Erstatninger for brødkrummer

Enhver god kok ved, at brødkrummer er en alsidig og meget vigtig del i køkkenet. De kan anvendes til coating af grøntsager, kylling eller svinekoteletter til stegning. De kan også anvendes i meatloaves, Krabbe kager eller laks patties som bindemiddel eller som en måde at udvide de dyre protein ingredienser.

Hvorfor bruge brødkrummen stedfortrædere?

Nogle gange har du intet andet valg end at bruge erstatninger, når du løber tør for tilberedte brødkrummer. En endnu bedre grund til at bruge brød krummer substitutter er at tilføje sort til dine menuer og opskrifter. Desuden vil tætheden og tekstur af din mad ændre sig afhængigt af om du bruger knust kiks, korn eller havre. Det er en hurtig og enkel måde at kvikke op din families favoritter med lidt ekstra noget.

Making Bread Crumb Alternativer

Tørt brød krummer anvendes oftest som et overtræk til stegte fødevarer, såsom kylling, svinekød koteletter og grøntsager. Det tager en skive brød at gøre 1/3 kop tørrede brødkrummer. At lave din egen tørre brødkrummer: bage brød skiver i et enkelt lag i en 300 grad ovnen indtil brødet er helt tør og let gyldent. Når brødet er afkølet, bryde det op i stykker og enten give det en hvirvel i din foodprocessor eller sætte det i en plastikpose og knuse den ved at rulle den med en kagerulle. En ekstra fordel at lave dine egne brødkrummer er, at du kan smag dem, som du ønsker. Med salt, peber og dine foretrukne urter kan du oprette dine egne krydret brødkrummer for langt mindre end det ville koste dig at købe den forberedte slags.

Oprettelse Soft brødkrummer

Sådan opretter 1 kop bløde brødkrummer, du har brug 2 skiver brød, 3/4 kop krakker krummer eller 1 1/3 kopper ubehandlede gammeldags havregryn. En skive brød vil også give 3/4 kop bløde brødkrummer. For at gøre bløde brødkrummer selv, tåre brød skive i fjerdedele og sætte brikkerne i en foodprocessor eller blender og derefter puls og slukkes hurtigt, indtil det er den konsistens, du ønsker.

The Best stedfortrædere til coating Foods

Overvej fint knuse dine foretrukne kiks eller korn som erstatning for brød krummer i overfladebehandling fødevarer. Korn majs, hvede eller ris flake fungere ganske godt. Husk dog at bruge usødet korn. Tre kopper kornflager er lig med ca. 1 kop brødkrummer.

Bindende Agent Alternativer

Gammeldags havre (ikke den hurtige madlavning slags) er en glimrende erstatning til brug i meatloaves og kroketter. Havre kan hjælpe med at gøre dyre ingredienser som krabbe gå videre. Sidesten cornbread fungerer også godt i disse typer af fødevarer.

Brug af erstatninger for brødkrummer i dine opskrifter kan sætte fut i en gammel favorit ligesom farsbrød ved at give den en anden tekstur og smag. Du er kun begrænset af din fantasi og smagspræferencer, når du beslutter at bruge brød crumb erstatninger til dine yndlingsopskrifter.