Ernæring af sild

Marineret sild er tænkt som en delikatesse i mange dele af Europa, så meget, at syltede sild har fundet sig selv som en del af køkken tyskere, jøder, skandinaver, Baltic mennesker og østlige slaver. Selv japanerne tænker på denne fødevarer som en delikatesse, som viser den brede og omfattende udbredelse af denne mad selv i Fjernøsten. Kryddersild indebærer en to-trins hærdning proces: først, hærdning med salt til at fjerne sit vand udføres. Derefter næste skridt kommer med fjernelse af ovennævnte salt, som derefter fører til tilsætning af smagsstoffer. Typiske aromaer omfatter sukker, salt og eddike, hvortil kan tilføjes rå løg og laurbærblade.

Sundhedsmæssige fordele

De sundhedsmæssige fordele ved syltede sild er velkendte med næsten enhver tvist om dem. Den store sundhedsmæssige fordel af sild er tilstedeværelsen af ​​Omega 3 fedtsyrer og også en plet af vitamin D. Omega 3 er vigtig for den menneskelige krop på grund af dets centrale rolle i at blive involveret i udvikling og vækst, hjerte sundhed og omsætning. På den anden side tilstedeværelsen af ​​D-vitamin i sild er en anden plus, fordi vitamin D spiller en fremtrædende rolle i kroppens optagelse af både phosphor og calcium, dannelsen af ​​knogler, og vedligeholdelse af et immunsystem, der er sundt.

Eventuelle sundhedsrisici

Mens de sundhedsmæssige fordele ved syltede sild anses for at opveje eventuelle sundhedsrisici, er det stadig nødvendigt at fremhæve mulige sundhedsmæssige problemer fra syltede sild. For én, en bestemt måde at forberede syltede sild er synderen i fyring disse overbevisninger af mulige sundhedsrisici. En forbindelse ved navn tyramin dannes, når visse proteinrige fødevarer som sild er i alderen. Tyramin er blevet forbundet med ubehagelige lidelser som hovedpine og endda højt blodtryk. Grunden til, at fødevarer, der indeholder tyramin kan forårsage hovedpine er på grund af deres tendens til at sænke seratonin niveauer i din hjerne.

Desuden, hvis du tilfældigvis være at tage visse former for medicin som MAO-hæmmere, undgå fødevarer som syltede sild fremstillet på en bestemt måde, der kan have betydelige niveauer af tyramin. Årsagen er, fordi at spise fødevarer med tyramin mens sådan medicin kan føre til livstruende omstændigheder anlagt den af ​​intrakraniel blødning, samt blodtryk, der sker for at være forhøjet.

Måder at spise Plukket Sild

Sild kan fremstilles på en række måder, sædvanligvis afhængige af den type retter, der byder det. For eksempel har køkken fra Rusland syltede sild serveret på en enkel måde, der ser det skæres i små stykker og derefter drizzled med nogle solsikkeolie og løg. Skandinaviske og tyske køkken ser syltede sild indtages sammen med rugbrød, knækbrød, kartofler og endda creme fraiche. Notifikationen af ​​marineret sild på denne måde er almindelig i Skandinavien omkring påske og jul, når det serveres med nogle skandinaviske snaps.