ERP Jobs: Hvordan til Impress Klienter Tips

ERP implementering Job

Når man starter en ERP implementering job du sørge for at forstå præcis, hvad din klient ønsker og behov. Du kan spare en masse kundens penge ved at sikre installationen af ​​den valgte software kører så glat som muligt. Der er mange ting, du kan gøre i dit ERP implementering job, der vil gøre positive indtryk på din klient.

En del af at sikre anlægget kører problemfrit er at have gode kommunikationsevner. Du vil imponere din klient, hvis dine kommunikationsevner er op til par. Det forventes, at opdatere klienten hele installationen. Hvis du opdaterer klienten dagligt og gå over løsninger på komplekse problemer med ham, vil du imponere ham din tillid til, at han har valgt den rigtige software til hans behov.

ERP Jobs: imponerende klienter

Imponerende kunder med enhver ERP job kan være et spørgsmål om at vise professionalisme og tillid til dine evner. Professionalisme omfatter dressing for succes og præsentere dig selv i en karismatisk, selvsikker måde. Hvis du ikke kender svaret på et spørgsmål, fortælle klienten, at du vil vende tilbage til ham med et svar-ikke forsøger at passere en fnug svar, fordi du kan være forkert.

Viser tillid, når bedt om at gøre noget anderledes eller ny kan også imponere kunderne; dette viser, at du ikke er tilbageholdende med at forsøge at finde ud af en løsning på et problem, kunden måtte have med sin softwarepakke. Når du er i stand til at finde ud af en løsning for en særlig kompliceret emne, du ikke kun vise en klient din oplevelse, men du viser kunden, at du pleje og nyd dit job.

Imponerende Kunder som ERP-konsulent

Som en ERP konsulent, skal du være klar til at imponere ikke kun din chef, men din chef kunder, også. Du kan imponere ved at vise lederevner, professionalisme og faglig erfaring på det område, hvor du specialisere sig. De kvaliteter, der viser lederevner iclude førende en uden arbejde, såsom spejderne / pige spejdere, en kirke eller en diskussionsgruppe online.

Antallet af års erfaring du har, kan være imponerende, men for dem, der ikke har mange år, detaljerede, hands-on operationel engagement er meget imponerende. Hvis dit område af speciale ligger i finansiering og regnskab, så sørg for du har erfaring i at bruge en række værktøjer (såsom Oracle og Hyperion). Sørg for, at værktøjerne er fokuseret på dit område af ekspertise, uanset om det er citat til kontanter, fremstilling og / eller funktionel arkitektur.

ERP Projektleder Jobs

Som et ERP projektleder, en af ​​dine opgaver er at gøre et stort indtryk på klienten. I tillæg til din ERP projektleder job opgaver såsom at sikre kører projektet glat, skal du også gøre kunden vil vende tilbage til mere. Det kan ikke være så simpelt som det lyder, som kunden allerede har høje forventninger til dig som projektleder.

Kommunikation færdigheder er relevante i et ERP projektleder job. Ikke alene skal du være i stand til at kommunikere tekniske spørgsmål til holdet og dine vejledere, men du skal også kunne kommunikere med kunden. Du skal forstå, hvad kunden har brug for, og være i stand til at forklare visse processer. Hvis en proces tager ekstra tid, vil du være i stand til at forklare kunden-i form han kan forstå, hvad problemet er, og hvor lang tid det vil tage, inden problemet skal løses.

ERP Projektleder Job

En ERP projektleder opgave er ikke kun at arbejde med softwaren og hans kolleger, men også at gøre et godt indtryk på klienten. Hvis du er en ERP projektleder, imponere din klient ved at holde projektet kørende og sikre kommunikationslinjerne åbne.

Kommunikationslinjer er vigtige blandt teammedlemmer, konsulenter og kunden. Klienten skal henvises til at føle, han ikke laver en fejl i sit valg af software og den virksomhed, der implementerer software. Hvis en særlig vanskelig spørgsmål opstår, bør ERP projektleder advare kunden om en eventuel forsinkelse-selv om det er kun et par timer. Når projektet bliver afsluttet til tiden, vil kunden ikke bare være glad, men imponeret over dine evner som et ERP projektleder.