Ét års jubilæum gave til en kæreste

Ét års jubilæum gave til en kæreste


En ét års jubilæum gave til en kæreste kan være en vigtig erklæring om, hvordan du føler dig om dit forhold. At tage sig tid til at tænke på en god en kan fortælle din kæreste, at du holder af ham meget. Men det betyder ikke, du er nødt til at bruge hundredvis af dollars på en gave. Selv en ti-dollar gave kan have en enorm mængde af mening bag det.

Ideer til en ét års jubilæum gave til en kæreste

Hvis du ikke allerede har en god idé til en ét års jubilæum gave til en kæreste, kan du være i stand til at drage fordel af de følgende forslag.

Photo Collage

En samling af billeder fra din år sammen kan være en god gave til disse grunde:

  • Han vil tænke på dig, hver gang han ser på det.
  • Det kan bringe tilbage nostalgi og varme følelser.
  • Du kan se tilbage på det i fremtiden og huske de tidlige dage af dit forhold.

Du kan oprette din egen collage blot ved at købe en ramme, der holder flere fotos fra de fleste helst almindelige handelsvarer eller boligartikler butik. Du kan også få en collage trykt op på et kontor forsyning butik eller trykkeri. Hvis du virkelig vil noget andet, leder til en hjemmeside som Photartomation. Du kan bestille dine fotos som brugerdefinerede pop art eller med dekorative grænser.

Overraskelse tur

Hvis du hellere vil ikke få din kæreste en væsentlig post for dit jubilæum, kan du tage ham på en tur i stedet. På den måde du oprette en ny hukommelse, som du kan dokumentere i fremtiden. Nogle ideer til ture, der har særlig betydning på et års jubilæum, er:

  • Revurdering stedet for din første date
  • Vil et sted du har altid talt om at gå sammen
  • Under en romantisk udflugt, ligesom en månelys krydstogt eller en tur til vin land

Du kan gøre det en dag tur, en weekendtur eller en endnu længere udflugt. Det afhænger af, hvordan ekstravagante du vil have din gave at være og dit budget.

Watch eller Wallet

Selv om de ikke er de mest romantiske gaver, købe din kæreste et ur eller en tegnebog er en god måde at vise du pleje. Begge gaver er praktiske, og de er poster din kæreste vil bruge hver dag. Til op sødme faktor, personliggøre din nuværende. Få uret indgraveret med din årsdagen på bagsiden eller ansigt, eller få en brugerdefineret etiket anbringes på tegnebogen indre. Du kan også pre-lager tegnebogen med billeder af jer to.

Spa Voucher

Kvinder er ikke de eneste, der elsker en smule forkælelse. Du kan få din kæreste et certifikat for en massage, og endda en manicure og pedicure. Også mange kurbade tilbyde par massage, så du kan nyde gaven sammen. Top off gaven med en frokost eller middag bagefter.

Shopping sammen

Hvis ingen af ​​disse forslag til en ét års jubilæum gave til en kæreste er passende for din kæreste overveje shopping sammen. Nogle par kan lide at shoppe for jubilæum gaver sammen og gøre en dato for shopping selv. Hvis du føler, at dette er den bedste måde at få din kæreste en gave, som han vil kunne lide, gå videre og foreslå det. Han kan faktisk blive lettet. Tro det eller ej, han er nok lige så bekymret for hvad de skal købe for din jubilæum.