Et Hit Wonder List

Et Hit Wonder List
Marc Almond af Soft Cell

Gennem hele musikhistorien, har der været mange kunstnere, der ankom på scenen med sådan et stænk, at de var aldrig i stand til at generere den samme form for succes igen, i hvert fald ikke på de amerikanske hitlister. Det er, hvordan de tjente en plads i historien som døgnfluer. Tag en tur down memory lane, mens du udforsker denne liste over nogle af de største døgnfluer musikverdenen har produceret hidtil.

Mindeværdig døgnfluer i 1970'erne

70'erne var fyldt med en eklektisk blanding af musikalske stilarter, herunder land rock, folk pop, disco og mere. Se, om nogen af ​​disse enlige hits bringe minderne.

1. Mississippi Queen af ​​Mountain (kortlagt 1970)

Dette land rocksang er blevet en sand klassiker i årtier siden dets frigivelse. Selvom bandet har indspillet en række albums i år, har ingen af deres melodier nydt den kommercielle succes Mississippi dronning, som har været omtalt i en lang række film som The Dukes of Hazzard og The Expendables. Sangen er også blevet omfattet af andre kunstnere som Molly Hatchet og Ozzy Osbourne.

2. Kærlighed Vokser hvor min Rosemary går Edison Lighthouse (kortlagt 1970)

Lidt trivia her, var dette hit oprindeligt sunget af Tony Burrows, men et band kaldet The Greenfields blev udvalgt til at præsentere hit på Top of the Pops. Bandet optrådte under navnet Edison Lighthouse, og resten er historie.

3. Jeg vil gerne lære verden at Sing af The Hillside Singers (kortlagt 1971)

Dette sukker-sød melodi først berygtet som en jingle til en Coca Cola-reklame. Sangen blev så populær, at den blev optaget til radio af en gruppe af studie sangere, der kaldte sig The Hillside Singers. Sangen blev senere indspillet af The New Seekers, og det var et hit for dem.

4. Ring My Bell af Anita Ward (kortlagt 1979)

Et Hit Wonder List

Alicia Bridges

Anita Ward fik sin chance for at synge Ring My Bell, når kunstneren sangen var beregnet til besluttet at underskrive med et andet mærke. Det var en heldig pause fordi sangen toppede disco og soul diagrammer. Desværre Ward aldrig haft en anden væsentlig hit.

5. Gonna Fly Now af Bill Conti (kortlagt 1977)

Også kendt som temaet fra Rocky, Bill Conti indspillede den oprindelige version, som blev optaget på filmens soundtrack. Men trompetist Maynard Ferguson fandt også succes med sin version af sangen meget samme år.

6. I Love the Nightlife (Disco runde) af Alicia Bridges (kortlagt 1978)

Denne melodi var endnu et stort hit fra disco æra, der krydsede over til pop og soul diagrammer. Sangen nød en genopblussen i 1994, da den blev præsenteret i filmen, The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert.

1980'erne døgnfluer

80'erne opfostrede MTV generation og en god portion af hits fra bands, der blev hørt fra én gang, og derefter syntes at falme ud i glemsel. Her er et par af højdepunkterne.

1. Tainted Love af Soft Cell (kortlagt 1981-1982)

Det er egentlig ikke fair at Soft Cell, da de havde deres fans, men Tainted Kærlighed var sådan en stor diagram hit, at deres svigt at holde mainstream succes går har skal bemærkes. Velsagtens en af de mest sjove sange at danse til nogensinde har Tainted Kærlighed boet på i prøver takket være Rihanna.

Et Hit Wonder List

A-ha

2. Mickey af Toni Basil (kortlagt 1982)

Med en indbegrebet 80'er-agtig musik video og en legende, sing-along-med-mig kor, Mickey var sanger Toni Basil største - og kun - hit. Få fans kan glemme synet af peppy cheerleaders med pom pons vinke, da de hoppede i takt og messede sangen vigtigste kor. I dag, den sang er et dagligt syn på 80 musik radiostationer.

3. 867-5309 / Jenny af Tommy Tutone (kortlagt 1982)

En anden hit, der fik tung spiller på MTV, 867-5309 / Jenny er stadig en favorit med sin iørefaldende melodi og unikke kor. Selvfølgelig sangen også masser af uheldige borgere med større hovedpine! Folk, der delte det samme telefonnummer som sangtitel var ikke også morede ved de endeløse krank opkald og anmodninger om at tale med Jenny.

4. Come On Eileen ved Dexys Midnight Runners (kortlagt 1983)

Dexys Midnight Runners scorede stort med Come On Eileen, men den britiske bandets andre singler simpelthen ikke matche. Den gode nyhed er dog, at forsanger Kevin Rowland havde ret, da han sang, "Jeg vil nynne denne melodi for evigt." Faktisk.

5. Walking på Sunshine af Katrina and the Waves (kortlagt 1985)

Det er en sang, der simpelthen ikke vil holde op. Det var et kæmpe hit i 1985, men det er stadig spillet i reklamer og på radio til denne dag. Sangen er ubønhørligt opløftende beat er så smitsom dag, som det var dengang.

6. Miami Vice Tema af Jan Hammer (kortlagt 1985)

Hvis du nogensinde har set Miami Vice, har du hørt Jan Hammers beat-drevet temasang til det populære tv-program. Denne melodi vil gå over i historien som en af ​​de mest berømte instrumentale nogensinde.

7. Tag på mig af en-ha (kortlagt 1985)

Denne iørefaldende sang af norsk band a-ha og sin del tegneserie, del live action video var enorme i 80'erne. Sangen fortsat bælte ud af mennesker over hele verden. Desværre synger denne sang kræver at ramme flere stratosfæriske noter, og der er ubekræftede rygter om vinduer splintres på spredte karaoke virksomheder. Af den måde, kan a-ha indsigelse mod at være på denne liste. Dette kan have været deres eneste hit i USA, men de gjorde holde brandene i live andetsteds længe efter amerikanske fans flyttede.

One Time Hit Makers i 1990'erne

Et Hit Wonder List

Vanilla Ice

1990'erne havde bestemt sin andel døgnfluer. Husk nogle af disse sange?

1. Ice Ice Baby af Vanilla Ice (kortlagt 1990)

Trods målet for mange en vittighed, Vanilla Ice, alias Rob Van Winkle, virkelig er at have det sidste ord om denne sang som kontrollen royalty bare med at komme. Rob desperat ønsker at blive taget alvorligt som musiker, og han har dabbled i andre musikalske genrer. Imidlertid har den eneste anden ting han har gjort, at virkelig skabt nogen form for brummer var, da han kastede et trommesæt på Ron Jeremy under hans tørn på Surreal Life.

2. Rico Suave af Gerardo (kortlagt 1991)

Selv om denne sang provokeret både latter og kvalme, Rico Suave brændte op på hitlisterne og fyldte MTV æteren i begyndelsen af ​​1990'erne, vej tilbage, når MTV bruges til at vise musikvideoer. Offentligheden var klar til at lade Gerardo slide med denne slags ting én gang, men en gang var nok, og han forsvandt i ubemærkethed.

3. Baby Got Back af Sir Mix A Lot (kortlagt 1992)

Er denne sang virkelig brug for en introduktion? Selv om det lyder næsten malerisk ud for nogle moderne sangtekster, Mix 's hyldest til "tilbage" gav store booty gals og de mænd, der elsker dem mod til at komme ud af skyggerne og stå stolt.

4. Macarena ved Los Del Rios (kortlagt 1995)

Det virker næsten grusom at liste denne sang, da den blotte omtale er helt garanteret at forlade det banker omkring din hjerne i dagevis. Det interessante ved Macarena er, at det er et af de sange, som ingen vil COP til nogensinde at have kunne lide, og alligevel var det enormt populære. Faktisk fire millioner mennesker købte single, og du kan aldrig være i stand til at deltage i et bryllup uden at blive trukket på dansegulvet til at deltage i signaturen dans.

5. Tubthumping af Chumbawamba (kortlagt 1997)

Chumbawamba 1997 hit har taget en masse Flack i årene siden sin løsladelse - finde en "worst sangen" liste, og du er næsten sikker på at finde det der. Alligevel kunne 90s publikum ikke få nok af sin vanedannende kor om at få slået ned og at komme tilbage igen.

6. lukketid ved Semisonic (kortlagt 1999)

Denne sang blev inspireret ikke ved livet som bar protektor, men snarere ud fra perspektivet om at være på den anden side af skranken. Singer / songwriter Dan Wilson skrev sangen, mens han åbner sin egen bar, The Rehab Room, der siden lukket. Semisonic måske kun havde en hit, men de fortsætter med at ride, at succes i en række mindre shows og festival muligheder.

7. Hun er så høj som Tai Bachman (kortlagt 1999)

Inspirationen til denne sang kom fra det tidspunkt Tai Bachman forsøgte at overbevise en meget attraktiv pige at gå ud med sin stedbror. Det handler om en pige, der er så fantastisk, at sangeren tror hun er helt ud af hans rækkevidde.

8. Mambo No. 5 af Lou Bega (kortlagt 1999)

Mambo No. 5 blev oprindeligt registreret som en instrumental stykke ved bandleder Perez Prado. Lou Bega tilføjede tekster til det om en sværm af veninder, og sangen blev et internationalt hit.

Man Hits fra det nye årtusind

Et Hit Wonder List

Macy Gray

Nogle af de kunstnere, der er anført i denne kategori kan endnu strejke guld med endnu et hit, men for nu de forbliver døgnfluer. Så godt som nogle af disse sange er det er svært at tro, et par af disse kunstnere har ikke haft succesfulde opfølgerne.

1. lader hundene ud af The Baha Men (kortlagt 2000)

Ganske vist denne sang havde nogle af de mest latterlige tekster nogensinde er skrevet. Men den væsentligste kor og dens underskrift "woof, woof, islæt, islæt" havde alle sang og dans sammen.

2. Jeg Prøv med Macy Gray (kortlagt 2000)

Macy Grays røget stemme og inderlige levering fremdrives jeg forsøger at en top 10 hit. Sangen taler veltalende om den stadig er forelsket i en gammel flamme og forsøger at mindste ser orden på ydersiden.

3. Crazy af Gnarls Barkley (kortlagt 2006)

Crazy var et kæmpe internationalt hit for Gnarls Barkley, så meget, at sangerinden Cee-Lo Green bekymrede folk bliver syge af melodien. Selvom det ser ud som det kan være den eneste diagram buster Gnarls Barkley nogensinde vil producere, vises Cee-Lo at nyde masser af succes som solo artist, samt en tv-personlighed på The Voice.

4. Bad Day af Daniel Powter (kortlagt 2005)

Hvis du har formået at gå glip af denne sang i radioen, helt sikkert du kan huske det fra American Idol. Sangen blev brugt til at byde deltagerne farvel som de blev stemt ud af showet.

Et Hit er bedre end ingen

Disse bånd kan have vist sig at være et hit vidundere, men de havde deres øjeblik i toppen af ​​hitlisterne. Nogle bands tilbringer hele deres karriere at forsøge at få et hit. Mindst gav disse kunstnere alle noget at huske dem, og en hit er helt sikkert bedre end ingen!