Ernæring af sorte bønner

Sorte bønner er temmelig populær i madlavning, som du finder i latinamerikansk køkken, og de er lige så almindelige i tilberedning af kreolsk og Cajun mad, såsom det, som du kan finde i det sydlige Louisiana. Et andet navn for sort bønne er den Sort bønne. Den sorte bønne har en kødfuld og tæt konsistens samt smag, der vil huske svampe. På grund af denne egenskab af sorte bønner, det er en favorit ingrediens i vegetariske retter, såsom en sort bønne burrito. En anden populær brug for sort bønne er i supper, hvor det spises sammen med cubanske kiks i nogle køkkener. Sorte bønner er for det meste sundt for dig, men de pack helt kalorieindhold punch.

Høj i kalorier

Mens sorte bønner er for det meste godt for dit helbred, med hensyn til kalorier, de er ganske høj. En portionsstørrelse på 4 ounce får du en mængde på 140 kalorier. Princippet om vægtøgning er baseret på du indtage flere kalorier, end du efterfølgende brænde igen gennem aktiviteter som motion. Så efter at have spist kun en halv kop sorte bønner (4 ounces), du allerede har til at forpligte dig til helt nogle øvelse blot at sørge for, at der kalorie beløb ikke volde dig vægtøgning. For eksempel, har du allerede gøre 9 minutter værd af cykling med en hastighed på 17 miles i timen; orgel-spiller i 52 minutter, eller deltage i til patienter ved nursing dem i 33 minutter.

Højt proteinindhold

Sorte bønner er højt proteinindhold, som er fremragende, hvis du ønsker at afværge muskuløs spilde. Protein er også en grundlæggende byggesten for at udvikle dine muskler; dette er grunden til bodybuildere og dem, der ønsker at udvikle imponerende muskler bruger ofte tilskud af protein i deres kost. Protein er så vigtigt for kroppen, at hvis du oplever en mangel på dette stof, kan du blive udsat for alvorlige sygdomme og sygdomme. For eksempel har en mangel på protein blevet forbundet med mental retardering og en sænkning af intelligens, samt sygdom kaldet Kwashiorkor. Denne sygdom er mere almindelig i tredjeverdenslande og småbørn.

Ingen Sodium

Den bedste fordel ved at spise sorte bønner er, at de er helt fri for natrium. Det er fremragende, når man tænker på hvordan spiser store mængder af natrium har skadelige virkninger på dit helbred. Fordi natrium findes i de fleste fødevarer og dit daglige indtag anbefalinger af natrium er ganske konservative, mange amerikanere ender indgreb ud over deres sunde, daglige indtagelse. Med sorte bønner, får du at undgå alle disse negative sundhedsvirkninger.