ERP Jobs: Genoptag Skrivning Tips til ERP Consultants Tips

Genoptag for professionelle Oracle Programmører

Professionel Oracle programmører nødt til at oprette et CV, der viser opmærksomhed på detaljer, gode kommunikationsevner og gode organisatoriske evner. Et CV for en professionel Oracle programmør vil skille sig ud, hvis det ikke har fejl og er godt organiseret. Et velorganiseret genoptage viser også, at forfatteren har gode kommunikationsevner.

Hvis du har omfattende erhvervserfaring inden for området, som du anvender, skal du oprette en kronologisk CV. Hvis du har huller i dit arbejde historie, men har omfattende kompetencer, skabe en funktionel CV, der skitserer færdigheder i stedet for arbejde historie. Enten type CV bør starte med et mål-en eller to sætninger sige, hvad du gerne vil have resultatet af interviewet at være. Hvis du har særlige kompetencer og har vundet priser, bør du skrive et resumé i stedet for et mål. Et resumé fremhæver dine vigtigste færdigheder, såsom specifik erfaring med at arbejde med et modul og kommunikationsevner.

PeopleSoft Konsulent Resume: Skrivning Tips - Kommunikation

Kommunikation er en vigtig del af en PeopleSoft konsulent job. Når du opretter en PeopleSoft konsulent CV, skal det tilrettelægges således, at dine evner er fremhævet. Et velorganiseret genoptage viser også, at du har gode kommunikationsevner.

Start med at skitsere din PeopleSoft mål. Efter målet, skitsere alle de færdigheder, du har erhvervet ved at arbejde med PeopleSoft, herunder moduler, organisation færdigheder og kommunikationsevner. I det næste afsnit, skitsere din uddannelse, især hvis du for nylig har taget PeopleSoft kurser eller andre kurser, der gavner dit område (dvs. regnskab og / eller finansielle domstole, hvis du ansøger om et projekt, der arbejder med finansielle).

Når du liste dine evner og uddannelse, fokus på din nuværende og tidligere arbejdsgivere. I stedet for at sætte dato på den første kolonne, sætte navn på den virksomhed eller titlen på dit job. Sæt datoerne bearbejdning efter firmanavnet eller jobtitel, især hvis du har en pause i tiden, hvor man ikke arbejder.

Oracle Developer Resume: Skrivning Tips - tilrettelægning

Når du opretter en Oracle-udvikler CV, organisering af cv er vigtig, da den fortæller læseren, at du er en organiseret personrelaterede en færdighed, der er vigtig som en udvikler. En bedre organiseret genoptage viser også, at du har de kommunikative færdigheder er nødvendige for at udføre opgaven.

En effektiv CV hedder et mål eller et resumé på toppen. En objektiv er normalt en eller to linjer forklarer, hvad du forventer af en position. Hvis du har stor erfaring, kan en oversigt være mere gavnligt for dig. Resuméet skal oplyse, hvor mange års erfaring du har i softwareudvikling og skal skitsere dine bedste færdigheder, dvs. ekspertiseområde, område, hvor du har den bedste praktisk kendskab og hvilke nye færdigheder, du er ved at lære (hvis nogen). Den bør også give en en-sætning resumé af din kommunikation og interpersonelle færdigheder. Yderligere færdigheder og uddannelse kan indsættes i adskilte sektioner, så kan du udfylde din nuværende og tidligere beskæftigelse.

Denne type af funktionel genoptage fremhæver dine færdigheder snarere end dit arbejde historie. Ved at sætte den færdighed i toppen af ​​det CV, du sparer læseren tid, fordi han ikke behøver at udvælge de færdigheder, der er opført under forskellige arbejdsgivere.

ERP Konsulent Resume: Skrivning Tips

Ved at sammensætte en ERP konsulent CV, du ønsker at fremhæve dine tekniske og kommunikative færdigheder. Start med at sætte dit mål nær toppen af ​​CV'et. Målet bør indeholde nøgleordet for den stilling, du søger, og et stykke af relevante oplysninger til formål at fange læserens øje, for eksempel: ERP rådgivning position, hvor mere end 10 års relaterede erfaring vil tilføje værdi.

Beslut, hvilke søgeord du skal bruge i dit CV. Nøgleordene bør omfatte dit område af speciale, din uddannelse, de moduler, du arbejder med, og andre søgeord såsom klient-server og kommunikation.

Opret en teknisk profil, og sørg for at bruge søgeord. Medtag alle tekniske funktioner, du har erfaring med, herunder møde kundens behov (tekniske og / eller finansielle), alle computerfærdigheder, typer programmer gennemføres og / eller grænseflader samt eventuelle vurderinger kan du have tjent for dit arbejde. Under din tekniske profil, tilføje din uddannelse så din oplevelse. Denne funktionelle genoptage fremhæver dine færdigheder snarere end dit arbejde historie.

SAP CV'er

Den type CV du vælger, når du opretter SAP genoptages, afhænger af, hvilken type job du søger, og hvilken type erfaring du har. Hvis du ansøger om et teknisk job eller har huller i dit arbejde historie, skal du bruge en funktionel og ikke en kronologisk cv.

En funktionel genoptage fremhæver dine færdigheder snarere end dit arbejde historie. Snarere end at sætte alt i kronologisk rækkefølge, fokuserer du på dine færdigheder. Objektet eller resumé øverst genoptage fremhæver 4-6 af dine bedste evner til jobbet, som du anvender. Dette afsnit skal ændres, afhængigt af den type job, du søger. Det andet afsnit fokuserer på resten af ​​dine færdigheder.
Jobmarked SAP er meget konkurrencedygtige, så vær ikke bange for at fremhæve dine bedste kvalifikationer, herunder kommunikationsevner. Dit CV har brug for at sælge dig, da dette er den første ting, en potentiel arbejdsgiver eller personalekonsulent ser på.

SAP konsulent Genoptag

Når du opretter en SAP konsulent CV, skal du huske, at du er markedsføring dig selv. Arbejdsmarkedet er meget konkurrencedygtige på dette område, selv når du bruger en recruiter, skal du vise folk det bedste af dig selv. Brug en funktionel genoptage stedet for en kronologisk cv, medmindre din erhvervserfaring opvejer dine færdigheder. Hvis du har en masse færdigheder til at dele med en ny arbejdsgiver, en funktionel genoptage kommer til det punkt, hurtigere end en kronologisk cv.

En funktionel genoptage starter ud med en profil eller et resumé. Outline fire til seks af dine top færdigheder i dette afsnit. I det næste afsnit, skitsere resten af ​​dine færdigheder, herunder kommunikative færdigheder og priser du vandt for visse færdigheder (især awards for kundeservice typen færdigheder).

Det tredje afsnit skal være uddannelse. Hvis du tog klasser efter college for at lære noget nyt eller genopfriskningskurser klasser, anføres de første derefter liste dine gymnasier og grader. Det sidste afsnit er for dit arbejde historie. Arbejde historie bør nævnes ved firmanavn i størrelsesordenen den dato, du har arbejdet med dette selskab.