Erstatninger for Coconut Milk

Kokosmælk er cremet, lækker, og desværre fyldt med høje mængder af både kalorier og mættet fedt. I denne artikel diskuteres store alternativer til kokosmælk. Ikke alene har disse fødevarer smager godt, men de er meget sundere for din kost. Du ønsker dig prøvet dem ud før!

Krydret Mælk

Krydret mælk er formentlig en af ​​de bedste alternativer til kokosmælk. Mens krydret mælk lyder som en eksotisk mad, det er virkelig bare almindelig gamle mælk med et par grundlæggende krydderier tilsættes. Coconut mælk typisk fyldt med store mængder af kalorier og mættede fedtstoffer, som har vist sig at være forbundet med udviklingen af ​​en række alvorlige sygdomme, herunder hjerte-kar-sygdom, slagtilfælde og endda nogle kræftformer. Og mens mælk stadig indeholder mættet fedt, mængden fundet er ekstremt lavt sammenlignet med mængden, der findes i kokosmælk.

For de bedste resultater, skal du vælge lav eller nonfat mælk. For at gøre krydret mælk, hæld den mængde ønskede mælken i en lille gryde, og gradvist øge temperaturen af ​​ovnen. Rør mælken konstant for at undgå forbrændinger. Hak forsigtigt de ønskede krydderier efter eget valg - for eksempel kan du overveje at tilføje muskatnød, kanel eller nelliker til mælken. Rør krydderier i mælken, og gør det muligt at kombinere grundigt. Lad krydret mælk opnå stuetemperatur inden servering.

Soy Milk

Soja mælk gør en anden stor alternativ til kokosmælk. Soja mælk stadig giver den samme cremethed forbundet med kokosmælk, men indeholder betydeligt færre fedt gram og kalorier. Desuden sojamælk indeholder store mængder af protein, hvilket gør det et godt alternativ til vegetarer, personer, der er laktose intolerant, eller blot folk der ikke kan lide smagen af ​​mejeriet.

Yoghurt

Endelig yoghurt gør et godt alternativ for kokos - så længe du er villig til at sætte lidt ekstra arbejde i sin forberedelse. Ligesom sojamælk, yoghurt indeholder samme cremethed som kokosmælk, med færre kalorier og fedt. Du opnår de bedste resultater ved at bruge yoghurt, der er lavet af lav eller nonfat mælk. For at slå yoghurt til en stor kokosnød erstatning, starter ved at placere et stykke af ren osteklæde over en lille skål, og sikre ostelærred på plads. Hæld yoghurt over ostelærred, og gør det muligt at dræne igennem. Efter otte timer kontrollere yoghurt. De fleste af de væsker bør have dryppet i skålen. Klemme forsigtigt resterende yoghurt i ostelærred, og få de resterende væske i skålen. Tilføj en lille mængde citronsaft for at skabe en frisk, lækker smag.