Ernæring af Yoghurt

Yoghurt er blevet et af de mest hyldet fødevarer til at opretholde en sund kost og få god ernæring. Hvis du markerer enhver købmand, er du sandsynligvis opleve, at yoghurt udgør mere end halvdelen af ​​afsnittet mejeriet. Fremstiller fokusere deres forskning på at finde forskellige måder at befæste deres produkter til at øge den ernæringsmæssige værdi. I almindelighed, der er blevet beriget med masser af næringsstoffer er dyrere. Dog kan nogle opleve, at de sundhedsmæssige fordele opvejer den højere pris. Så når du køber ind for yoghurt, så prøv at tage tid til at læse ingredienslisten. Efter alt, hvad du får ud af yoghurt afhænger netop af, hvad der sættes i.

Probiotiske bakterier

De primære ord til at søge på en yoghurt etiket er "live og aktiv kultur." Der er mindst 100 millioner probiotiske bakterier per gram produkt. Probiotic blot udslag i "for livet", og de probiotiske kulturer i yoghurt er ansvarlige for en række sundhedsmæssige fordele, herunder:

  • Aflastning irritabelt tarmsyndrom
  • Forbedring immunitet
  • Reduktion laktoseintolerans
  • Forebygge forstoppelse
  • Beskyttelse mod tyktarmskræft

Nogle almindelige typer af probiotiske bakterier, der anvendes i yoghurt, indbefatter:

  • L.Bulgaricus
  • Lactobacillus
  • S. thermophilus
  • Bifidobacteria
  • Bifidus regularis

Vitamin A

Vitamin A er et fedtopløseligt vitamin, der er vigtigt for en sund vision, knogler, hud og reproduktion. Det kaldes også retinol på grund af dens direkte indflydelse på wellness af din nethinde. Dette vitamin er for det meste findes i fisk, kød og fjerkræ, men det er også ofte tilsættes kunstigt i mælk og yoghurt. Yoghurt med tilsat vitamin A indeholder forbindelsen vitamin A palmitat.

Calcium

Calcium er ikke kun vigtigt at din knogleudvikling, er det også nødvendigt med en række andre kropsfunktioner, ligesom nerveledning, muskelsammentrækning og cellemetabolisme. Calcium findes naturligt i mejeriprodukter, men de fleste yoghurt er beriget med en ekstra dosis. I gennemsnit hver 8-ounce servering ejer 20% til 30% af dit anbefalede daglige indtagelse (RDV) af calcium. En fordel at have yoghurt er, at din krop kan optage kalk meget bedre fra yoghurt, end den gør fra mælk. Yoghurt er naturligvis mere surt, hvilket gør det mere befordrende for calcium optagelse.

Vitamin D

Calcium absorption kræver tilstedeværelsen af ​​vitamin D. Vitamin D mangler kan forårsage sygdomme som knogleskørhed og knogleskørhed. Du kan selv producere nogle af dette vitamin med nok solen, men du behøver ekstra kostindtag at opfylde kroppens behov. D-vitamin er også tilføjet til yoghurt i mængder mellem 20% og 25% RDV.

Magnesium

Selvom det ikke altid er synlige, er yoghurt indeholder ca. 10% RDV af magnesium. Dette væsentlige mineral arbejder med calcium for at reducere dit blodtryk og forebygge hjertesygdomme.

Fiber

Nogle mærker af yoghurt indgyde inulin i deres produkter. Denne opløselige fibre gør disse mærker endnu mere kost venlige. Opløselige fibre kan hjælpe undertrykke din appetit og hæmmer insulin frigivelse. Yoghurt med tilsat fiber er yderst gavnligt for dit fordøjelsessystem helbred og vægtkontrol.

Hvis du er bekymret for, om du får nok vitaminer og mineraler i din kost, overveje at holde styr på dem ved hjælp af ernæring / kost værktøjer på FitDay.com.