Ernæring af sukkerroer juice

Sukkerroer saft er et naturligt sød juice med mange sundhedsmæssige fordele. Det er et meget potent saft og sjældent forbruges af sig selv. Mange mennesker tilføje andre grøntsager og frugter til det såsom bladbeder, æbler, gulerødder, og / eller selleri.

Typer af Beets

Selv om de fleste mennesker tænker på roer som rødlig grøntsag, de kommer også i andre farvevarianter, nemlig hvid, gyldne og regnbuefarvede. De grønne blade, der er knyttet til roer er spiselige og er meget nærende.

Populariteten af roer voksede i det 19. århundrede, når folk opdagede, at de er en rig kilde til sukker. Når den britiske begrænset sukkerrør adgang, Napoleon beordrede sukkerroer, der skal bruges som den vigtigste kilde til sukker, øge deres popularitet.

Næringsstofferne i sukkerroer juice

Sukkerroer saft er meget nærende. Den indeholder en række vigtige vitaminer og mineraler:

 • Folat
 • Mangan
 • Kalium
 • Kostfibre
 • Vitamin C
 • Jern, magnesium, kobber og phosphor

Sundhedsmæssige fordele

Sukkerroer saft er en stærk sæbe af blodet. Den indeholder næringsstoffer, der arbejder for at beskytte mod hjertesygdomme, og visse former for kræft, især tyktarmskræft. Det pigment, der er ansvarlig for den lilla-røde farve af roer er en cancer-bekæmpelse agent kaldet betacyanin. Hos patienter med mavekræft er sukkerroer saft vist sig at have en kritisk indvirkning inhibering cancercellelinier mutationer.

B-vitamin folat i roer hjælpemidler i væv vækst. Fødevarer rige på folat er vigtige, når en kvinde er gravid. Folat hjælpemidler i ordentlig udvikling af babyÃ, â € ™ s rygsøjlen.

Andre nyttige Fakta om Sukkerroer juice

Hvis du aldrig har spist rødbeder før eller drak saften, kan du blive alarmeret at se en ændring i urin eller afføring farve. Det er ikke noget at være urolig om, fordi det er en naturlig effekt af forbrugende roer eller sukkerroer juice.

Styrken af ​​sukkerroer juice gør det, så det er bedre blandet med andre frugter eller grøntsager. Vær sikker på at først skrælle roer før saftfremstilling den. Brug en halv sukkerroer pr servering af saft. Dette vil give tilstrækkelig ernæring og vil ikke medføre uønskede bivirkninger.

Sukkerroer saft har længe været anvendt som et diuretikum og nogle mennesker bruger det i deres vægttab regime. Det er sød og kan anvendes som en erstatning for sukker. Man kan bage med det. Det kan også findes i mange produkter, såsom chokolade, som en erstatning sukker.

Både sukkerroer og dens blade er stærke blod rensemidler. Når det bruges med måde, er begrænset til et par gange om ugen, kan sukkerroer juice være et sundt supplement til din kost.

Vegetabilsk Juice-Beet opskrift

 • 1/2 roer
 • Bladbeder fra 1 roer
 • 4 gulerødder
 • 1/2 æble
 • 3 til 4 blade af spinat
 • 3 ounce af rå agurk

Vær sikker på at skrælle sukkerroer. Skrub gulerødderne, hvis de er økologiske. Hvis ikke organisk, skræl huden for at eliminere risikoen for pesticider. Vask alle frugter og grøntsager grundigt, før saftfremstilling.