndlavede produkter gennem denne populære site.

Hvad er Etsy?

På Etsy, brugere fra over 150 forskellige lande liste vintage fund, håndværk forsyninger, og håndlavede varer til salg. Priserne spænder fra mindre end en dollar til tusindvis af dollars, og du kan købe eller sælge alt fra hjemmelavede kort til specialdesignede brudekjoler. I stedet for at placere deres poster i en høj provision detailforretning eller hassling med at oprette deres egen hjemmeside, kan sælgere fuskere deres poster direkte til deres målgruppe. Sitet først begyndte i 2005, og det kan nu prale af hundredtusindvis af individuelle sælgere.

LoveToKnow (LTK): Hvad gør stedet så populært?

Adam Brown (AB): Jeg tror, ​​at folk kommer til Etsy, fordi de finder fantastiske, unikke ting, der ikke kan findes andre steder, der sælges af virkelige mennesker, som du kan interagere med. Den menneskelige kontakt er det der gør Etsy særligt.

LTK: Hvilke typer af emner gør folk sælger på Etsy?

AB: Der er tre typer af ting, der kan sælges på Etsy: håndlavede, vintage (20 + år), og forsyninger.

Opsætning af en Shop

LTK: Hvor svært er det at sælge på Etsy? Hvad er processen for etablering af en butik?

AB: Det er nemt at komme i gang sælger på Etsy. Du skal blot klikke på linket "sælg" øverst på en side. Hvis du allerede har elementer og fotos klar, bør det kun tage et par minutter til at være oppe at køre. Her er nogle af de grundlæggende funktioner i salg.

  • Det er gratis at blive medlem og for at åbne en butik på Etsy.
  • Til oversigt et element koster $ 0,20. Det varer fire måneder, og du kommer til at uploade fem billeder.
  • Når du sælger en vare, Etsy regninger dig 3,5% provision af prisen på varen (ikke inklusiv forsendelse).

For mere info og regler, se venligst vores Sælg Side.

Salg Succes

LTK: Hvilke typer af elementer synes at sælge de bedste på sitet?

AB: Nogle af vores mest populære kategorier tendens til at være kunst, smykker, accessories, børn og bryllupper. Når det er sagt, jeg synes det er mere vigtigt og givende at fokusere på at sælge noget, som du har en ægte interesse i, i stedet for bare at gøre noget, som du mener vil være populære. Selv om det er en niche, folk der er interesserede i denne niche er dine bedste potentielle kunder.

LTK: Har du nogen tips til succes med at sælge på Etsy?

Jeg synes det er vigtigt at have en passion for, hvad du sælger. Det vil oversætte godt gennem din butik og vil gøre hele oplevelsen mere tilfredsstillende. Tag fantastiske fotos, som vil skabe interesse for dit arbejde. Selvfølgelig giver fremragende kundeservice. Meget mere detaljeret information kan findes i vores Sælger Handbook.

Tilslutning med din målgruppe

LTK: Hvordan Etsy hjælp Crafters og kunstnere nå potentielle kunder?

AB: Etsy handler om at forbinde mennesker. Seneste site funktioner omfatter Cirkler og Aktivitet Feeds, der har til formål at gøre shopping på Etsy mere social, ved at gøre det nemt at forbinde med venner og smag beslutningstagere på webstedet. I tråd med dette har vi også udgivet en Find dine venner har, og en gave ide til Facebook-venner værktøj samt.

Mere om Etsy

LoveToKnow Crafts ønsker at takke Adam Brown for at tage sig tid til at besvare spørgsmål om at sælge på Etsy. For mere information om denne populære site, kan du besøge Etsy hjemmeside eller tjek Etsy blog.