Estee Lauder Limited Zodiac Holiday 2012 Collection

Estee Lauder samling af kompakte pulvere og faste parfumer ser lys og mindeværdig. I år pulveret har en gylden farve med forskellige tegn på stjernetegn på låget og en Swarovski perle på spændet. Pulveret er repræsenteret ved en gennemskinnelig skygge.

Estee Lauder Limited Zodiac Holiday 2012 Collection

Derudover har der været udgivet et andet pulver i en kasse, der ligner skællende hud, bare efter symbolet på det kommende år. Solid parfumer fra Estee Lauder Compact Indsamling 2012 har samme elegante design og er repræsenteret ved ni stykker.

Golden Wave Solid Perfume Compact

Den parfume er Pleasures. Sagen er dækket med 24-karat guld. Der er en Swarovski krystal i spændet. Det luksuriøse solid parfume vil blive pakket i en taske lavet af blå fløjl.

Mandarin Sun Solid Perfume Compact

Youth Dew Parfume. En rund sag med en lys orange perle i centrum.

Evening Star Solid Perfume Compact

Private Collection tuberose Gardenia Parfume. Dens sag er en seks-takkede stjerne, dekoreret med gennemsigtige krystaller og en mørk blå perle i centrum.

Shooting Star Solid Perfume Compact

Parfumen hedder Pleasures. Sagen har form som en flyvende stjerne, er det dekoreret med mange krystaller, skabt af Jay Strongwater.

Radiant Sun Solid Perfume Compact

Parfumen hedder Beautiful. Det er solen med stråler udstrålende i alle retninger, og en gul perle i midten.

Antique Sun Solid Perfume Compact

Den parfume er smuk. Det er en firkantet kasse med et indgraveret billede af Solen

Starry Night stjerne Solid Perfume Compact

Den indeholder den sanselige Nude parfume. Det er en blå ægformede tilfælde med et billede af stjerner encrusted med flerfarvede krystaller. Den er designet af Jay Strongwater.

Samlingen indeholder luksuriøse elementer, der er gode gaveideer!

Estee Lauder Limited Zodiac Holiday 2012 Collection