Ethanol Emissioner

Ethanol Emissioner

Ethanol er blandt de mest anvendte alternativer brændstof i verden. Det er så udbredt, bilister ville skulle gå ud af deres måde at finde benzin, der ikke blev beriget med en vis mængde ethanol. I USA alene, ethanol udgjorde 9% af det samlede salg af gas i 2011. Mange hagl ethanol som et unikt, miljøvenligt alternativ til benzin eller diesel. Men der er ikke universel enighed om den indvirkning, som ethanol emissioner har på klimaændringer og luftkvalitet.

Typer af Ethanol Emissioner

Ethanol emissioner kan klassificeres i to markante måder: produktions- emissioner og endelig brug emissioner. I betragtning af den enestående natur, hvordan ethanol produceres og anvendes, giver det mening at se på begge sider af denne mønt, når vi taler om ethanol emissioner.

Produktion Emissioner

Disse emissioner er undertiden benævnt "indirekte", og følger af emissioner fra produktionen af ​​afgrøder ethanol brændstof. Størstedelen af ​​ethanol anvendes i brændstoffer er kendt som cellulosebaseret ethanol. Dette er ethanol, der produceres ved fermentering af dedikerede brændstof afgrøder af majs, præriegræs og sukkerrør. Mens disse afgrøder bliver produceret, er fossile brændsler som benzin og diesel, der anvendes i lastbiler, traktorer og lagre for at producere afgrøder.

End-emissioner ved brug

Når ethanol forbrænder, det frigiver primært kuldioxid og vanddamp. Trods det faktum, at en gallon ethanol producerer mindre kuldioxid end benzin, er det stadig producerer drivhusgasser som kuldioxid. Forbrænding af ethanol er imidlertid stort set partikelfri, mens benzin forbrændingskræfter mange partikler i luften. Da en gallon ethanol indeholder mindre energi end en gallon benzin, kan det kræve mere ethanol end benzin til at rejse tilsvarende afstande, som kan bidrage til udledningen af ​​drivhusgasser.

Ethanol Emissioner vs benzin og diesel

Når så på på et rent virkelige verden, strøm, at-the-udstødningsemissioner niveau, ethanol gør reducere den samlede mængde emissioner, der kommer ud af en bil, udstødningsrøret for hver mile det anvendes.

Ethanol Emissioner

Kuldioxid

En gallon af fossile brændsler med udgivelsen ca. 19.64 pounds af kuldioxid i atmosfæren. Til sammenligning vil en 80/10 blanding af fossile brændstoffer og ethanol udleder 17.68 pounds af kuldioxid.

Kulilte

En blanding af 10% ethanol og benzin kan reducere kulilte belastning af benzin emissioner med 30%.

Flygtige organiske forbindelser

En blanding af 10% ethanol og benzin kan reducere mængden af ​​flygtige organiske forbindelser i udstødningen med 7%.

Virkningen på miljøet af emissioner

Ethanol Emissioner

Virkningen af ​​ethanol på miljøet er meget lavere end benzin eller diesel. Men der er stadig et par miljøpåvirkninger fra ethanol-emissioner, der bør overvejes.

  • Hvis emissionen fra produktionen af ​​ethanol afgrøder sættes til emissionerne fra forbrænding, mange hævder, at brugen af ​​ethanol kan faktisk skabe flere drivhusgasser som kuldioxid.
  • Flygtige organiske forbindelser er et resultat af destillation, fermentering og tørring i produktionen af ​​ethanol. Disse forbindelser kommer i luften og kan føre til negative sundhedsvirkninger.
  • Mens forbrænding af ethanol skaber meget lavere niveauer af skadelige kemikalier, de planter, der producerer ethanol gøre producere høje niveauer af kuldioxid og kvælstof.

Sætte det hele sammen

Debatten levedygtighed ethanol som brændstof kilde er langt fra slut. Faktisk problemet er langt mere kompleks end blot at kigge på ethanol selv. Alt fra hvor ethanol produceres til det anlæg ethanolen stammer fra, kan have en stor indvirkning på de samlede ethanol emissioner. Sandheden er, at der ikke er tale om, hvorvidt ethanol blandet brændstoffer producerer mindre mængder af drivhusgasser. Argumentet ligger i den mere holistisk tilgang, der tager både produktion og anvendelse af ethanol som brændstof i betragtning ved beregningen af ​​de samlede emissioner.