Ernæringsmæssige Tips til aktive kvinder

Sammen med en afbalanceret kost, øvelser bidrage til at mindske risikoen for en række kroniske sygdomme, herunder komplikationer af overvægt og fedme. Fitness og ernæring i betydelig grad forbedre livskvaliteten, hvilket fører til en bedre overordnet sundhedstilstand. Sports ernæring til aktive kvinder har flere funktioner.

Ernæringsmæssige Tips til aktive kvinder

Womenâ € ™ s særlige behov

Robust sundhed er grundlaget for fitness og sport. Sund afbalanceret ernæring bør være det vigtigste mål for din kost. De samme principper om sund kost vedrører almindelige kvinder og stærkt aktive kvinder. De fleste af de fødevarer, du spiser, bør være naturlig og minimalt behandlet. Generelt, jo kortere er en liste over de ingredienser til fødevarer emballage, jo bedre. Raffineret sukker, stegt mad, og forarbejdet olie bør indtage det laveste sted i din kost.

Ifølge den amerikanske Diætetiske Association (ADA), aktive kvinder har brug for omkring 1800-2200 kalorier om dagen. Balance er også vigtig. Ingen fødevareprodukt kan give dig alle de næringsstoffer, du har brug for optimal sundhed, så det er meget vigtigt at spise forskellige typer mad hver dag. Dog bør kvinder være særligt opmærksomme på visse mineraler og vitaminer.

Hvorfor er jern vigtigt?

Du bør fokusere på forbruget af jern på grund af den yderligere tab af blod under menstruation. Undersøgelser viser, at mere end 50% af alle uddannelse af kvinder er mangelfuld i jern. Utilstrækkelige jern niveauer føre til øget træthed og dårlig udholdenhed, da blodet ikke kan transportere ilt effektivt til de arbejdende muskler. Skønt tabet af denne vigtige mineral forekommer under menstruation, mangel på jern i kosten er den mest sandsynlige årsag til dens underskud.

Kilder af jern:

Du kan få jern fra rødt kød og mørke fjerkræ. Det er de to bedste kilder til jern, dels fordi det er lettest absorberes når de indtages med disse produkter. Kvinder har ofte undgå rødt kød på grund af dens fedtindhold men at vælge magert kød, kan du få nok jern og lidt fedt.

Andre gode kilder til jern er grønne bladgrøntsager, linser og korn er rige på jern.
Et andet punkt at huske er, at de tanniner, der er indeholdt i kaffe og te, hæmmer optagelsen af ​​jern fra mad, så det anbefales at indtage disse drikke mellem måltiderne og ikke under dem.