Ernæring af Vegetable Oksetalg

Vegetabilske oksetalg er en alternativ form for traditionelle kød-baserede oksetalg, der nu almindeligvis anvendes i nogle former for madlavning. Nogle der præmie vegetabilsk køkken ser vegetabilsk oksetalg som en del af sund kost. Andre identificerer det mere med det generelle indhold af kød-baserede oksetalg ernæringsmæssige.

Historie Suet

I autentisk historisk køkken, oksetalg og andre former for kød-baserede oksetalg blev brugt i mange engelske retter. Christmas pudding, bøf og nyrer budding, og det populære Yorkshire pudding alle brugte oksetalg som stofligt og smag ingrediens. Andre engelske retter omfattede også generøse mængder af kød-baserede oksetalg.

Kød-baserede oksetalg er faktisk en slags fedt. Oksetalg kommer fra den hærdede fedt omkring nyren eller lænd af et dyr. Dette fedt har et lavt smeltepunkt, omkring 120 ° F. Som en kalorie-rige animalsk produkt, oksetalg var en del af naturlige spise hele historien om det britiske imperium.

Ernæring af vegetabilsk Oksetalg

Generelt er brugen af ​​oksetalg i moderne kost stadig hovedsagelig begrænset til England og lande påvirket af engelske køkken. Amerikanerne sjældent købe enten kød-baserede eller vegetabilsk oksetalg til madlavning. Mange køber dette produkt til fugl foderautomater og bland det med andre stoffer for at tiltrække forskellige arter af fugle til deres hjem.

I England og nogle andre områder af verden, vegetabilsk oksetalg er et fælles produkt til madlavning. Vegetabilske oksetalg skal fremstilles syntetisk, og er generelt fremstillet af olier, såsom palmeolie, blandet med fortykkelsesmidler produkter som rismel. Vegetabilsk oksetalg sælges ofte makuleret, ligesom nogle former for kød-baserede oksetalg.

Med hensyn til ernæring, vegetabilsk oksetalg indeholder omkring 25% mindre fedt end kød-baserede oksetalg, men er stadig temmelig fede. Ifølge ernæringsmæssige borde, 1 ounce af vegetabilsk oksetalg indeholder 26,6 g fedt, herunder 14,8 g mættet fedt. Samme ounce af vegetabilsk oksetalg pakker over 200 kalorier, men ikke en hel masse andet. Der er næsten ingen natrium i vegetabilsk oksetalg og ingen kulhydrater. Der er også ingen af ​​antioxidanter og vitaminer, der er forbundet med andre hele fødevarer som naturlig råvarer. Som en del af et måltid tilberedt med hele fødevarer, kan ved hjælp af denne ingrediens bidrage til en mere naturlig madlavning, der kan forbedre den generelle sundhed.

Mere om Suet

De, der ser på den rolle, oksetalg årenes løb se, at folk brugte denne slags dyr produkt til meget mere end hvad ender på middagsbordet. Den tidligere tanken om at bruge oksetalg for birdfeeders er en populær traditionel anvendelse, men oksetalg har også været brugt som en polsk eller læder konserveringsmiddel. Med hensyn til mad, har det fungeret som en kalorie-rige mulighed for dem med begrænset adgang til flere letfordærvelige kødprodukter. Og fordi oksetalg kan holde i længere tid ved stuetemperatur, var populær til tabellen i gange før køling.

Tænk at tilføje vegetabilsk oksetalg til unikke retter som dumplings eller andre tilberedte entrees, hvis du søger at efterligne nogle former for globale køkken.