ERP Jobs: Tips til at blive en selvstændig ERP Consultant Tips

Enterprise Resource Planning Consultants

Enterprise Resource Planning konsulenter arbejder med enterprise resource planning (ERP) systemer til at organisere og administrere forretningsprocesser. Oplysninger udveksles på tværs af funktionelle områder af en organisation, der inkorporerer integreret funktionalitet på områder som produktion og distribution, projektregnskab, salg, indkøb, lager, løn og menneskelige ressourcer, for blot at nævne nogle få.

Enterprise resource planning konsulenter er ansvarlige for at levere succesfulde Enterprise Resource Planning implementeringer på eller før en deadline og budget. ERP designet til et bestemt selskab, mens du bruger de samme moduler som for et andet selskab, kan være meget forskellige i den måde ansøgningen udformes og gennemføres. Enterprise resource planning konsulenter skal kunne arbejde "on the fly", og bør være i stand til at komme med løsninger til mange forskellige situationer.

Bliv en uafhængig ERP konsulent

Hvis du ønsker at blive en uafhængig ERP konsulent, har du meget mere at lære og gøre, end du ville gøre, hvis du har arbejdet for en anden. Når du får over den indledende hurdle at blive selvstændig ERP konsulent, er du mere værdifuld for virksomheder end hvis du var en medarbejder.

Når du har den uddannelse og viden inden for dit område, skal du være i stand til at markedsføre dig selv, gøre din egen fakturering og arbejde på din egen karriereudvikling. Du vil også nødt til at vælge hvilken virksomhed ansøgning suite ville bedst passer til dit uafhængig ERP konsulent karriere. Ved hjælp af en personalekonsulent til yderligere din uafhængige ERP konsulent karriere kan gøre jobbet for at udvide din karriere meget lettere. Du har også fordelen ved at have nogen til at hjælpe dig med at finde uafhængige ordregivende job. Mange mennesker foretrækker at ansætte uafhængige ERP konsulenter, fordi du betragtes genstanden ekspert på dit valgte område.

Oracle ERP Jobs: Business Systems Analyst

En populær Oracle ERP job er en forretningssystemer analytiker. En forretningssystemer analytiker er ansvarlig for mange aspekter af projektet, afhængigt af arbejdsgiveren og type projekter. Nogle almindelige opgaver omfatter design og udvikling af objekt til at opfylde business proceskrav og test af enheder af disse objekter. En forretningssystemer analytiker også koordinerer og støtter programmet test og hjælper funktionelle konsulenter med dokumentation af emnet eller emnerne.

Afhængigt af arbejdsgiveren, kan en forretningssystemer analytiker skal være sikkerhedsgodkendt. Selv selvstændige forretningsenheder systemer analytikere skal ryddes for at arbejde på konkrete projekter i den offentlige sektor. I de fleste tilfælde kun amerikanske statsborgere kvalificere sig til Oracle ERP job, der kræver en sikkerhedsgodkendelse. Mange Oracle ERP job er outsourcet, men fordi sektor jobs offentligheden sikkerhedsgodkendelser kræver amerikanske borgere til at arbejde på projekter, vil disse job aldrig blive outsourcet til udlandet.

ERP Software Consulting

Mens ERP-software consulting job er rigeligt, er feltet stadig er konkurrencedygtig. Mange virksomheder ser for konsulenter med erfaring og som også bringer omfattende kommunikation og løsningsorienteret finde færdigheder til virksomheden. Hvis du er på udkig efter en position i ERP-software rådgivning, især hvis du har mindre end fem års erfaring, skal du bruge en recruiter at hjælpe med at finde job. En recruiter har adgang til mange tilgængelige job-job, der ofte ikke er udstationeret i den hjælp ville annoncer. På grund af antallet af arbejdspladser et ERP software høring recruiter har adgang til, han eller hun finder job til mennesker med forskellige niveauer af erfaring. Et ERP-software høring recruiter har også adgang til job inden for alle ERP-software rådgivning.

ERP software høring personalekonsulenter har også adgang til job i både den offentlige og private sektor. Nogle konsulenter foretrækker at arbejde i den offentlige sektor, men mange job kræver frirum. Recruiters denne liste sektor jobs offentlige har den nødvendige erfaring til at finde det passende ryddet konsulent til jobbet.

Bliv en uafhængig ERP konsulent --Thought Leadership

At blive en uafhængig ERP konsulent tillader en person til at bygge sin ERP-rådgivning karriere meget hurtigere, end hvis han arbejdede direkte for en virksomhed. Der er to ting, der er nødvendige for en vellykket uafhængige ERP konsulent: en god recruiter og tænkte lederskab. En god recruiter finder job, der matcher den uafhængige konsulent erfaringer og behov.

Troede lederskab betyder, at den uafhængige ERP konsulent har værdifulde oplysninger. For information at være værdifulde, skal det være oplysninger om, at ingen andre har, og at en anden behov. Det er også om at identificere huller i informationen. Der er ting, som folk ikke ved, at de bør vide. En person med tanke lederskab identificerer disse oplysninger og vil bruge den til at samle nyttige sammenhæng, at beslutningstagerne arbejde med.

ERP Karriere

Der er mange ERP karrierer at vælge imellem, når de beslutter, hvilken vej at tage. For hostede applikationer, top fem er: Aplicor, Intacct, NetSuite, SAP og arbejdsdag. De fem bedste client-server applikationer er Epicor, Infor, Microsoft Dynamics, Oracle og SAP.

Andre karriere omfatter open source (Apache OFBix / opentaps, Compiere, ERP5, OpenMFG og OpenPro); brancheløsninger (regeringen i den offentlige sektor, ledelse medlemskab proces fremstillingsvirksomhed, professionel service og detail); og speciale løsninger (projektregnskab, data warehousing og OLAP, e-handel, salgsstedet og budgettering).

Du bør vælge en ERP karriere, der matcher baggrund uddannelse eller erfaring for eksempel, hvis du har en grad i markedsføring, du skal vælge en af ​​de marketing moduler til at starte ud med. Personalekonsulenter og arbejdsgivere kigge efter åbning niveau ERP konsulenter, der har en baggrund i en af ​​løsningerne, da det gør læring ERP meget lettere.