Ernæring

Have lige vendt tilbage fra NSCA internationale konference om styrketræning i Colorado Springs Jeg lærte en masse om, hvordan kroppen bliver stærkere. Mens præsentationerne var forbløffende netværk var så godt, hvis ikke bedre. De spisepauser under konferencen var inkluderet med din tilmelding, så du kunne sidde og spise frokost ved siden af ​​nogle ret intelligente og passionerede mennesker. Under frokosten kunne jeg plukke hjerner af en diætist, Shawn Wells, og en læge, Dr. Dana House, for nogle værdifulde ernæringsmæssige og lægehjælp.

Et af de aktuelle temaer, der kom op gentagne gange var vigtigheden af ​​dosis, timing, indhold og hyppighed, når det kommer til ordentlig kost.

Dosis henviser til mængden af ​​noget. Dette kan henvise til fødevarer valg både gode og dårlige. For eksempel kan vi bestemme dosis af vores B-vitaminer, mængden af ​​fiber, vi spiser, eller hvor mange glas vand, vi drikker. Samtidig kan vi også overvåge, hvor mange raffinerede kulhydrater, transfedtsyrer og alkohol vi forbruger. Betydningen er at kende størrelsen af ​​vores valg, så vi lettere kan bestemme fordel eller skade de vil have på vores helbred og ydeevne. For dem, der er fortrolig med det glykæmiske indeks kan vi se, hvordan dosis er vigtigt.

Det glykæmiske indeks er et mål for kulhydrater, der angiver, hvor hurtigt de vil blive absorberet ind i cellerne. Lavt glykæmisk indeks kulhydrater absorberes langsomt ind i celler, mens højt glykæmisk indeks kulhydrater absorberes hurtigere. En hurtig google søgning vil give en liste over, hvor dine livretter passer på denne liste.

Det glykæmiske Load kombinerer både dosis eller mængden af ​​kulhydrat med sin glykæmisk indeks rating til at give dig en bedre samlet billede af virkningen et valg af fødevarer vil have på din krop. For eksempel kan en stor dosis af et lavt glykæmisk fødevarer såsom blåbær kan have mere indflydelse på cellerne i kroppen end en meget lille dosis af et højt glykæmisk fødevarer såsom hvidt brød.

Alle de bedste.

Chris

Chris Collins har en Master of Science grad (M.Sc.) i fysiologi og er en certificeret styrke og konditionering specialist (CSCS). Baseret ud af Kelowna, BC han driver Okanagan Peak Performance, der tjener til at minimere risikoen for skader og samtidig øge ydeevnen. Chris er den seneste to-tiden modtager af 'Top Trainer' i det centrale Okanagan, er en bidragyder til en række fitness publikationer og en konsulent til Olympic, fagfolk og kollegiale atleter og teams. Kontakt ham på [email protected]