Erstatninger for Vin

Hvis du eller nogen du er madlavning for har en allergi over for vin, eller er i alkohol nyttiggørelse, du har brug for at vide, hvad de skal bruge i stedet for vin i din madlavning. Også, hvis du ikke har vin på hånden, og du ønsker at gøre noget, der kræver vin, du virkelig har brug for at vide, hvad du kan bruge i stedet. Mange kokke er tilbageholdende med at bruge vin erstatninger, men med lidt øvelse og lidt tålmodighed kan du snart bruge vin erstatninger med lethed og succes.

Red Wine stedfortrædere

God rødvin erstatninger for madlavning er ikke-alkoholiske vin, æblecider, oksekød bouillon, tomat juice eller vand. Hvis du har brug for at udskifte en jordiske rødvin så prøv druesaft med et strejf af rød-vineddike eller ris eddike. Tranebær juice kan erstatte sød rødvin. Når rødvin tilføjer krop til skålen kan være i stand til at bruge oksekød eller vegetabilsk bouillon eller en kombination af de to.

White Wine stedfortrædere

At erstatte hvidvin i opskrifter, kan du bruge ikke-alkoholiske vin, hvid druesaft, æble cider, æblejuice, kylling bouillon eller vand. Hvis du har brug for at erstatte en sød vin, som fx champagne så gå med en funklende hvid druesaft eller en mousserende æblecider. Hvis din parabol kræver en Chardonnay, som har en smøragtig smag, og vælg derefter kylling bouillon. Ved udskiftning af tør hvidvin brug hvid druesaft lidt citronsaft med.

Madlavning og Marinade stedfortrædere for Vin

Du kan bruge æblejuice eller æblecider i de fleste retter, der kræver vin i madlavning. For at erstatte 1/2 kop vin i din favorit marinade opskrift bruge 1/4 kop eddike, 1/4 kop vand og 1 spsk sukker. Det er meget vigtigt at identificere den smag vin krævet bringer opskriften. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, om at bruge druesaft til at erstatte søde vine eller til at fortynde og forsøde eddike til at erstatte en stærkere vin.

Vil Brug Vin stedfortrædere ødelægge opskrifter?

Der er ingen vin erstatning, der giver dig præcis den samme smag som vin. Hvis du begynder ved at identificere den variant, at vinen bringer til opskriften, er du bedre i stand til at vælge den rigtige vin stedfortræder. Realiseringen udskiftninger i dine yndlingsopskrifter kan tage lidt af trial and error, men for dem, der bør eller skal undgå alkohol, er det indsatsen værd. Når du får hænge af at identificere den variant, du erstatte vil du finde det meget lettere at vælge en vin stedfortræder.

Når du får justeret til plukke ud den variant, du har brug for at udskifte, kan madlavning blive som en skattejagt. Du ved aldrig, hvornår du vil opdage en perle. Hver opskrift giver dig en chance for at eksperimentere og identificere, hvad der vil blive dine nye go-to vin udskiftninger. Held og lykke og god erstatningskategori.