Ernæring Fakta: Washington Health Care Association Interview

Ernæring Fakta: Washington Health Care Association Interview
Opsøge mere undervisning om korrekt ernæring og dele det med sine kære.

For at bevare et godt helbred og uafhængighed, er det vigtigt for seniorer at få de rigtige ernæring fakta.

LoveToKnow seniorer spurgte Vicki Anensen-McNealley, ph.d., MN, RN, direktør for Assisted Living for Washington Health Care Association, for at få råd til at hjælpe seniorer og pårørende forstår de bedste ernæringsmæssige retningslinjer. Anensen-McNealley står for uddannelse og høring for assisteret levende sygeplejersker, plejepersonale og administratorer på tværs af staten Washington.

Ernæring Fakta: Washington Health Care Association Interview

Hvor vigtigt er korrekt ernæring for seniorer?

Nylige undersøgelser har vist, vitamin / mineral / næringsstof mangel links til tilstande, såsom Alzheimers, makuladegeneration, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, visse kræftformer og diabetes, for at nævne et par stykker. Imidlertid kan disse kroniske sygdomme ofte minimeres gennem sund levevis, herunder regelmæssig motion og sundere mad valg. Det er et faktum, at folk lever længere, og vi må tage et nærmere kig på, hvordan at gøre disse ekstra år høj kvalitet. Det problem, vi står over for nu er at uddanne folk om, hvad en "sund kost" ser ud.

Hvor de tre største problemer spærring seniorer fra at spise nærende måltider?

Det kan diskuteres, og jeg kan helt sikkert tænke på mere end tre, men jeg vil indsnævre dem ned.

Det første store spørgsmål er ensomhed. Mange seniorer lever alene og / eller lever med depression og det kan helt sikkert medføre et tab af appetit. Mange seniorer i denne form for knibe finder, at lave mad til en er simpelthen ikke det værd. Ligeledes spise alene og mangler følgeskab minimerer nydelse at spise tidligere havde.

Et andet stort problem for seniorer er en mangesidet en, men først og fremmest indebærer logistik. Mange seniorer ikke længere køre bil, og kan have svært ved at komme til købmanden for at få nødvendige elementer for at forberede sunde måltider. Ligeledes mange seniorer oplever sundhed tilbagegang, som kun yderligere fungerer som en barriere for at komme ud til supermarkedet.

Det tredje spørgsmål, selvfølgelig, er en kronisk sygdom, og den tilhørende påvirker disse sygdomme har på ens appetit. Mange seniorer oplever kroniske sygdomme, der styres af medicin, og ofte bivirkningerne af disse medikamenter omfatte tab af appetit, kvalme og lignende. Desuden synes kedelig eller på anden måde uinteressant den aldrende kroppen oplevelser ændringer, såsom nedsat smag og lugt, hvilket gør fødevarer, der bruges til at være sjovt.

Forbedring Nutrition Education

Hvad kan seniorer og pårørende gøre for at forbedre deres ernæring uddannelse?

Der er så mange FAD kostvaner, quick-fixes og svindel i ernæring arena i disse dage, at det kan være vanskeligt at virkelig uddanne dig selv om de ernæringsmæssige aspekter af fødevarer.

Men, et godt sted at starte er på købmand. Shop i omkredsen af ​​butikken - det er her, de sundeste og mest gavnlige fødevarer holdes. Friske frugter og grøntsager, fedtfattige mejeriprodukter, æg, sunde fuldkorn, og magert kød er alle der for valg! For det meste, fødevarer fra naturen og i deres mest naturlige tilstand er de sundeste valg og er nemme at finde.

Ernæring Fakta: Washington Health Care Association Interview
Find flere sunde fødevarer valg på de udvendige gangene i supermarkedet.

Brug den nyeste Madpyramiden (nedenfor), der er specifik for senior befolkning til at hjælpe lære flere ernæring fakta, såsom hvor meget mad, og hvilke typer, kan drage fordel ens sundhedstilstand.

Fortæl os lidt om fordelene ved ernæringsterapi.

Alt dette afhænger af definitionen af ​​"ernæringsterapi." Jeg ser dette udtryk i bred forstand, og tilslut det tilbage til det berømte citat af Hippokrates ". Lad mad være din medicin, og lad medicin være din mad"

Sunde fødevarer holde os i fremragende stand og holde kroniske sygdomme i skak, for det meste. Den mad man vælger at spise sikkert spille en stor rolle i ens generelle sundhedstilstand. For eksempel spiser lav natrium, hele fødevarer er en fantastisk måde at undgå forhøjet blodtryk og er en meget bedre (og billigere) løsning end at spise usunde fødevarer og venter på højt blodtryk til at angribe, derefter behandle højt blodtryk med medicin, mens fortsat at spise de usunde fødevarer. Forebygge sygdom gennem ernæringsterapi har fremragende sundhedsmæssige fordele og meget få bivirkninger.

Deltag andre for et måltid om dagen

Hvor vigtigt er socialisering for at forbedre senior ernæring? Amerikanerne er sociale væsener for det meste. Og god mad og godt selskab går hånd i hånd, og helt sikkert denne omstændighed ikke går væk, som vi alder. Vi har en tendens til at associere mad med minder - frisk bagt brød på kolde vinterdage, varm chokolade chip cookies deles med venner efter skole, kirke potlucks, store ferie måltider - listen bliver ved og ved.

Selv de mennesker, der bor i plejeboliger og plejehjem indstillinger brug socialisering under måltider. Mange langtidspleje samfund fremme deres plejepersonale til at sidde og nyde måltider med beboerne, de holder af. Dette øger ikke blot måltid, men også forholdet mellem plejepersonalet og den person, der modtager behandlingen.

Find mere information om Senior Nutrition

Ernæring Fakta: Washington Health Care Association Interview
Den modificerede mypyramid for seniorer.

Venligst dele med os nogle nyttige hjemmesider eller ressourcer.

En af mine foretrukne ressourcer er Harvards senior ernæring madpyramide. En version af USDA mad pyramide, er specifik for ældre voksne og understreger hele fødevarer, masser af væske, og mere motion.

Det er ikke foreskrivende, men snarere en retningslinje, der, når de ledsages med diskussion, kan helt sikkert hjælpe med at forbedre ens fødevarevalg til det bedre.

Washington State har også en vidunderlig landbrugerens marked ressource for seniorer på begrænset indkomst. Dette tilskynder ældre Washington'ere at shoppe og nyde lokale råvarer fra landmændene i deres egne samfund.

Andre ressourcer til ernæring fakta og muligheder for at gøre sunde fødevarer valg omfatter:

  • USDA nationale liste over landmandens markeder.
  • The National Senior Farmers 'Market ernæringsprogram.
  • USDA Food and Nutrition Information Center
  • Mayo Clinic 's guide til at spotte underernæring i seniorer.
  • Lær at undgå kost modeluner med oplysninger fra LoveToKnow Diet.