Ernæring af Wheat Germ

Hvedekim er en af ​​de mest annonceret sunde kerner. Den repræsenterer den reproduktive del af kornet, der spirer i hvede græs. Kimen udgør kun en lille del af hvede kerne. Denne fantastiske korn indeholder et væld af næringsstoffer. Herunder er en liste over nogle af disse næringsstoffer, og deres rolle i et godt helbred.

Protein

Dette vidunder korn er meget rig på protein. Næsten 30 procent af hvedekim er protein. Det har mere protein end hvad der er tilgængeligt i de fleste kødprodukter. Protein spiller en afgørende rolle i forskellige vækst og udvikling funktioner i kroppen. De hjælper reparere væv og opretholde slimhinder. Proteiner også lette fordeling af næringsstoffer til celler i hele kroppen.

Jern

Hvedekim har de højeste mængder af jern og kalium blandt alle kendte fødevarer kilder. Jern er afgørende for en sund blod tilstand. Det hjælper i fremstillingen af ​​røde og hvide blodlegemer. Røde blodlegemer spiller en afgørende rolle i fordelingen af ​​ilt rundt i kroppen. Hvide blodlegemer spiller en afgørende rolle i immunsystemet og hjælpe med at bekæmpe infektioner og sygdomme. Kalium opretholder stærke, sunde tænder og knogler.

Octacsanol

Hvedekim hjælper med at sænke dårlige kolesteroltal, forbedre hjerte sundhed. Det letter fordelingen af ​​oxygen under motion og giver udholdenhed. Dette gør det muligt bedre resultater fra motion. Det hjælper også forhindrer muskelsygdomme.

Omega-3 og Omega-6

Essentielle fedtsyrer spiller en afgørende rolle i hjerne og hjerte sundhed. Omega-3 understøtter forskellige kognitive og adfærdsmæssige funktioner. Dette forbedrer hukommelsen og ydeevne. Fedtsyrer også bidrage til at styre sunde kolesterolindholdet i blodet. Cardiovascular sundhed forbedres og risikoen for slagtilfælde og hjertesygdomme sænkes.

B vitaminer

De spiller en vigtig rolle i den bodyâ € ™ s stofskifte og energiproduktion. Når bodyâ € ™ s stofskifte er stærk, er flere kalorier brændt. Dette gør det muligt vægttab, hvilket bidrager til et bedre helbred. Det nedsætter også risikoen for diabetes, slagtilfælde og hjertesygdomme. B-vitaminer hjælp i reparation og vækst af væv, opretholde muskuløs sundhed og også regulere nervesystemet.

Vitamin E

Hvedekim har forskellige antioxidant egenskaber. Vitamin E hjælper til at forebygge blodpropper og styrker immunforsvaret. Det støtter sundhed og funktioner i kønsorganer hos begge køn. Vitamin E er blevet etableret som en hjælpsom behandling i tilfælde af mandlig impotens. Huden også godt af dette vitamin. Det hjælper til at genoprette beskadigede hud og bidrager til blød, smidig og sund hud. Vitamin E er et bredt anerkendt anti-aging agent.

Fiber

Hvedekim er en glimrende kilde til fiber. Dette gør det muligt fordøjelsessystemet til at udføre på sit optimale niveau. Kostfibre hjælper med at rense fordøjelseskanalen af ​​toksiner og forhindrer ophobning af skadelige affaldsprodukter. Fiber hjælper med at forhindre forstoppelse og støtter bedre afføring. Den bidrager også til en følelse af at være fuld, hvilket er med til at reducere fødeindtagelse. Store, hvis du er på en kost!

Hvedekim er tilgængelig som et supplement i helsekost butikker. Du kan også få det i frisk form. Mange fødevarer som mel, brød og korn også inkorporere dette næringsstof.