Etikette: Begravelser Tips

Børn

Hvis der er mindre børn, efterladt af den afdøde, tilskynde dem til at opføre sig godt. Forklar, at dette er en offentlig farvel til deres forældre, og de ville have dem til at være stolte af. Få dem ryste hænder med besøgende, og derefter sidde stille med survivng forælder.

Besøger

Vær venlig at respektere privatlivets fred for dem, i sorg. Alsways ringe og tilbyde din medfølelse. Spørg hvis der er noget, du kan gøre for at hjælpe. Lad dem tid til at absorbere stød og beskæftige sig med deres tab.

Hilsen

Hvis du er den direkte slægtning til den afdøde, hilse besøgende roligt, og opfordre dem til at underskrive gæstebog. Hvis det er simpelthen for meget for dig, udpege et familiemedlem eller en ven til at gøre det for dig.

Børn og Visning

Meget små børn bør ikke være til stede ved visning. De er ofte ude af stand til at forstå, hvad der er sket. Den sidste ting nogen ønsker at klare, er synet og lyden af ​​en skrigende, bange barn.

Hjælpe

Hvis nogen du kender nyligt er enker, og du er nære venner, tilbyde at yde støtte ved begravelsen. Hjælpe dem med at bevare fatningen og få via tjenesten, er en smuk måde at fejre dit venskab. Tilbyd at se til bortskaffelse af blomster, samle op kort og gæstebog.

At give en lovprisning

Sørg for at du føler dig tryg at give en lovprisning. Keep it simple og fra hjertet. Tryk på tilbud, sjove eller mindeværdige øjeblikke du har delt i livet. Tal langsomt og tydeligt, hvilket gør øjenkontakt med medlemmer på tjenesten. Dette er ikke en tid til at opdrage gamle tvister eller karakterbrist, selv præsenteret humoristisk.

Offentlig Mourning

En af de mest vanskelige tider i sit liv opstå under begravelsen af ​​en elsket. Prøv at huske, at store skærme af offentlig sorg indvirkning alle. Hvis du føler, at du er ved at miste kontrollen, har nogen hjælpe med at tage dig til side for at komponere dig selv i private.

Eulogy tidsfrister

Hvis der kommer til at være mere end én højttaler til lovprisning, bede alle om at holde deres tale til 5 minutter eller mindre.