Etikette til begravelse blomster på en kirkegård

Etikette til begravelse blomster på en kirkegård


Når du ønsker at udtrykke sympati for en elsket over en nylige tab, er det vigtigt at huske på den etikette til begravelse blomster på en kirkegård.

Typer af Begravelse Blomster

Blomster er generelt passende og værdsat ved begravelser og mindehøjtideligheder for de fleste trosretninger. Hvis afdøde var af en anden religion eller kulturel baggrund end dig, er det en god ide at finde ud af, hvad disse traditioner kan være, før du har blomster leveret.

I de fleste tilfælde sørgende vælger at sende blomsterne direkte til begravelse hjem, som vil håndtere vise dem korrekt i rummet bliver brugt til tjenesten. De fleste blomster designs er placeret på høje, tynde stande, der sætter blomster på deltagerne "øjenhøjde.

Den blomsterhandler håndtering af levering vil være i stand til at rådgive kunderne om passende valg og skikke for en bestemt region eller den særlige begravelse hjem. Mange mennesker vælger at sende memorial kranse, spray eller andre store arrangementer. Mindre stykker eller anlæg bør sendes direkte til familiens hjem. Casket sprays eller blomster, der kan gå ind i kisten er normalt gives af den nærmeste familie kun som en måde for dem at betale en særlig hyldest til deres elskede.

Etikette til begravelse blomster på en kirkegård

Efter begravelsen, som regel blomsterne transporteres fra placeringen af ​​mindegudstjeneste. Dette bør arrangeres på forhånd af det selskab, der er vært for begravelse, som indlæser, transporterer og arrangerer blomsterne omkring eller bag ved gravstedet. Da hver kirkegård har forskellige politikker om, hvad det giver på gravstedet, bør sørgende stole på blomsterhandler og begravelse hjem for at komme med anbefalinger om særlige etikette til begravelse blomster på en kirkegård. De fleste kirkegårde vil tillade nogen form for blomsterarrangementer, forudsat at de er i gode støtter og forringer ikke resten af ​​kirkegården.

Da mange kirkegårde tillade blomsterarrangementer at blive oppe i flere dage efter en begravelse, skal du huske klimaet og potentielle vejr, at arrangementet vil opleve. Bånd, sløjfer og pynt kan se smuk på blomster, men de kan misfarve og flyve væk under en storm. De fleste kirkegårde giver vedligeholdelse af blomsterne, mens de forbliver på stedet og kan give vil du konkrete anbefalinger eller krav vedrørende deres etikette til begravelse blomster på en kirkegård.

Silke blomster kan også tillades på nogle begravelser, mens andre foretrækker kun levende arrangementer. Retningslinjer for visning ordninger, også variere med tid af året, med længere display perioder bliver tilladt i løbet af ferien og omkring Memorial Day weekend.

Bestilling Flowers

Når begravelsen er aftalt og offentliggjort, kan sørgende finde ud af en masse om passende blomsterdekorationer gennem kirkegården og begravelse hjem hjemmesider. Nogle begravelse hjem kan have partnerskaber med lokale blomsterhandlere til blomsteragtige pakker, der er mest egnet til den mindehøjtidelighed. Begravelsen hjem kan også give tips om blomsterdekorationer til kirkegården, men kontrol af kirkegården hjemmeside er også en god indsats.

Nogle familier kan anmode sørgende at udpege en gave til den afdødes foretrukne velgørenhed i stedet for at sende blomster. Hvis dette er tilfældet, er det vigtigt at følge deres ønsker. De familiemedlemmer vil sandsynligvis købe deres egne blomster til den tjeneste, som vil blive flyttet til kirkegården for begravelsen. Selvom yderligere blomster er sandsynligvis værdsat, bør sørgende ære de forslag af familien, især hvis velgørenhed havde speciel betydning for den afdøde. Mange sørgende finder, at dette er en trøstende måde at ære den afdødes sidste ønsker.

Hvis begravelsen allerede er gået, kan altid sendes planter eller blomster til den nærmeste familie hus i ugerne efter begravelsen.